Gość: Lechita IP: *.icom.ca 29.04.01, 17:17 Dzisiaj podnosil Kolecki i inni POlacy. Czy sa gdzies wyniki????????/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mar Re: MS w podnoszeniu ciezarow IP: 195.94.206.* 29.04.01, 17:43 niestety kołecki znów dał ciała tylko i aż drugi :( wyniki na sport.wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechita Re: MS w podnoszeniu ciezarow IP: *.icom.ca 29.04.01, 18:24 Gość portalu: mar napisał(a): > niestety kołecki znów dał ciała tylko i aż drugi :( > wyniki na sport.wp.pl E tam. Przeciez w listopadzie podnosil jeszcze w wadze o 11 kilo nizszej. Wiec jest calkiem fajnie. Niedlugo bedzie najlepszy w tej klasie. A bardzo fajnie spisali sie Najdek i Kleszcz w 105+. Srebrny i braz to wielki sukces. Gdyby tak podnosil w wadze 94kg, wygral by bez zadnych watpliwosci. Mistrz wagi 94kg mial 177,5/210 = 387,5 Kolecki mial 180 + 232,5 = 412,5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALEKS Re: MS w podnoszeniu ciezarow IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.01, 00:34 Nie widziałem jak dźwigał Szymon ale II pozycja to ogromny sukces biorąc pod uwagę to że niedawno startował w niższej kategorii jestem pewien że za kilka miesięcy będzie nie do pokonania na świecie.Przegrał z jakimś ruskiem który pewnie ćwiczył walcząc z niedźwiedziami na Syberii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Picasso Re: MS w podnoszeniu ciezarow IP: *.cyf-kr.edu.pl 30.04.01, 22:31 Stwierdzenie, że tylko drugie miejsce jest przesadzone. Oprócz faktu, że Kołecki zmienił kategorię na wyższą, ważne jest, że przed mistrzostwami Polski ( i podczas nich ) narzekał na jakiś uraz. Dokładnie nie wiem, co go bolało, ale gdy o tym mówił minę miał niewyraźną (tv-Katowice). Dobrze, że wszystko już jest OK. Pamiętajmy, że ma jeszcze przed sobą wiele lat startów. I dlaczego nikt nie wspomniał o Oli Klejnowskiej. Duże wrażenie na mnie zrobiła ta dziewczyna. Jej salto mortalle po zdobyciu tytułu było pokazywane przez wszystkie programy sportowe, nawet przez Czechów. Ale makijaż mogłaby poprawić... W ogóle brawa dla całej ekipy Czy ktoś słyszał, jak komentator eurosportu (anglojęzyczny) wymówił nazwisko Grzegorza Kleszcza???? Majstersztyk. Aha, to były ME, nie MŚ. Odpowiedz Link Zgłoś