Gość: mm IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.10, 22:13 Witam, mam proste pytanie - czy autor artykuły choć 1 przeczytał treść materiału ? Na stronie Vive Targi Kielce 1 mecz jest w innym terminie :) www.vivetargi.pl/pl/aktualnosci/artykul/3299 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polomarket rok 1990 IP: *.chello.pl 14.03.10, 22:34 wówczas GKS Wybrzeże też jak burza przeszło przez rozgrywki - pierwsza porażka dopiero w finale z Zabrzem, niestety druga też i tylko vice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polsat:D Polsat IP: *.213.38.84.otvk.pl 14.03.10, 22:40 akurat to był szczał w 10 ponieważ vive se nieźle radzi w Lidze mistrzów co przyniesie pieniądze i jeszcze większą popularność no no może nawet dorówna siatkówce(marzenia):p ,fajnie by też było gdyby Polsat pokazywał mecze wykonaniu vive na "Otwartym Polsacie" ponieważ nie wszyscy posiadają Polsat sport i Polsat sport extra(ja akurat mam :D) i jeszcze dlatego że przyniosło by to większą oglądalność :D --------------------------------------------------------------------- Ps: Polsat mógł by dorzucić Euroligę mężczyzn i kobiet to byłbym happy :D Odpowiedz Link Zgłoś
maura4 Vive Kielce! Drużyna Bogdana Wenty ładuje się n... 14.03.10, 23:28 No i to się Polsatowi chwali. Mogliby jeszcze zaangażowć fajnych komentatorów, takich co potrafią budować nastrój meczu i emocje kibiców. Mecz z Hamburgiem, to samakowity deserek i życzę Vive, aby wzniosło się na wyżyny swoich możliwości. No i tylko ci Chorwaci psują mi nieco smaczek, ale tylko troszkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joachim Vive Kielce! Drużyna Bogdana Wenty ładuje się n... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.03.10, 00:45 Prosze was o padanie konkretnej daty spotkania i bez bledu. Mecz pierwszy odbedzie sie w Hamburgu w dnia 27 lub 28 marca, rewanz w dnia 03.lub 04 kwietnia. Termin ten jest zalezny od transmisji na Eurosport. Informacje te odczytalem na stronie internetowej klubu sportowego z Hamburga. Droga redakcjo, prosze opanie rzetelnych informacji i nie wprowadzanie w blad. W miesiacu sierpniu, jak napisaliscie, jest przerwa w rozgrywkach inie odbywaja sie zadne mecze pucharowe. Z powazaniem Joachim z Hamburga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Vive Kielce! Drużyna Bogdana Wenty ładuje się IP: 77.223.217.* 15.03.10, 16:18 Pierwszy mecz w Kielcach 27.03 o godzinie 19:30 a rewanż w Hamburgu 3.04 o godzinie 15:30 Ceny biletów: normalny - 45 zł, ulgowy - 35 zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andriu Vive Kielce! Drużyna Bogdana Wenty ładuje się n... IP: *.xcomp.pl 17.03.10, 14:38 Chyba 27 marca a nie 27 sierpnia Odpowiedz Link Zgłoś
witaminka123 Re: Vive Kielce! Drużyna Bogdana Wenty ładuje się 18.03.10, 09:19 Byk się wkradł każdemu się zdarza ;> Odpowiedz Link Zgłoś