luk4sho-pgr Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:56 glupota_mnie_drazni te 96% wpisalem dlatego ze kiedys sie czepiali ze kazdy podaje takie okragle numerki A co do glosu pilota w pierwszej czesci gry to rzeczywiscie, zapomnialem. Gre mam skonczona na 100% ale gralem zaraz po premierze wiec pamiec nie ta sama Sorki za wprowadzenie w blad Odpowiedz Link Zgłoś
hqpoznan Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 16:16 Jutro zagram sprawdze ale mysle ze bedzie to lepsze niz nfs shit Odpowiedz Link Zgłoś
akasuri Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 18:50 Nieprzydatna kamera ze środka?! To po jakiego grzyba kupiłem kierownicę, żeby tylko pograć w shift'a i grida? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 19:00 akasuri - no to Cie zmartwiem bo GRID jest kompletnie niegrywalny na kierownicy. w DIRT2 od biedy da sie grac, ale i ta gra jest pisana glownie pod pada - na kolku jest znacznie trudniej, mniej intuicyjnie i do tego mniej frajdy... Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 19:35 akasuri jak to po co? Pod Forze 3 i 2 No i do tego MidnightClub gra sie rewelacyjnie na kierze, o wiele lepiej niz na padzie uwierz mi Odpowiedz Link Zgłoś
j23-nadaje Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 20:38 W dwójce rewelką była afryka Uk, w 4i5 Szwecja Finlandia UK Hiszpania.w dirtcie wszystkie trasy oprócz torów były takie same, nie pamiętam żadnej nazwy nuda, przez pól roku nie potrafię wprowadzić auta w poślizg, lipa totalna. Dirt 2 odchodzi od WRC a ja odejdę emocjonalnie od Colina, kolejna ściganka, żeby Colina porównać do NF Shita, hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
snow_man_s Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 20:56 Moje pytania do recenzji: Czy w dwójce występuje deszcz, albo śnieg? Czy są trasy w mroku lub półmroku? Czy można jechać z urwanym jednym kołem? Czy można wybrać "głos" pilota? Moja uwaga ogólna. Zauważyliście jakie teraz nazwiska jeżdżą w Colinie? Odpowiedz Link Zgłoś
info0 Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 21:12 A na PC i tak będzie najładniejszą grą samochodową ;D. DX11 ziom . Ci co szykują się na NFS: Shift, kupcie sobie kierownicę i pojeździjcie kilka kółek w GTR. Ta gra nie będzie tym co reszta NFSów ;0. To będzie sim z prawdziwego zdarzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
pamejudd Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 21:19 Zooltar?! Tutaj?! O w morde, ale mi sie nostalgia wlaczyla... Odpowiedz Link Zgłoś
c00kiemonstah Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 21:45 a wg mnie odejscie od WRC to byl blad, plus to zamerykanizowanie wszystkiego w tej czesci jeszcze bardziej odrzucilo mnie od tej gry Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzuu28 Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 23:38 Tez chcialbym zeby powstala gra stricte rajdowa - taka jak stare Coliny albo seria WRC z genialna czwarta czescia. Dirt to takie gatunkowe niewiadomoco, ni to pies ni to wydra cos na ksztalt swidra Odpowiedz Link Zgłoś
jurget Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 08:00 Ściągnąłem demo i żenada - wyścigi tramwajów. Model jazdy nieco lepszy niż w Ridge Racer. Ogólnie grafika wypas, a model jazdy tylko dla niedzielnych graczy. Odpowiedz Link Zgłoś
screwbalski Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 08:54 Grałem w demko i bardzo mi się podobało, do tego rewelacyjny soundtrack. Fajnie też użyli (uwaga, będę strzelał popisa) aberracji chromatycznej przy mocnych dzwonach - czyli bardziej po polsku "rozjazdu kolorów" Bardzo ładnie podkręca moc uderzenia. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
