Dodaj do ulubionych

Wolfenstein - relacja na żywo

• d_pawel Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 15:39
      paracelus -> Wielkie dzięki za link, naprawdę.
    • h3tman Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 15:44
      Poprawcie to, akcja gry dzieje sie w Austrii w miasteczku Eisenstadt, sprawdziłem.
    • paracelus Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 15:44
      Nie w tym rzecz, bo uważam, że narody mają takich władców na jakich zasługują i jeśli o mnie chodzi to wierzę także w charakter narodowy i dla mnie Niemcy mogą i powinni się kajać za to co zrobili do końca świata i jeden dzień dłużej, ale w tym, że faktycznie takich ruch oporu istniał; zupełnie odmienną sprawą jest fakt, że bez Hitlera Niemcy mieliby szansę wygrać tę wojnę... Dlatego też nie przepadam za gloryfikacją Niemieckiego ruchu oporu. Sorry czepiam się.
    • d_pawel Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 15:48
      h3tman -> W grze mówią wprost o niemieckim miasteczku. Zresztą tutaj akurat nie ma wielkie powodu do darcia szat - wtedy przecież Austria była włączona do III Rzeszy więc dla "wczucia w tamtą epokę" została nazwana niemieckim.

paracelus -> Swoją drogą z opisu na Wiki grupa ta bardziej wygląda na kółko wysokich dygnitarzy, a nie rasową armię podziemną, jaką zdaje się być w Wolfenstein.
    • Gość: sex Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 15:50
      @sex sex

sex
    • Gość: qwe Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.dfqs.pl 03.09.09, 15:51
      >>h3tman

W grze jest nie Eisenstadt tylko Isenstadt.
    • h3tman Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 15:55
      co do ruchu oporu to z tego co wiem byly w sumie 44 (niespodzianka- nieudane tongue_out )zamachy na Hitlera w sumie, cześc organizowana przez niemców czesć przez ruch oporu krajów okupowanych
    • paracelus Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 16:01
      Bo to byli wysocy dygnitarze, przeciętnym Niemcom Hitler odpowiadał. Populizm, anty-inteligenckość zawsze się dobrze sprzedaje, pod każdą długością i szerokością geograficzną. Dla prawdziwych, starych Niemców, Hitler był parweniuszem, który torował mimo wszystko drogę do odbudowy potęgi Niemiec, innymi słowy posłużyli się nim lub wydawało się, że się nim mogą posłużyć. Kluczowe miejsce w ramach szeroko pojętego nurtu anty-Hitlerowskiego zajmuje postać Canarisa - polecam poniższy artykuł
      www.historycy.org/index.php?showtopic=3096
    • simplex Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 16:02
      Krąg z krzyżowej: "Nazwa została nadana przez Gestapo, nie była używana przez jej członków." wink

• d_pawel Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 16:05
      paracelus -> O Canarisie trochę czytałem oraz wysłuchałem różnych teorii nt. jego śmierci - w Rozmowach z katem jest przedstawiona zdecydowanie ta najbrutalniejsza teoria.

simplex -> Niestety, takich głupot w tej grze jest pełno wink.
    • d_pawel Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 16:05
      O czym zresztą sam pewnie wiesz wink.
    • Gość: lolson Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:12
      "sens relacji na żywo gry która jest już do kupienia w sklepie zerowa."

sens twojej wypowiedzi jest zerowy. dzięki takiej relacji jest mi łatwiej rozwazyć czy kupić czy nie
    • own3d1n1 Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 16:24
      Niestety gra zawodzi na całej linii i gdyby nie wspomnienia i nazwa Wolfenstein do gry przymierzałbym się zdecydowanie dłużej; dobra strzelanka, lecz już nie kontynuacja RtCW. Z uporem maniaka nawet starałem się wyczuć atmosferę szalonych naukowców ibezlitosnych genetycznie zmodyfikowanych potworów, co ty, nie da rady, to jakaś komedia jest.
    • Gość: ukyuki Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:29
      gra konkretna tylko szkoda ze taka latwa na najwyzszym poziomie trudnosci i szybka do przejscia...Polecam
    • Gość: DMG Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: 212.180.146.* 03.09.09, 16:38
      @lolson " dzięki takiej relacji jest mi łatwiej rozwazyć czy kupić czy nie"

To tak jakbys w wieku 30 lat chciał się dowiedziec czy warto uprawiac seks czy nie - niby nie jest za pozno, ale kilkanascie lat zycia stracone..

