jerzy.wozniak 24.03.05, 05:54 Wszystkim odwiedzającym to Forum, życzę z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych, cudownych Świąt w miłej, rodzinnej atmosferze, a w Lany Poniedziałek cieplej wiosennej pogody i dużo radości. Jerzy Woźniak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia961 Re: Wesołych Świąt! 24.03.05, 06:05 Wesołych świąt, panie Jerzy! Wesołych świąt, Forumowicze! Odpowiedz Link Zgłoś
nelena Re: Wesołych Świąt! 24.03.05, 19:06 Dla Pana Jurka i wszystkich forumowiczów,życzenia,udanych,szczesliwych i pogodnych SWIĄT! Odpowiedz Link Zgłoś
gebo13 Re: Wesołych Świąt! 24.03.05, 20:32 Wesołego królika,co po stole bryka, spokoju świętego i czasu wolnego, życia zabawnego w jaja bogatego i wogóle wszystkiego,kurcze najlepszego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Wesołych Świąt! 24.03.05, 22:07 Co prawda na naszej polance śniegu jeszcze leży, że ho ho! Lecz przecie ptaszęta od świtu bez opamiętania radośnie wiosnę głoszą no i miesiąc na niebie wisi niczym jaje więc niechybnie to wiosna a i Noc Wielka tuż tuż... Wielu Wam wrażeń miłych życzę i chwil radosnych w gronie Wam bliskim Dużo ciepła nie tylko fizycznego I niech zieloność, która za chwil parę wybuchnie wszędy nie tylko nadzieję, lecz i spełnienie jej Wam przyniesie... Wraz z Moją Zdecydowanie Lepszą Połową i najniższymi ukłony! M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
mifsc Re: Wesołych Świąt! 24.03.05, 23:15 Dla Stałych i Okazjonalnych Bywalców tego forum najlepsze Życzenia Świąteczne składa mif Odpowiedz Link Zgłoś
wkrasnicki Re: Wesołych Świąt! 25.03.05, 07:26 Dużo słońca i niech tak już zostanie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinarak Re: Wesołych Świąt! 25.03.05, 07:51 Radości,radości,radości z zieloności Słoneczka wesołego i Poniedziałku lanego. Z najserdeczniejszymi życzeniami ŚWIĄTECZNYMI. Malina (niedługo już będziemy się wypinać) Odpowiedz Link Zgłoś
poppy3 Re: Wesołych Świąt! 25.03.05, 12:49 Dziękujemy! i życzymy również wszystkiego dobrego, smacznego, radosnego nastroju i pięknej pogody i mnóstwo radości z wiosennych kwiatów!!!!!! (u mnie już są krokusy, w najsłonecznejszych miejscach, ach, co za zapach!) Odpowiedz Link Zgłoś
akinka6 Re: Wesołych Świąt! 25.03.05, 17:19 Ja też dziękuję i również wszystkim forumowiczom i oczywiście Tobie Jurku tylko Wszystkiego Najlepszego - zdrowia, uśmiechu i duuuuużo kasy na upiększanie naszych najpiękniejszych ogródków. Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Wesołych Świąt! 25.03.05, 21:16 Jak miło, że o nas pamiętałeś ;) I nie będę Ci dłużna :D Niech Ci się darzy i w Święta, i przez rok cały, i niech Ci tu z nami jak najlepiej będzie, prawda? :) Wszystkim Wszystkiego Dobrego!! Odpowiedz Link Zgłoś
zyga5 Re: Wesołych Świąt! 27.03.05, 11:01 Dziekuję Wam wszystkim za życzenia i również życzę wsaniałych Swiąt.A że Wasze życzenia widać były od serca więc się spełniły.W Szczecinku jest tak piękna pogoda i świeci cudowne słoneczko,a na niebie nie ma ani jednej chmurki.Tą pogodę wysyłam dla Was wszystkich forumowiczów i dla Pana Jurka.Zygmunt Odpowiedz Link Zgłoś