k372 Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 10:27 Czy gra się lepiej na kierownicy czy padzie? Sprawdzał ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 11:02 jurget +1 k372 - zdecydowanie na padzie Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 11:04 info0 no to teraz pojechales NFS jako sim z prawdziwego zdarzenia hehe Zooltar wypowiadal sie kiedys w komentarzach ze bez wspomagaczy to tagi Grid tak wiec wybacz. Zreszta ta gra od poczatku na symulator nie wygladala wiec jak mogles cas takiego nawet pomyslec? heh Odpowiedz Link Zgłoś
flaters Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 11:22 Na kierownicy da się miło pograć, czego można było zrobić przy Dirt jedynce. Tutaj jest o niebo lepiej. Nadal jednak widać ze gra jest typowo pod pada robiona. Odpowiedz Link Zgłoś
bigddaddyy Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 11:42 to hiv w PE coś pojechał za ostro bo dał 7+ a średnia dirt po 10 reckach to 89% Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 14:15 flaters - owszem, grac sie w DIRT2 na kolku da, jest znacznie lepiej niz w czesci pierwszej, ale nadal daleko do doskonalosci. znacznie, znacznie lepiej to wygladalo w starych Colinach (2, 3, 04, 05), czy nawet w Sega Rally. gra wyscigowa, w ktora granie na kierownicy jest mniej przyjemne niz na padzie? ja sie sprzeciwiam i zwyczajnie nie kupuje Odpowiedz Link Zgłoś
adamus7856 Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 14:37 Stanowczo najlepsza gra wyścigowa tego roku - teoretycznie pokonać ja może tylko Forza 3 no i pewnie GT5 - ale nie ma bata biore - byle do premiery Odpowiedz Link Zgłoś
flaters Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 15:30 W pierwszego Dirta nie dało się grać kierownicą. Trzeba było posiedzieć troche nad gra żeby przyzwyczaić się do skopanego modelu jazdy na kółku. W Dirt 2 jest znacznie lepiej. Ja kupuje ta grę i będę grał na kierownicy ze względu na frajde jaką daje taka konfiguracja. Aczkolwiek nie jest tajemnicą że padem kręci się lepsze czasy. Zupełnie odwrotnie ma się sytuacja w przypadku takiech gier jak Gran Turismo 5 Prologue czy Supercar Challenge gdzie kierownicą można pobijać rekordy a padem jedynie pograć dla zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek205 Re: Recenzja: DiRT 2 08.09.09, 21:32 Gra powinna sie nazywać "Ken Block Dirt" a nie ŚP. Colin Mcrae. To troche lekka przesada że Colina w tej grze mało a dużo tego lansiarza i jego marki "DC"... rozumiem że jakoś musi na siebie zarobić, dla mnie to jest profanacja Colina jako rajdowca. Odpowiedz Link Zgłoś
kheed Re: Recenzja: DiRT 2 09.09.09, 11:42 Bardzo fajna recenzja, ale nie zgodzę się z twierdzeniem, że widok ze środka jest nieprzydatny! naprawdę zaje* się jedzie, nawet lepiej czuć samochód, nie wiem czemu, ale o wiele lepiej mi się jedzie z takiej kamery w trybie Rally niż na innych kamerach (tak samo jeździłem w Dircie 1), po prostu przekozacko/niesamowicie wtedy to wszystko wygląda i do tego ten water splash, masakra i także się nie zgodzę, że się z takiej kamery nie da jeździć, da się, przecież ten splash nie trwa pięć sek, tylko z dwie. I nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy korzystają w grach wyścigowych z kamery z nad maski, lol, dla mnie to odbieranie sobie przyjemności z podziwiania całej oprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
xiem Re: Recenzja: DiRT 2 11.09.09, 00:52 Cóż, zamówiłem Dirt2, jednak tylko z tego powodu, że nie ma teraz innych gier. Gra, nie dorasta do pięt "starym" CMR. Wolałbym, żeby jednak seria pozostała przy WRC, osobiście mam dość tego elo ziomalskiego klimatu z NFSow, którym nowy Dirt, aż ocieka. Dziwią mnie tak wysokie oceny. Odpowiedz Link Zgłoś
isentor Re: Recenzja: DiRT 2 11.09.09, 10:24 Jeśli nie pasuje ci widok z kokpitu to najprawdopodobniej nigdy nie prowadziłeś prawdziwego samochodu. Tyle z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś