Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Prokom poza grą

IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 17.02.04, 21:34
    Gienek - mistrz taktyki!!! Jestem z Poznania, kochałem Kija jako gracza Lecha
    (był kiedys taki klub), ale ten pacjent jako trener to dramat, rozpacz i
    tragedia razem wzięte !!! Jeżeli gra do środka się sprawdza, to trzeba być Eu-
    geniuszem (? - no fuckin' way), żeby nie zareagować na strzelnicę z dystansu.
    Panie Ryśku (a jak wiadomo, wszystkie Ryśki to fajne chłopaki) - niech Pan
    Genka już zluzuje! Czas najwyższy, bo aż kibice Śląska się śmieją.
    Obserwuj wątek
      • Gość: ts28 Re: Prokom poza grą IP: *.crowley.pl 17.02.04, 22:12
        tylko mistrzostwo może uratować Kijka.
      • Gość: ed Re: Prokom poza grą IP: *.ar.wroc.pl 17.02.04, 22:25
        Śmieją sie ..smieją...i cała POlska to słyszy i widzi...buhahahahahhahha...ale zaraz zaraz..MY Kochamy GIENKA bo to Nasz szósty zawodnik...buhahahha
        • Gość: Arni Re: Prokom poza grą IP: 62.233.179.* 17.02.04, 23:12
          Buhahahahahahahahahahahahahahahahahaha!!!!!
          Pozdrowionka z Wrocławia :-) hehehe ci od nawozow tez w plecy sa
          buhahahahahahahahahahahaa. :-)
      • Gość: WKS KIJEWSKI TY BARANIE IP: *.provider.pl / *.provider.pl 17.02.04, 23:56
        JESTEM Z WROCLAWIA
        KIBICUJE IDEI
        ALE UWAZAM, ZE PROKOM
        BEDAC TAK SILMYM ZESPOLEM
        MA TAKIEGO SUPER TRENERA,
        ZE RECE OPADAJA
        SMUTNE...
      • rewizjonista NAGONKA 18.02.04, 00:29
        nie śledze za bardzo tego co się dzieje w PLK ale zauwazylem ze co drugi nius
        koszykarski w wyborczej dopieprza sie do kijewskiego jak jest z niego taki
        dupiasty trener to skad takie wyniki z prokomem i anwilem? o ile sobie
        przypominam to zrobil tez najlepszy od wielu lat wynik z reprezentacja na ME,
        jesli on jest dupiaty to jak nazwac tych co nie przeszli eliminacji, dlatego
        cos mi sie wydaje ze moze obrazil jakiegos redaktorka z wyborczej czy cos i
        biedak zbiera baty
        • Gość: patton Re: NAGONKA IP: 80.55.171.* 18.02.04, 00:58
          wlasnie...nie sledzisz za bardzo plk dlatego nie wiesz dlaczego sie mu
          dopieprza...ehhhhh szkoda gadac,kijek zmarnowal wielki potencjal jaki posiada
          Trefl,a takze mnostwo kasy sponsora...przeciez z dobrym trenerem na lawce na
          sopocian nie bylo by mocnych w PLK...a co do ME to one byly 7 lat temu...od
          tamtej pory kijek nic nie osiagnal,patrzac na potencjal druzyn,w ktorych
          pracowal...KIJEK OUT!!!!!
          • Gość: bromberg kijewski tepak nie taktyk IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.02.04, 01:18
            dziwie sie ze takim typom powiezaja zespoly ekstraklasy... z taka pracą to do
            ligi szkolnej
            • Gość: tadkens Re: kijewski tepak nie taktyk IP: *.interecho.com / 62.233.170.* 18.02.04, 01:42
              mi sie wydaje ze kijek moze miec jakiegos haka na jakas wazna osobistosc w
              sopocie dlatego go trzymaja, szantazuje ich:> innego rascjonalnego powodu nie
              widze:/ mozna by przeciez nawet zaryzykowac jakiegos trenera zza granicy, bo to
              co jest teraz to zenada.. ;0 ale tak czy inaczej nie wiem czy bedziemy mieli
              mistrzostwo alebedziemy przed slaskiem na koniec napewno, dwie wygrany w
              sezonie to nie przypadek :D:D
      • Gość: gość Re: Prokom poza grą IP: *.bg.pwr.wroc.pl 18.02.04, 07:42
        Kijek the best!!! zwiększa szanse innych drużyn na mistrzostwo Polski!!! niech
        siedzi dalej w prokomie :-)
        • Gość: kibic basketu Re: Prokom poza grą IP: *.stunet.tu-freiberg.de 18.02.04, 12:36
          Kijek ma najprawdopodobniej kontrakt gwarantowany, dlatego jeszcze go nie
          wywalili z Sopotu. O ile wiem sami kibice Prokomu maja juz go dosyc. Koles jest
          po prostu za slaby.
      • Gość: Fani Śląska Śląsk wierzył w zwycięstwo Prokomu IP: *.lukas.com.pl 18.02.04, 13:21
        Jako kibic koszykówki (i Śląska) wczoraj dopingowałem Prokom i Anwil.
        Niestety decyzje trenerów Prokomu były jakei były i Prokom może liczyć się, ale
        dopiero w przyszłym roku (jak pozbędą się Kija i Maślaka ;)

Liczę na to, że Anwil w końcu awansuje dalej.

Dzięki temu polski kosz będzie się rozwijał, rozwijał ...
        • Gość: vt Re: Śląsk wierzył w zwycięstwo Prokomu IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 18.02.04, 15:42
          Trzymam kciuki za śląsk dzisiaj wieczorem.

Mam nadzieję, że spotkamy się w finale EBL. I chociaż uważam, że zawodników mamy
          mimo wszystko nieco lepszych, to Śląsk jest faworytem. Chyba, że władze klubu
          zdecydują się pozbyć "V Kolumny". ALe to , z kolei, jest wątpliwe z uwagi na
          kontrakt gwarantowany.
          Muli Rulez!

Pozdro.

Prokom Fan
      • Gość: kom Re: Prokom poza grą IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.02.04, 13:49
        zostawić kijka, zostawić
        CPWCŚ
        :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka