yoma 16.06.09, 18:52 że w nagłówku foruma pod roboczym tytułem Rośliny chronią znajduje się link do biologicznych środków ochrony roślin. Będzie i drugi, jak naprawią forum, bo się zepsuło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
donkaczka Re: Admin uprzejmie informuje 16.06.09, 20:52 to przeze mnie? ;P poczytam i skorzystam na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Admin uprzejmie informuje 16.06.09, 21:18 Powtarzają się te pytania, a link to zasługa nie moja, ale nie mam na razie upoważnienia, żeby powiedzieć czyja :) Odpowiedz Link Zgłoś
andziaos Re: Admin uprzejmie informuje 16.06.09, 21:54 fajny pomysł i jak wszystko uporządkowanie podane:) dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
leloop Re: Admin uprzejmie informuje 16.06.09, 23:34 no to sie przyznaje bez bicia ;), tak jak Yoma zauwazyla, pytanie powraca wiec zeby ulatwic zycie zaproponowalam wstawienie tych linkow, ktore znalazlam szukajac odpowiedzi na pytanie o mszyce. Donkaczko, jezeli i Tobie sie przyda to tym lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Admin uprzejmie informuje 17.06.09, 09:55 No to cała klasa pięknie dziękuje Leloop :) Ja na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Admin uprzejmie informuje 17.06.09, 15:55 Admin uprzejmie informuje, że jest już drugi link :) Odpowiedz Link Zgłoś