@d_pawel "DMG -> Jakbyś przeczytał początek, to byś wiedział, że o tym wiemy."

Wiem, że wiecie.. Ale czy to zmienia fakt, że jest to trochę żenujące? Nie. Czy naprawdę musieliście czekać aż wam z łaski przyślą darmową kopie gry tydzień po premierze? Rówine dobrze, możesz na początku tekstu napisać, że np. jesteś nastolatkiem i nie umiesz składnie pisać tekstów, a później mieć żelazny argument wobec wszelkiej krytyki "przecież napisałem na początku, że to będzie kiepski tekst!".
      Swoją drogą to smutne, że ktoś może nie wiedziec co to Krąg z Krzyzowej, zapewne nie zamiescili go w zadnym filmie (Wilczy Szaniec był w kilku filmach i już szczątkowa wiedza jest =).
    • d_pawel Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 16:46
      DMG -> Co do kopii, ta dyskusja już się toczy pod innym newsem, co do przytyku ze składnią - jeśli chcesz mi pomóc, to możesz mi wskazać błędy. Ale wiem, że tego nie zrobisz.

Co do Kręgu z Krzyżowej, to takie typowo polskie, ktoś się przyzna do błędu i od razu znajdzie się ekspert, który będzie się lansował ze swoją wiedzą. Szkoda, że ja nie mogę sprawdzić twojej wiedzy, jestem pewien, że dałoby to ciekawy wynik smile.
    • d_pawel Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 16:47
      Btw. przykład z seksem idiotyczny smile.
    • Gość: stacku Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 16:47
      @own3d1n1
      dokladnie... jak dla mnie jest to krok wstecz w stosunku do rtcw... jakos gracz nie mial jakis super zdolnosci a gralo sie milej... aaaa i czy tylko ja mam wrazenie ze gra jest klaustrofobiczna? wszedzie ciasne zaulki/kanaly/korytarze/pomieszczenia/alejki...
      chyba sobie zainstaluje jeszcze raz rtcw i z sentymentu przejde... a nowy wolf poczeka az mu przebacze
    • Gość: gosc Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.09, 17:01
      Mi sie gra zupełnie nie podoba, nie wiem czemu ale zupełnie mnie nie wciągnęła... chyba nie przepadam za mieszaniem rzeczywistości z jaką paranormalnym niewiadomo czym.
    • sidh77 Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 17:15
      Mnie to zupełnie nie przeszkadza że już jest tydzień po premierze. Nie wszyscy chodzą po gry do Torrent-Marktu. tongue_out
    • j_uk_dev Re: Wolfenstein - relacja na żywo 03.09.09, 17:50
      @gosc, ja też nie mogłem się wciągnąć i do końca rozgrywka była raczej "rutynowa", niewiele wymagała, story też opowiedziane tak sobie, jednak co do paranormalnych elementów, to to był właśnie element, przez który nie odłożyłem gry na półkę po 30 minutach. Gdyby nie to, to mielibyśmy do czynienia z marnym shooterem osadzonym w realiach II wojny światowej ( a mało to shooterów i to lepszych osadzonych w tych czasach? ). Dzięki elementom fantastycznym gra mogła zainteresować, inaczej by w ogóle przepadła.
    • Gość: BUNCH Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.2-0.pl 03.09.09, 17:53
      []_ (][) []_ !
      "14:36 Tutaj za chwilę będzie filmik z ładnym babolem graficznym."
      ^ - no myślałem, że nie wytrzymam. Co taka słaba grafika robi w tej grze?! A dopiero potem miniaturka się odświeżyła!
    • Gość: BUNCH Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.2-0.pl 03.09.09, 17:56
      *żadna miniaturka! POSTAĆ!
      Za dużo przed kompem siedzę, ech...
    • Gość: BUNCH Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.2-0.pl 03.09.09, 17:59
      Nie wiem kto robił tę relację na żywo (pewnie "PePe"), ale wróżę temu osobnikowi świetlana przyszłość.

Świetne humorystyczne wstawki z dużą dozą ironii są powalające. Na plus.
    • Gość: ER Re: Wolfenstein - relacja na żywo IP: *.icpnet.pl 03.09.09, 18:08
      Jeden wielki kibel na miare Far Cry 2. Gnioty identycznego pokroju. FC2 mial chociaz dobra grafike...
      Mogli sie kupic na samym multi i olac sp, ktory wyszedl tragicznie.
      Dawno sie tak nie zawiodlem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka