Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HANI HANI!!!!!!

IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:03
    Obserwuj wątek
      • Gość: Sven Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:03
        HHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII
        II wir lieben DDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHH......
        • Gość: lalka Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:08
          Panowie!!!Jest tyle innych forow, gdzie mozecie cieszyc sie wsrod swoich!!!!Dziekujemy za odwiedziny, ale mamy teraz swoje wewnetrzne swieto!
          No wiecie, takie nasze prywmitywne, polskie...
          • Gość: emem Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.acn.waw.pl 10.02.02, 20:09
            Lalka
            Przeciez to kretyn - prowokator
            • Gość: lalka Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:12
              Alez ja to wiem!!!!!Ale mam go wyzywac od ....no wiesz?????
              • Gość: # Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 20:16
                Gość portalu: lalka napisał(a):

> Alez ja to wiem!!!!!Ale mam go wyzywac od ....no wiesz?????

W Polsce nie bylo nic do zarcia ,ty wielka Polko?
                • Gość: lalka Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:20
                  Wiesz, moj drogi....nie samym chlebem zyje czlowiek!!!!!!Jesli masz jeszcze jakies ciekawe pytania-chetnie odpowiem....
                  • Gość: # Re: HANI HANI!!!!!!do Lalki IP: *.proxy.aol.com 10.02.02, 20:24
                    Gość portalu: lalka napisał(a):

> Wiesz, moj drogi....nie samym chlebem zyje czlowiek!!!!!!Jesli masz jeszcze jak
                    > ies ciekawe pytania-chetnie odpowiem....

To czemu ci tej reszty nie zapewni twoja ukochana ojczyzna?
          • Gość: Sven Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:10
            no wiesz jak mozesz..nadajemy z tego samego servera....co ty na nim szukasz?
            HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII
            • Gość: lalka Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.02, 00:31
              Gos´c´ portalu: Sven napisa?(a):

> no wiesz jak mozesz..nadajemy z tego samego servera....co ty na nim szukasz?
              > HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIII
              Ja, ja, naturlich. Jest do bani!
              Proste-przyznam. Prymitywne-tez prawda. Ale za to cieszy!
              A co do reszty-niewazny serwer, wazne uczucia!!!!!!

• Gość: emem Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 10.02.02, 20:08
          ty juz kretynie odpowiadasz sam na swoje
          • Gość: Sven Re: HANI HANI!!!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:11
            no bije mi w deckiel.....dostalem samogona z zakopca expresem
            • sfuj_hlop Smanczego 10.02.02, 20:28
              Ja jako sfuj hlop żem ci przesłał próbkę mojego samogona. Skosztuj, spróbuj,
              zasmakuj i rozsław jeszcze raz, tak jak ostatnio żeś zapodał.
              Aha i jeszcze drobiazg. Szwajcar naród nie umiawszy, samogona nie potrafią
              robić. Wymyśl więc teraz cosik innego dlaczegoś przegrał.
              • Gość: Sven Re: Smanczego IP: *.dip.t-dialin.net 10.02.02, 20:30
                zeby uniknac gwizdow i rabanu polskiej poloni ....postanowili (ci co na gorze
                siedza) zeby ktos neutralny wygral...i tak padlo na szwajcara *hihi* co ty na
                to?
                • sfuj_hlop Re: Smanczego 10.02.02, 20:39
                  Gość portalu: Sven napisał(a):

> zeby uniknac gwizdow i rabanu polskiej poloni ....postanowili (ci co na gorze
                  > siedza) zeby ktos neutralny wygral...i tak padlo na szwajcara *hihi* co ty na
                  > to?

Ja jako sfuj hłop to wiem, że na górze to tylko Jeden siedzi.
        • hi-hi ..........leć Adam....leć......... 10.02.02, 20:40
          Gość portalu: Sven napisał(a):

> HHHHHHHHHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIII
          > I
          > II wir lieben DDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIIIIIIIICCCCCCCCCCCHHHHHHHHHHHHHHHHH......

----------
          sven czy ty masz 3 latka ?

i pewnie pełno plakatów anorektyka

hłe hłe
          hi-hi
          pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka