maxiu666 07.09.09, 14:33 Fajna recka Tadziu napisz cosik o nowym NFS. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
luk4sho-pgr Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 14:38 Akapit "Niewielki garaż ma swoje..." wpadl Ci dwa razy :p A co do recki to jest ok, tak jak sie spodziewalem must have. A i mam jeszcze pytanko. Na jakiej platformie testowales? Obstawiam PC, mam racje? Odpowiedz Link Zgłoś
rafi5451 Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 14:45 lol człowieku masz napisane na tej tabelce dużymi literkami Xbox 360 xd Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 14:45 Aha i co do niepryzdatnego widoku ze srodka... to dla mnie jest jak najbardziej przydany. W kazda gre wyscigowa (oprocz Grida przez brak uczucia predkosci z takiej kamery) jesli ma dostepna ta opcje to gram tylko tak. Po prostu jestem przyzwyczajony i uwierz mi, poziom hard nie jest dla mnie wyzwaniem z takiej kamerki. Wiec IMO taki minus nie ma sensu. Wkoncu kazdemu pasuje cos innego, nawet taki widok z kokpitu Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 14:46 Nie loluj mi tu chlopcze, nie zauwazylem. Tak ciezko normalnie napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 14:52 "W grze wcielamy się w rolę kierowcy wyścigowego, który podróżuje po świecie, odwiedzając osiem różnych krajów i biorąc udział w rozlicznych rajdowych imprezach." ^ troche to nie "po polskiemu" no i troche dobijaja mnie oceny w okolicach "5-" dla co drugiej gry jak rozumiem, ten DIRT2 jest najlepsza scigalka jaka wyszla do tej pory na wszelkie mozliwe platformy, ze zostala oceniona tak wysoko? Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 14:54 Według recenzenta to bardzo dobra gra z pewnymi minusami. Skala szkolna powinna być chyba zrozumiała dla każdego. Odpowiedz Link Zgłoś
arczikun Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:02 Premiera już w czwartek. Nie mogę się doczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:06 toro - i jest doskonale zrozumiala, ale mimo wszystko jakos nie chce mi sie wierzyc, ze od jakiegos czasu wychodza tylko gry bardzo dobre i dobre z plusem Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:06 @lukasho - gralem na PS3 i x0. wyglada wlasciwie identycznie, na oko oceniajac roznic nie widac. moze na Xa kapeczke ostrzejsza jest. a moze to tylko moje zludzenie. wersja pc jest zapowiadana na grudzien. WTF? ja tez uwielbiam widok z kokpitu i w miare mozliwosci gram tak w kazde wyscigi. nie uznaje chase cama w grach simracingowych. natomiast cockpit view w DIRT2 mnie dobija, zwlaszcza jak na pierwszym zakrecie zahaczam o krzaczek i peka mi szyba. nie przeszkadzaloby mi to, ale komputer nie jest w ten sposob ograniczany. co innego gdyby wszyscy byli, ale nie sa. co do oceny - w tym momencie nie ma lepszych wyscigow, a z pewnoscia nie ma lepszych wyscigow terenowych. stad 5- Odpowiedz Link Zgłoś
polygamonie Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:09 ...nie ma gier doskonalych, dlatego stawianie minusow na wiele sie nie przyda... albo gra jest na 5, albo na 4... Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:10 @ glupota - po prostu na poly nie marnujemy czasu na ocenianie slabych gier Odpowiedz Link Zgłoś
cotth Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:15 Demko powalilo mnie grafika na kolana, preorder juz zlozony. Pytanie do Tadka - czy w pelnej wersji jest glos pilota 'ostrzegajacy' nas o kolejnych zakretach (110 prawo nie tnij itd...) - gdzie jak gdzie ale w WRC cos takiego wypadaloby miec, a w wersji demonstracyjnej niestety tego braklo. Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:18 Zooltar dzieki za odpowiedz A pytajac o platforme to szczerze mowiac bardziej mnie ciekawilo (myslac ze grales na PC) jak bardzo wersje konsolowe odstaja od PC (zapewne rozdzialka i kilka lepszych tekstur IMO) Bo porownanie PS3 kontra XO mi zwisa i powiewa ze sie tak wyraze Odpowiedz Link Zgłoś
luk4sho-pgr Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:20 cotth przeciez Dirt2 niewiele ma wspolnego z WRC Glosow pilota nie bylo w pierwszej czescie wiec tutaj na 96% tez nie ma, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
zooltar Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:29 @ wrc-nonwrc - o ile pamietam to w pierwszym DIRTcie byly wyscigi w ktorych byl pilot. nawet jesli nie bylo, to w 2 sa. pilot jest niestety slaby- po pierwsze nie podaje numerycznych okreslen zakretow (wiecie - od 1 do 6), tylko mowi medium, hard, easy. po drugie slabo trafia w tempo i albo mowi za wczesnie albo za pozno. na szczescie jego obecnosc jest mocno ograniczona do zaledwie kilku imprez Odpowiedz Link Zgłoś
julmar7 Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:31 Ja po demie straciłem zapał na kupno tej gry. Jakoś nie czułem tego że samochód jedzie, to była ruchoma jezdnia z samochodem na cegłach. Hmm chyba muszę jeszcze raz zweryfikować moją ocenę względem 5- od Tadeusza i odpalić ponownie demo. Zbyt duża rozbierzność w ocenie. @luk4sho-pgr "...nie loluj mi tu chłopcze..." Dla mnie tekst dnia Odpowiedz Link Zgłoś
flaters Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:33 Zooltar uważasz że Dirt 2 to simracing game? Chyba żartujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:37 glupota_mnie_drazni: albo ufasz ocenie recenzenta, albo go nie czytasz, bo i po co ;> Tak w ogóle to ja bym chciał mieć skalę 3 stopniową kiedyś: kup, wypożycz, nie kupuj ;> Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:39 flaters - to okreslenie dla serii Colina McRae ciagnie sie od czasow drugiej czesci luk4sho-pgr: "Glosow pilota nie bylo w pierwszej czescie wiec tutaj na 96% tez nie ma, niestety..." jak obliczyles te dziewiecdziesiat szesc procent? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:39 flaters - to okreslenie dla serii Colina McRae ciagnie sie od czasow drugiej czesci luk4sho-pgr: "Glosow pilota nie bylo w pierwszej czescie wiec tutaj na 96% tez nie ma, niestety..." jak obliczyles te dziewiecdziesiat szesc procent? Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:41 toro: "Tak w ogóle to ja bym chciał mieć skalę 3 stopniową kiedyś: kup, wypożycz, nie kupuj ;>" +1 Odpowiedz Link Zgłoś
timo86 Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:45 smutny jest fakt, że w tej generacji nie ujrzeliśmy jeszcze ani jednego tytuły stricte WRC - nowy Colin jest bardzo słaby IMO... To już nie to co pierwsza część albo chociażby czwarta... Gdzie tu rajdy w Szwecji czy Monte Carlo??? Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:45 glupota_mnie_drazni: tylko wiesz, muszą się jakieś sensowne sieci wypożyczalni pojawić, żeby to miało sens. Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Recenzja: DiRT 2 07.09.09, 15:52 nie - to jest okreslanie pulapu cenowego, jaki powinno sie zaplacic za dana gre. tytuly swietne warte sa pelnej ceny, tytuly do wypozyczenia ceny o polowe nizszej, a "nie kupowac" to zwyczajnie omijac z daleka i siegac wylacznie w ostatecznosci, jak cena spadnie do ceny za dwie paczki fajek. proste Odpowiedz Link Zgłoś