Dodaj do ulubionych

żurawka fire chief

24.08.12, 13:14
witajcie!
poszukuję tanio żurawki fire chief, tak poniżej 10zł, bo chcę ich kupić kilka do kilkunastu - zależy od ceny.
w centrach ogrodniczych w pobliżu mnie ich nie ma, na all...o są od 11zł, a sklepach internetowych też taniej nie znalazłam.
może zna ktoś miejsce gdzie można kupić tanio również inne żurawki?
jestem ostatnio zafascynowana tymi roślinkami :)
Obserwuj wątek
    • klara154 Re: żurawka fire chief 24.08.12, 13:45
      Jak chcesz większą ilość sztuk, to możesz negocjować cenę. Warto spróbować.
    • kocia_noga Re: żurawka fire chief 24.08.12, 13:48
      Tu mają po dysze.
      • child-of-light Re: żurawka fire chief 24.08.12, 22:21
        dzięki :)
        • lellapolella Re: żurawka fire chief 25.08.12, 14:04
          www.forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=11&t=50567&p=3137743&hilit=fire+chief#p3137743
          tu po 8 zł:)
          • kocia_noga Re: żurawka fire chief 25.08.12, 15:58
            Fajna oferta, będę coś wybierać, a ten sklep co podlinkowałam nie ma już tej żurawki:( .
            • lellapolella Re: żurawka fire chief 25.08.12, 18:34
              kupowałam u nich w tym roku, sadzonki bardzo ładne, mam nadzieję, że także w zimowaniu się sprawdzą;)
              • child-of-light Re: żurawka fire chief 26.08.12, 23:12
                lellapolella, zarejestrowałam się tam, ale nie moge pisać żadnych odpowiedzi=nie moge zamówić, nawet nie moge spytać o dostępność. czy ja robie coś źle? bo sama już nie wiem...
            • child-of-light Re: żurawka fire chief 26.08.12, 23:06
              widzę, że już jej nie mają... szkoda...
              ale faktycznie jest taniej.
              • lellapolella Re: żurawka fire chief 27.08.12, 21:44
                child-of-ligh, żeby pisać w wątku sprzedażowym musisz zgłosić, ze masz sprzęt maro...exa i takie tam dyrdymały. Nikt się tym specjalnie nie przejmuje, dopóki sam nie chce czegoś sprzedać i każdy pisze na pw, co jest w pełni respektowane:) a ten gość ma nawet aktywny e-mail, to te zielone stopki u dołu:)
                • child-of-light Re: żurawka fire chief 27.08.12, 22:39
                  dzięki za pomoc. właśnie dostałam wiadomośc, że te żurawki jeszcze są! :)
                  i inne też :)
                  chyba zrobię jakieś większe zakupy :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka