Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

PEPE WRÓĆ!!!

16.01.04, 10:14
    W Bydzi juz nie ma 3xG. wiec może rozważysz powrót w następnym sezonie.
    Masz tu w Bydgoszczy jeszcze wielu kibiców.
    Obserwuj wątek
      • Gość: iks Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 10:25
        Czesc Ivica! Mam pomysl na pomyslna realizacje twojego pomyslu. Juz teraz
        rozpoczniemy negocjacje z Karwanem, ktory ma jeszcze gorszego spikera niz nasz
        bydgoski. A wiec spiker do nich - PEPE do nas. Co ty na to? Tylko czy Karwan da
        sie tak zrobic w ch..?
        • Gość: Toma Toruń Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 10:30
          Z tym spikerem to bym akurat nie był taki pewien (Kto jeste gorszy) W Toruniu
          Z.R. gdy prowadzi zawody możemy być pewien.... Pomyłek oraz show na miarę
          zabawy wiejskiej podczas dożynek. Gość bardziej nadaje się na showmena w
          agencji modelek Czarka Mończyka niż prowadzenia zawodów żużlowych
          • Gość: iks Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 10:35
            Czlowieku, nie slyszales chyba jak nasz spiker kawaly opowiada! Karolek S z
            Familiady przy nim to GOSC. Podobno jak Manueli z TVN puscili jego kawal to
            nastapilo przerwanie ciazy pozamacicznej. Jeden wiesniak, drugi cwiercmozg -
            mamy pecha do spikerow. Z 2giej strony, mamy na kim poujezdzac.
            • ivica Re: PEPE WRÓĆ!!! 16.01.04, 10:38
              i tak wszytkich przebika ten spiker (nie pamietam nazwiska) z tradycyjnym tekstem "panowie kalszcza, panie piszcza"

:)
              pzdr.
              • Gość: iks Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.04, 11:05
                Masz racje, to tez jest niezly przypal. W ubieglym roku w Pradze na Grandprix
                widzac wchodzaca na stadion grupe kiboli z angielskimi flagami walnal bez
                zastanowienia: "lelkom to england". Ale byl bardziej trzezwy jak zwykle.
              • Gość: Toma Toruń Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.04, 11:07
                Ten facet to jeśli się nie mylę Krzysztof H (nie mylić z Hołowczycem):-).
                Kolejny jego tekst to prawa strona wita lewą lub coś w tym stylu. Jego
                podniecienie sięga czasami zenitu i facet nie panuje nad emocjami myląc
                zawodników itp. Ale za swoją robotę bierze niezłą kasę jak słyszałem. Ja
                twierdzę że i tak nasz Z.R. zrobiłby karierę w NBA lub NHL. (oczywiście jako
                spiker). On tylko w USA może się odnaleźć.
                • Gość: zinek Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.iweb.pl 16.01.04, 13:05
                  Protas nie wróci raczej. W Bydgoszczy wiernie mu kibicowałem,ale irytowały
                  mnie czesto jego wywiady.Za gesto sie tłumaczył z drobnostek.Niepotrzebnie.
                  • Gość: symon41 Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: 212.122.214.* 16.01.04, 19:12
                    Zinek masz sporo racji,ale dajesz szansę tym,którzy chcą tylko dowalic Protasowi
                    pewnie wiele razy zachowywał się...(tu dowolna interpretacja)...tym nie mniej
                    był Kimś,a nie BYDGOSZCZANEM nie mylić ze szczaniem
          • Gość: Jazon Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 21:50
            Zgadzam sie co do słowa- nie mogę ścierpiec tego goscia. Ma charyzme worka
            ziemniaków a głos jak Justin Timberlake na trzydniowym kacu. Zazwyczaj psuje mi
            połowe przyjemności z ogladania meczu. A propos- czy tylko ja uważam że
            piosenka która ma w założeniu zagrzewac do dopingu ("Apator Adriana to nasza
            druzyna..." czy jakos tak) jest równiez na poziomie wiejskich dożynek. Człowiek
            mógłby pomyslec ze wśród kibiców kroluje disco-polo:)
          • Gość: Jazon Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 21:51
            Zgadzam sie co do słowa- nie mogę ścierpiec tego goscia. Ma charyzme worka
            ziemniaków a głos jak Justin Timberlake na trzydniowym kacu. Zazwyczaj psuje mi
            połowe przyjemności z ogladania meczu. A propos- czy tylko ja uważam że
            piosenka która ma w założeniu zagrzewac do dopingu ("Apator Adriana to nasza
            druzyna..." czy jakos tak) jest równiez na poziomie wiejskich dożynek? Człowiek
            mógłby pomyslec ze wśród kibiców kroluje disco-polo:)
            • Gość: tt Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.bloknet.org / *.org 17.01.04, 19:12
              A ty tyfusie wredny masz glos jak kastrat.Odczeo sie od PIOTRA zajmij swoja
              babą bo puszcza się podobno.
              • Gość: Jazon Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.04, 23:41
                Jak nie zrozumiałes mojej wypowiedzi to siedź cicho zamiast mnie obrażać,
                żałosny tępaku!
              • Gość: zinek Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.iweb.pl 17.01.04, 23:46
                Czy ja na forum nie mowiem debilu ze polowa Bydzi pracuje w Toruniu? Splywaj
                gadac o komorkach i autach,bo tylko taki masz swiatopoglad.zegnaj. do konca
                zycia prawdopodobnie bedziesz kierowca lub innnym zjebem.I nie obrazaj innych
                ludzi.
                • Gość: zinek Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.iweb.pl 17.01.04, 23:49
                  to byo do zjeba tt
                  • Gość: ANTYZINEK Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.bloknet.org / *.org 18.01.04, 10:13
                    ZINEK CZY PITYNEK?PITYNEK CWELU LEPIEJ DO CIEBIE PASUJE.ZJEBEM JESTEŚ TY I OTO
                    DO N-TEJ POTĘGI.

