Gość: sven 2 IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:03 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Sven Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:03 HHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII II wir lieben DDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHH...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:08 Panowie!!!Jest tyle innych forow, gdzie mozecie cieszyc sie wsrod swoich!!!!Dziekujemy za odwiedziny, ale mamy teraz swoje wewnetrzne swieto! No wiecie, takie nasze prywmitywne, polskie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.acn.waw.pl 10.02.02, 20:09 Lalka Przeciez to kretyn - prowokator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:12 Alez ja to wiem!!!!!Ale mam go wyzywac od ....no wiesz????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 20:16 Gość portalu: lalka napisał(a): > Alez ja to wiem!!!!!Ale mam go wyzywac od ....no wiesz????? W Polsce nie bylo nic do zarcia ,ty wielka Polko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:20 Wiesz, moj drogi....nie samym chlebem zyje czlowiek!!!!!!Jesli masz jeszcze jakies ciekawe pytania-chetnie odpowiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 20:24 Gość portalu: lalka napisał(a): > Wiesz, moj drogi....nie samym chlebem zyje czlowiek!!!!!!Jesli masz jeszcze jak > ies ciekawe pytania-chetnie odpowiem.... To czemu ci tej reszty nie zapewni twoja ukochana ojczyzna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:10 no wiesz jak mozesz..nadajemy z tego samego servera....co ty na nim szukasz? HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.02, 00:31 Gos´c´ portalu: Sven napisa?(a): > no wiesz jak mozesz..nadajemy z tego samego servera....co ty na nim szukasz? > HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII Ja, ja, naturlich. Jest do bani! Proste-przyznam. Prymitywne-tez prawda. Ale za to cieszy! A co do reszty-niewazny serwer, wazne uczucia!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emem Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.02.02, 20:08 ty juz kretynie odpowiadasz sam na swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:11 no bije mi w deckiel.....dostalem samogona z zakopca expresem Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Smanczego 10.02.02, 20:28 Ja jako sfuj hlop żem ci przesłał próbkę mojego samogona. Skosztuj, spróbuj, zasmakuj i rozsław jeszcze raz, tak jak ostatnio żeś zapodał. Aha i jeszcze drobiazg. Szwajcar naród nie umiawszy, samogona nie potrafią robić. Wymyśl więc teraz cosik innego dlaczegoś przegrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sven Re: Smanczego IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:30 zeby uniknac gwizdow i rabanu polskiej poloni ....postanowili (ci co na gorze siedza) zeby ktos neutralny wygral...i tak padlo na szwajcara *hihi* co ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
sfuj_hlop Re: Smanczego 10.02.02, 20:39 Gość portalu: Sven napisał(a): > zeby uniknac gwizdow i rabanu polskiej poloni ....postanowili (ci co na gorze > siedza) zeby ktos neutralny wygral...i tak padlo na szwajcara *hihi* co ty na > to? Ja jako sfuj hłop to wiem, że na górze to tylko Jeden siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
hi-hi ..........leć Adam....leć......... 10.02.02, 20:40 Gość portalu: Sven napisał(a): > HHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIII > I > II wir lieben DDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHH...... ---------- sven czy ty masz 3 latka ? i pewnie pełno plakatów anorektyka hłe hłe hi-hi pzdr Odpowiedz Link Zgłoś