Dodaj do ulubionych

NIE DAJCIE SIĘ PROWOKOWAĆ

28.06.02, 13:29
Nie dajcie się prowokować Tassmanowi. To niezrównoważone indywiduum, które pęta
się po róznych działach forum i tylko prowokuje. Wypisuje różne głupoty, a
potem chichocze jak ludziska dadza się sprowokowac. Facet (lub babka), ale
stawiam na faceta wyraźnie się nudzi.
Bądźmy od niego mądrzejsi i nie wdajmy sie w dyskusje. On tylko na to czeka.

Pozdrawiam normalnych forumowiczów.

mkhj

Obserwuj wątek
    • marbor1 Re: NIE DAJCIE SIĘ PROWOKOWAĆ 28.06.02, 16:31
      Uwazam, ze troche humoru na lamach tego forum nie zaszkodzi. Fakt, ze Tassman
      lub Tassmanka jest nieszkodliwa/ym cynikiem. Mańka
      • marbor1 Re: NIE DAJCIE SIĘ PROWOKOWAĆ 28.06.02, 16:33
        Co Ty na to Tassman. Mańka
      • penutka Re: NIE DAJCIE SIĘ PROWOKOWAĆ 28.06.02, 16:57
        marbor1 napisał(a):

> Uwazam, ze troche humoru na lamach tego forum nie zaszkodzi. Fakt, ze Tassman
        > lub Tassmanka jest nieszkodliwa/ym cynikiem. Mańka
        Pewnie, że humor nikomu nie zaszkodzi. Przynajmniej jest się z czego pośmiać, o ile Tassman nikogo nie obraża. A
        jak ktoś jest wrażliwy, widząc podpis Tassman, nie powinien tego czytać.
        • mkhj Re: NIE DAJCIE SIĘ PROWOKOWAĆ 28.06.02, 18:45
          Nie chodzi o to aby sie nie smiac i żartowac. Ale żarty maja granice smaku.
          Narazie Tassman jeszcze nie pokazał pazurków, ale jeszczemoże. Chodzi o to, ze
          najczęściej ktoś zadaje na forum pytanie, na ktore chce uzyskac konkretne
          informacje lub podzielic się swoimi wrażeniami z innymi czonkami forum.
          Niestety w momencie kiedy rózni dowcipnisie, bardziej lub mniej kulturalni,
          zaczną uprawiać swoje dowcipy w obrebie wątku, traci się cały sens rozmowy. To
          tak jakby poważnie rozmawiać na jakiś temat, a ktoś na siłę zaczynał rozmowców
          zabawiać opowiadaniem dowcipow. Nawet jesli sa rzeczywiście zabawne to
          przeszkadza to w rozmowie. Nalezy wiedziec kiedy i gdzie jest czas na żart i
          brewerie, a kiedy nalezy się dostosować do innych. Jeżeli Tasman chce zakładac
          własne wątki i w nich się bawic to prosze bardzo, ale niech nie włazi z
          brudnymi buciorami w te wątki, w ktorych inni próbuja pogadac na serio.
          Dlaczego nikomu nie wadzi Stary Zgred albo mjot, przecież też są dowcipni. Ale
          są dowcipni na temat, a nie wyrywają się z czyms zupełnie nie a propos.
          pzdr
          mkhj
          • jerzy.wozniak Re: NIE DAJCIE SIĘ PROWOKOWAĆ 29.06.02, 21:39
            Popieram, humor żart jest Ok, wszędzie nawet w czasach wojny, ale humorzasta
            istota musi mieć wyczucie i to co się nazywa dobrym smakiem. W przeciwnym razie
            są to wygłupy idioty nie wnoszące nic nowego do forum – ani humoru ani wiedzy.
            Jerzy Woźniak
          • maciekwiercinski Re: A JA LUBIĘ PROWOKOWAĆ I BYĆ PROWOKOWANYM 29.06.02, 21:53
            mkhj napisał(a):

> Nie chodzi o to aby sie nie smiac i żartowac. Ale żarty maja granice smaku.
            > Narazie Tassman jeszcze nie pokazał pazurków, ale jeszczemoże. Chodzi o to, ze
            > najczęściej ktoś zadaje na forum pytanie, na ktore chce uzyskac konkretne
            > informacje lub podzielic się swoimi wrażeniami z innymi czonkami forum.
            > Niestety w momencie kiedy rózni dowcipnisie, bardziej lub mniej kulturalni,
            > zaczną uprawiać swoje dowcipy w obrebie wątku, traci się cały sens rozmowy. To
            > tak jakby poważnie rozmawiać na jakiś temat, a ktoś na siłę zaczynał rozmowców
            > zabawiać opowiadaniem dowcipow. Nawet jesli sa rzeczywiście zabawne to
            > przeszkadza to w rozmowie. Nalezy wiedziec kiedy i gdzie jest czas na żart i
            > brewerie, a kiedy nalezy się dostosować do innych. Jeżeli Tasman chce zakładac
            > własne wątki i w nich się bawic to prosze bardzo, ale niech nie włazi z
            > brudnymi buciorami w te wątki, w ktorych inni próbuja pogadac na serio.
            > Dlaczego nikomu nie wadzi Stary Zgred albo mjot, przecież też są dowcipni. Ale
            > są dowcipni na temat, a nie wyrywają się z czyms zupełnie nie a propos.
            > pzdr
            > mkhj

WITAM!

Wszystko w tytule postu...

BRAWA DLA PROWOKATORA!

NARESZCIE TROCHĘ ŻYCIA!

Pozdrawiam!

Maciek
    • tula Do mkhj 28.06.02, 19:29
      Witaj!

Masz absolutna racje z tym nie daniem sie prowokowac.
      To forum bylo juz kilka razy odwiedzane przez roznych "tassmanow".
      Byli roznego kalibru, roznie sie tu panoszyli, ale forum pana Jurka przezylo.

Poprostu jest nas, tych PRAWDZIWYCH, zwolennikow tego internetowego miejsca
      wiecej!

Pozdr. Tula

• tassman do zawodowców i amatorów 01.07.02, 08:03
        tula, mkhj, pan doradca działkowiczów-Jerzy Woźniak i inni,

Wcale nie jestem żadnym prowokatorem. Dlaczego wy tak sadzicie? Jestem tak jak wy
        wesołym działkowcem......moze nie jestem az takim zawodowcem jak wy, moze moje
        metody sa mniej konwencjonalne od waszych- ale dbam o swój ogródek jak o ogródek
        kochanej tesciowej ;)))
        Mkhj- tak czytam twój post i zastanwaiam sie dlaczego jestes ciagle taka
        zgorzkniała? czyzby jakis kret ciagle podorywał twoje marchewki??
        Mkhj spójrz na Marbor1 - tak wyglada pogodny działkowiec. A zreszta co ci będe
        tłumaczył - zapewne zaraz sie odezwie pan Jurek Woźniak (którego tassman
        pozdrawia serdecznie) powie jak ma być.....i tak bedzie:))))
        Moja propozycja dla wszystkich działkowiczów tych zawodowych i totalnych amatorów
        niedzielnych: troche wiecej demokracji na naszych działkach !!!

PZDR
        tassman:)

ps. Kto powiedział ze jestem cynikiem???;))))
    • marbor1 Re: NIE DAJCIE SIĘ PROWOKOWAĆ 01.07.02, 10:34
      Do Tassmana.
      Napisałam, że jestes nieszkodliwym cynikiem. Tak Cię postrzegam. Masz rację, że
      w tym Towarzystwie Wzajemnej Adoracji jest za dużo słodkości, nie mniej ciekawe
      są wszystkie posty i to "przekamarzanie się". Mańka
      • tassman NIE PROWOKOWAĆ 01.07.02, 11:32
        marbor1,

Podstawa bycia dobrym działkowiczem to humor. Kto tego nie rozumiem grzebie
        smutno pazurkami w ziemi...I zaden krecik, bocianek czy inna ptaszyna nie
        usmiechnie sie do niego, ani nie zastuka w jego okienko....

Pozdrawiam
        tassman:)
        • marbor1 Re: NIE PROWOKOWAĆ 01.07.02, 15:35
          tassman napisał(a):

> marbor1,
          >
          > Podstawa bycia dobrym działkowiczem to humor. Kto tego nie rozumiem grzebie
          > smutno pazurkami w ziemi...I zaden krecik, bocianek czy inna ptaszyna nie
          > usmiechnie sie do niego, ani nie zastuka w jego okienko....
          >
          > Pozdrawiam
          > tassman:)
          Masz racje Tassman, dobry działkowicz to ktoś kto czerpie przyjemności obcowania
          z przyrodą nie tylko grzebanie w ziemi. Ktoś kto obserwuje swoje rośliny, ktoś
          kto zadziera głowę do góry gdy leci klucz gęsi czy żurawi, obserwuje w nocy
          latające sputniki. Działkowiczką jestem już prawie czterdzieści lat i nauczyłam
          się pokory wobec przyrody. Nieskromnie powiem o sobie, że jestem dobrą
          działkowiczką, ale ciągle mnie coś zaskakuje i muszę się jeszcze uczyć wielu
          rzeczy. Z pozdrowieniem Mańka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka