vaderous2 Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 10:41 lepiej by rozbili Sonic Adventures Remake ! a nie żę ps3 lalalal la... bo powoli zaczyna sie era mocnych procków Odpowiedz Link Zgłoś
tracer87_prawdziwy Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 11:13 A 999 dobrze że ninja gaiden też będzie na ps 3 a god of war nie Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 11:18 Najpierw po prostu zaczęli robi c wersję na x'a. Tak samo, tylko na odwrót jest w przypadku FFXIII czy Tekken'a. Do premier Bayonetty jeszcze sporo czasu więc na bank zrobią wszystko na cacy. Ja w to kiedyś na pewno zagram. Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 12:07 Na szczęście jak zapewniali reprezentanci Segi w dniu premiery gra powinna wyglądać identycznie na obu konsolach, --- Na szczęście mnie ten chłam nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpeter Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 12:43 Widzę, że jak ktoś lubi gry i chce się nimi cieszyć na PS3, to nie powinien czytać takich "obiektywnych" serwisów jak polygamia. W przypadku gier multiplatformowych, różnice w jakości poszczególnych tutyłów są oczywiste. Gra pisana od podstaw na platformę PC, potem konwertowana bez większego trudu na Xboxa, a potem konwertowana na szybko na PS3, nie może tam ładnie wyglądać. Niewiele jest firm, które chcą i potrafią zainwestować w natywny developing. Większość gier to nieudane porty. Chodzi wyłącznie o KASĘ i terminy. Dlatego gry pisane natywnie na platformę są świetne. Porty są liche. Jednakże, nie ma lepszej maszyny do portów od PC, który oferuje wolnosć wyboru. Do PC dokupuje się PS3 i jest to zestaw idealny. Dla Xboxa nie widzę tutaj miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
polygamonie Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 13:12 ...dobra gra, bedzie dobra gra - nie wazne czy o kilka pixeli mniej lub wiecej, nie wazne na jaka platforme... Odpowiedz Link Zgłoś
solokazama Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 13:22 Wszystko zalezy od developera. Prototype na Xboxie wyglada owiele slabiej (brakuje wielu rzeczy,ktore widac na PS3) i nikt wielkiego halo nie robil. Skoro podali,ze finalny produkt bedzie ok, to bedzie ok. Tekken 6 na poczatku na xboxie tez wygalda slabo, obecnie wyglada ~identycznie jak na PS3. Odpowiedz Link Zgłoś
eathena Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 13:57 Nie interesuje mnie czy wersja na X360 jest ładniejsza czy nie, tak samo nie interesuje mnie to czy to kalka GoW, NG, DMC czy kur... nawet Mario i tak ją kupię i zagram, bo warto sprawdzić. Jak mi sie nie podoba to sprzedam i tyle ;p Odpowiedz Link Zgłoś
evelan_pl Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 15:31 identycznie mogli wprost powiedzieć gra będzie gorsza jeśli chodzi o grafikę Odpowiedz Link Zgłoś
psychol324 Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 15:52 Oh nie! co za zaskoczenie! Odpowiedz Link Zgłoś
szakalaka24 Re: Bayonetta brzydsza na PS3 03.09.09, 19:00 Znów stek bzdur, a w rzeczywistości trzeba zacząć liczyć czy przyglądać się pojedynczym pikselom bo okaże się że gra wygląda identycznie. M$ płaci za takie newsy czy co? W każdym bądź razie stają się powoli nudne. Odpowiedz Link Zgłoś