JAK MASZ PROBLEM TO PODAJ MIEJCE GDZIE MOŻEMY SOBIE TO WYJAŚNIĆ PO MĘSKU.
                    ........ALE TY JESTEŚ CHYBA ZWYKŁĄ CIOTĄ.
      • Gość: Jazon Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 21:45
        Na pewno wróci- pewnie juz dawno przestał sie gniewac za te śruby:) Ot, takie
        przyjacielskie psikusy kibiców:D
        • ivica Re: PEPE WRÓĆ!!! 16.01.04, 22:17
          a co z polowa wasze gruzyny obrzucoenej jogurtami, tez odchodza??
          • Gość: Jazon Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.04, 22:30
            Jakos widzisz nie odchodza- wyrozumiałe chłopaki:) Przekornie jednak
            stwierdziłbym że jogurt to nie śruba a kibice toruńscy rzucali wtedy w swoich
            zawodników, podczas gdy kibice z bydgoszczy w tak ładny sposób 'podziekowali'
            zawodnikowi gości. A tak poważnie to potepiam oba te przypadki- po prostu
            zażartowałem sobie. Co do powrotu Pepe do Bydgoszczy to wydaje mi sie ze
            Apatorowi z nim dobrze i vice versa (jak na razie).Czas pokaże- ja nie
            chciałbym żeby odchodził.
            • ivica Re: PEPE WRÓĆ!!! 17.01.04, 08:39
              tak masz racje wszelkie przejawy chamstwa na stadionach trzeba tepic. Lubie chodzic na ASTE jesli ktos z was byl to wie ile radosci moze dac kulturalny doping 5 tys. pelnej hali

pzdr.
      • Gość: BKS Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.hipernet.ras.pl 17.01.04, 10:54
        pepe nie wracaj...
        • Gość: Boby Dee Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 11:22
          MIREK WRACAJ DO TORUNIA!!! ZROSPACZONY KIBIC APATORA!!!! BUHAHAHAHAAAAA
      • Gość: kibic Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.04, 23:05
        Duzo wody jeszcze w Wisle uplynie zanim Piotr zdecyduje się na taki krok .
        Zbyt dużo zostało w BTZ osób ,którzy określili się podczas konferencji
        założycielskiej BTŻ-u w X/03 która miała miejsce w Chacie Mysliwskiej w
        Osielsku "jako ludzie o czystych rekach" .
        Są to osoby majace swoj rodowod z bylej ŚP. Polonii Bydgoszcz.
        Nie będe tutaj oryginalny jeśli napiszę ,że te osoby były politycznym zapleczem
        klanu "G".
        Całkiem inna sprawa ,że dzisiaj zostali przez słynną familię "G" wystawieni do
        wiatru...
        I nie myśle tu tylko o naszym wspaniałym spikerze...
        • ivica Re: PEPE WRÓĆ!!! 17.01.04, 23:13
          ee a ja i tak wierze w L.Tylingera
        • Gość: iks Re: PEPE WRÓĆ!!! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.04, 08:47
          Kibicu, od dzis jest mi razniej, bo nie tylko ja "nadaje" na konto
          naszego "wspanialego spikera"! Kawalek po kawalku, a moze zbierze sie jakas
          grupa inicjatywna, ktora oczysci BTZ z "pobekaesowskich odpadkow"..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka