qubraq 29.12.04, 20:34 Pod moim ogródkiem w trawach kwitnie od jakiegos czasu jasnota biała! i Pewnie będziedalej kwitnąć... Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ptasik Re: Kwitnie.. 30.12.04, 11:34 Ba wyczytałam kiedyś, że jasnota jest rosliną, która przy sprzyjających warunkach potrafi kwitnąc przez 12 miesięcy Ale skoro Qubraq się chwali to i ja sobie pozwolę, a co?:))) Otóz drugiego dnia Świąt w ogrodzie Teściowej znalazłam ciagle kwitnące chryzantemy (no to roslina późnej jesieni to może i nie dziwota, bacząc na aurę z jaka mamy do czynienia tej wiosny), lwie paszcze a tuż obok róże!!! Dwa pierwsze przypadki mogę udkomunetować, bom je sobie na zdjęciach utrwaliła:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: Kwitnie.. 30.12.04, 21:15 ptasik napisała: > Ba > wyczytałam kiedyś, że jasnota jest rosliną, która przy sprzyjających warunkach > potrafi kwitnąc przez 12 miesięcy > Ale skoro Qubraq się chwali to i ja sobie pozwolę, a co?:))) > Otóz drugiego dnia Świąt w ogrodzie Teściowej znalazłam ciagle kwitnące > chryzantemy (no to roslina późnej jesieni to może i nie dziwota, bacząc na aurę > z jaka mamy do czynienia tej wiosny), lwie paszcze a tuż obok róże!!! > Dwa pierwsze przypadki mogę udkomunetować, bom je sobie na zdjęciach utrwaliła: > ) > Sława! A moze wolno mi bedzie po starej znajomosci wyzebrac sadzonke lub chocby nasiona tejze? Pozdrawiam i zapraszam na: Forum Słowiańskie Odpowiedz Link Zgłoś
qubraq Re: Kwitnie.. 31.12.04, 20:47 Kasiu, Szczęśliwego Nowego Roku od Buki, Tuby i od nas Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś