Gość: Guliver IP: *.icpnet.pl 07.02.10, 16:01 Jak Domachowska naszą ostatnia nadzieją... to ja już nie mam żadnej nadziei. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Murinio Ja to bym na miejscu Domachosi ustwaił mecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 16:06 po 0-6, 0-6 i ze swym ukochanym taplał sie w ciepłych wodach na hawajach przez dwa miechy mając Polaków głęboko w d.... Odpowiedz Link Zgłoś
al-bundy Fed Cup. Marta Domachowska - Kirsten Flipkens n... 07.02.10, 16:07 Domachowska na kolanach? Brzmi obiecująco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maz-46 Fed Cup. Marta Domachowska - Kirsten Flipkens n... 07.02.10, 16:11 No i pozamiatane. Na Domachowską nie ma co liczyć. Jest żałośnie słaba i nie ma najmniejszych szans. Po raz kolejny zawiodła Agnieszka Radwańska. Po raz kolejny oczywiście dla barw Polski. Od dawna twierdziłem i dzisiejszy mecz utwierdził mnie w tym jeszcze bardziej, że Radwańscy traktują występy w reprezentacji jako zło konieczne. To pańszczyzna którą trzeba odrobić, choć też nie zawsze. Agnieszka chciała oczywiście wygrać, ale podeszła do tego meczu bez przekonania. Pierwszy łatwo wygrany set sprawił, że całkowicie się zdekoncentrowała i gdy Wickmayer zaczęła grać lepiej, Radwańska nie potrafiła zmienić sposobu gry. Przegrać mecz, gdy w tie-breaku prowadziło się 6:3 to nie lada wyczyn! Zresztą, nie ma co roztrząsać tego tematu. Nie mamy żadnych argumentów, by awansować do elity FedCup. Gdzie my jesteśmy, dwie najlepsze belgijki w ogóle nie przyjechały do Bydgoszczy, a my co mamy? Ciągle tylko złudzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Fed Cup. Marta Domachowska - Kirsten Flipkens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 16:19 > a my co mamy? > Ciągle tylko złudzenia... Hmm, to może weź rakietę w dłoń i pokaż jak sie gra w tenisa?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic tenisa Re: Fed Cup. Marta Domachowska - Kirsten Flipkens IP: *.chello.pl 07.02.10, 16:35 Ja liczę na Martę. W przeciwieństwie go radwańskiej nie zawiedzie, bo jest miłą i poukładaną dziewczyną. Odpowiedz Link Zgłoś
tomyorke Fed Cup. Marta Domachowska - Kirsten Flipkens n... 07.02.10, 16:44 Radwańska coraz częściej zaczyna reprezentować mentalność polskiego piłkarza : Mercedes jest, dom jest, torebka od Vittona jest. To co ja właściwie robię jeszcze na tym korcie? Tato, wiesz może? Mimo wszystko trzymam na nią kciuki, za dużo już w naszej historii zmarnowanych talentów i świetnie zapowiadających się juniorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubię cherbatniki Jasia i Krysia wyślizgały Romusię i Martusię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 17:22 I koniec balu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maki04 Fed Cup. Domachowska przegrała z Flipkens. Pols... IP: *.chello.pl 07.02.10, 17:30 a miało być łatwe 5:0. hahahahahahaha Belgijki p4rzewidziały wynik 3:2 dla nich i trafiły. Bo łatwiej jest się przechwalać, niż potem na korcie wprowadzić słowa w czyn. A co by było, gdyby przyjechały JH i KC... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kriss Fed Cup. Domachowska przegrała z Flipkens. Pols... IP: *.net 07.02.10, 17:34 Domachowska to tylko napompowana do niemożliwości celebrytka. Od lat startuje w turniejach i nigdy nie przekroczy poziomu słabej przeciętności. Zresztą czego oczekujemy od pseudotenisitki, która na układanie fryzury poświęca w tygodniu więcej czasu niż na treningi i do tego pstro w głowie - zmienia trenerów jak rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
po_stach Radwanskie, nie grają za friko, to ich credo... 07.02.10, 17:52 olać je... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panda Fed Cup. Domachowska przegrała z Flipkens. Pols... IP: *.adsl.inetia.pl 07.02.10, 17:49 nastepnym razem pani agnieszko troche pokory jak sie pani wypowiada o przeciwniczkach niech pani nie objecuje latwe 5-0 bo niestety to pani polegla psychicznie na korcie i przegrala wygrane spotkanie i dlatego jest 3-1 i koniec marzen o swiatowej elicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaś Re: Fed Cup. Domachowska przegrała z Flipkens. Po IP: *.kielce.vectranet.pl 07.02.10, 18:07 O światowej elicie to sobie agnieszka może poczytać w specjalistycznej prasie.Tyle tylko osiągnie,a jak będzie pyszczyć bez uzasadnienia,to jeszcze straci resztkę fanów jaka jej pozostała.Zagrały na swoim NORMALNYM poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brad piersi Marty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 18:02 przynajmniej one dają radę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanten Fed Cup. Domachowska przegrała z Flipkens. Pols... IP: *.int.bellsouth.net 07.02.10, 18:09 Zaraz, to znaczy nie bedzie 5:0? Az zal patrzyc na marnotrawstwo talentow Domachowskiej i Radwanskich. Ale talent to tez wola bycia najlepszym, poparta praca, praca, praca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jas Fed Cup. Domachowska przegrała z Flipkens. Pols... IP: *.c3-0.elm-ubr1.qens-elm.ny.cable.rcn.com 07.02.10, 18:15 A mialo byc 5:0 dla Polski; straszne kopciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andyadam Fed Cup. Domachowska przegrała z Flipkens. Pols... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.10, 18:21 No cóż to było do przewidzenia.Isia nie będzie się wysilała na grę bez odpowiedniej kasy.Co innego WTA tam płacą. Odpowiedz Link Zgłoś
krokus24kr Radwańska,bez ambicji, charakteru sportowca..Dno. 07.02.10, 18:34 jak ktoś napisał; Panience nie chce sie grać za frico... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Radwańska,bez ambicji, charakteru sportowca.. IP: 93.179.207.* 07.02.10, 20:41 no i dobrze. Czy Polska inwestuje w tenis? Bo coś na razie to raczej Polacy chcą się tylko za friko pogrzać w ciepełku sławy Radwańskich, którzy/które tylko swoją pracą osiągają sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffik Y.W IP: *.brnt.cable.ntl.com 07.02.10, 18:44 Ja nie mogę zrozumieć jednej rzeczy dlaczego Y.W gra w tenisa skoro unikała kontroli antydopingowych i została za to skazana moje zdanie jest takie ze Y.W jest na dopingu i tylko kwestia czasu jest to kiedy to wykryją i zgadzajcie się lub nie ale i tak większość z was ma podobne myśli względem Belgijskiej tenisistki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jg-k a miało być IP: *.multimo.pl 07.02.10, 19:24 A miało być 5-0. Jeszcze raz okazało się że nasze nadzieje są dmuchane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Fed Cup. Domachowska przegrała z Flipkens. Pols... IP: *.net 07.02.10, 20:12 Nie sądzę by Radwańskie, którym trzeba zapłacić by się uśmiechnęły zasługiwały na reprezentowanie barw narodowych. Nie ma kasy nie ma zaangażowania - niestety tacy ludzie. Myślę, że warto dać szansę komuś innemu, komu przynajmniej zależy na reprezentowaniu barw narodowych. Świata z jedną zmanierowaną i rozpuszczoną Radwańską i tak nie zwojujemy, a o Domachowskiej chyba nawet nie warto wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
bakoy Grunt to zrobione paznokcie i opalone cycki! 07.02.10, 20:31 To jest podstawa w momencie,gdy siuśka już zapiórkuje. Odpowiedz Link Zgłoś