Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

W Planicy skaczą drużyny

IP: *.range217-44.btcentralplus.com 22.02.04, 10:45
    Podzieujmy nielotom. Zajmujemy zaszczytne przedostatnie miejsce tuz przed
    Bialorusia.. Mateja i Skupien de besciaki
    Obserwuj wątek
      • Gość: rd Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.range217-44.btcentralplus.com 22.02.04, 10:52
        Panie Adami dziekuje, ze uratowales nam te resztki honoru jakie nam sie jeszcze
        ostaly po festiwalu lotow w wykonaniu Matei i Skupienia... Brawo dla
        Rutkowskiego :o) W porownaniu z tymi dwoma nielotami to jest prawdziwa gwiazda
        juz :o)
        • Gość: greg Powiedz mi Panie Tajner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 10:56
          Dlaczego wystawiasz tych dwóch dupowatych (Mateja Skupień) emerytów na zawody?
          Może czas im podziękować?
          • Gość: J.R. Re: Powiedz mi Panie Tajner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:02
            Gość portalu: greg napisał(a):

> Dlaczego wystawiasz tych dwóch dupowatych (Mateja Skupień) emerytów na zawody?
            > Może czas im podziękować?

Moze dlatego, ze mamy tylko dwoch skoczkow, ktorzy sa od nich lepsi ;)
            Smutna prawda...
            • Gość: greg Re: Powiedz mi Panie Tajner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:21
              To nie występujmy w zawodach drużynowych. Nie można promować miernot i dawać
              przykładu młodym, że wystarczy umieć spaść z buli żeby być w reprezentacji
              Polski.
              • Gość: marian Re: Powiedz mi Panie Tajner IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:12
                Juniorów wystawiać, tak jak ruscy robią. Jet jeszcze Stoch, który dobrze wypadł
                na Mistrzostwach polski.Nniech się otrzaska na zawodach.
            • Gość: Richard Re: Powiedz mi Panie Tajner IP: *.proxy.aol.com 22.02.04, 12:26
              Ja mam tylko jedno pytanie do Bacy Tainera.
              kiedy pojdzie pasc barany?
              Bo Adam i reszta potrzebuje trenera fachowca!!!
      • Gość: mac Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:00
        Moze Mateja i Skupien powinni miec liczona odleglosc od lawki startowej ?
      • oben1 Re: W Planicy skaczą drużyny 22.02.04, 11:02
        jeżeli studenci za naukę i średną 4.3 otrzymują 1 zł stypendium to ja chcę
        dowiedzieć się czy Mateja i Skupień za tak mizerne skoki by nie powiedzieć
        dobitniej otrzymują jakieś pieniądze. Oni powinni dopłacać państwu polskiemu za
        to że występują w telewizji. Przez takich amatorów odechciewa się patrzeć na
        skoki. Trenerów proszę o wycofanie drużyny ponieważ to co ona wyczynia to woła
        o pomstę do nieba. Gratulacje dla Rutkowskiego za nowy rekord życiowy i dla
        Adama za to że jeszcze mu się chce widząc wyczyny takich nielotów jak Mateja i
        Skupień.
        • Gość: don Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.acn.pl 22.02.04, 11:06
          nędza Mateja...
          wstyd i nędza. Dlaczego mimo tej nędzy którą ten gość prezentuje, tyle lat
          trzymają go reprezentacji. Po co i ku czyjej chwale ???
        • Gość: 333333 Re: W Planicy skaczą drużyny IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 22:16
          Niecałe trzy tysiące brutto na miesiąc wynosi stypendium sportowe dla
          reprezentanta polski w skokac, tak wlodarczyk mowil, domyslam sie , że jeszcze
          parę groszy za reklamy itp.
      • Gość: Wal Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:13
        Mateja owce paść a nei dup... wozic i udawac skoczka!!
      • Gość: zdenerwowany Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 22.02.04, 11:17
        Po co po raz kolejny Tajner bierze na zawody R. Mateję ???
        Przecież to jest ostatnie kalectwo . Nie dość ,że stary to skacze corazgorzej .
        Czy ktoś to może wytłumaczyć dlaczego ciągle musimy go oglądać zamiast młodych
        chłopaków ???
      • Gość: jodo Superman z członkiem na nosie ;) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:19
        :)
      • Gość: Ania Miklas i inni komentatorzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 11:28
        Kiedy nasz komentator nauczy się odróżniać Słowację od Słowenii. Nawet
        przebywając w Planicy myli flagę słowacką ze słoweńską.
        Takie pomyłki zdarzają się zresztą i innym reporterom, a przodują w nich
        niedouczeni komentatorzy Eurosportu. Wstyd...
        • Gość: Jarek Re: Miklas i inni komentatorzy IP: *.wro-com.net 22.02.04, 12:49
          A poza tym ten spec. od skokow (Miklas znaczy sie) powiedzial, ze pierwszym
          Polakiem, ktory przekroczyl 200 m byl Malysz, a to nieprawda.

Jarek
      • Gość: adan Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.proxy.aol.com 22.02.04, 11:39
        Pora podziekowac Tajnerowi za opieke nad kadra.
      • Gość: men Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.Proxy.IdeaLan / *.idealan.pl 22.02.04, 12:00
        TAJNER<SKUPIEŃ<MATEJA panom juz dziękujemy
      • Gość: luzer Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 12:04
        Kurzajewski i ten młot Siderek szczytują (nie wiadomo dlaczego?) ze zwycięstwa Norwegów, a tak naprawde nie ma się z czego cieszyć, bo z polskimi skoczkami jest coraz gorzej. Potrzeba zmiany trenera i władz w PZN!!!
        • Gość: antySiderek Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 12:09
          co ten gośc tam wyprawia kto go przed kamery puścił - to największa porażka TVP
          podczas całego PŚ w skokach z zaraz po nim jest MATTI - Mateja Robert i Polo
          Tajner który nie ma wyczucia. takie skoki jak Mateja jestem pewnien że oddaliby
          juniorzy a Stoch czy Kowla na pewno skoczyliby dalej. Te jego 77m i 85 w
          indywidualnym konkursie to Mistrzostwo Świata. BRAWO !!! Mati zakończ karierę
          tak bedzie najlepiej
          • hddsyss Re: W Planicy skaczą drużyny 22.02.04, 17:23
            Siderek jaki piękny wiejski akcent, jakie celne uwagi i spostrzeżenia. Kto tego
            młota wysyła przez parę miesięcy na wakacje zimowe?
        • luzer Witam imiennika... 22.02.04, 12:19
          Gość portalu: luzer napisał(a):

> Kurzajewski i ten młot Siderek szczytują (nie wiadomo dlaczego?) ze zwycięstwa
          > Norwegów, a tak naprawde nie ma się z czego cieszyć, bo z polskimi skoczkami
          > jest coraz gorzej. Potrzeba zmiany trenera i władz w PZN!!!

Poglądy na polskie skoki też mamy tożsame... ;))
          • Gość: luzer Re: Witam imiennika... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:50
            Cześć, luzer

obyśmy wszyscy doczekali lepszych czasów dla polskiego sportu! Niech wyginą wszystkie Tajnery, Siderki, Listkiewicze!
      • Gość: Rober Re: MATEJA i SKUPIEŃ beznadzieja polskich skoków ! IP: *.sulechow.sdi.tpnet.pl / *.sulechow.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 12:13
        kta takich nielotów trzyma w temmie przez takich jak oni jesteśmy nawet za
        Rosja dwóch skacze a dwóch nielotów zaniża średnią - lepiej postawić na młodych
        bo skoro przez tyle lat Mateja ,Skupień czy Bachleda nie nauczyli sie skakać a
        Mateja wręcz się biji to poco marnować na nich czas!
        • Gość: biatlonista Re: MATEJA i SKUPIEŃ beznadzieja polskich skoków IP: *.cytanet.com.cy 22.02.04, 14:24
          Musimy oglądać wypociny Mateji ze skupioną miną a SIKORA wali medal za
          medalem...
      • Gość: blacha apel do TVP błagam Marek Siderek z PZN - nooooooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 12:21
        • Gość: Andre Re: apel do TVP błagam Marek Siderek z PZN - nooo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 11:08
          O taaaaak. I oddać np. Polsatowi transmisje - tych niekompetentych i
          podkręcających wazeliniarzy z publicznej nie da się słuchać. A co Siderka -
          jeśli tacy są wszyscy sędziowie, to nie dziwota, że w skokach co raz
          więcej "kwiatków"...
      • Gość: zorro Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.acn.pl 22.02.04, 12:23
        Za rok będziemy za Białorusią. Za dwa za Kazachstanem. Za trzy za Koreą. Za
        cztery za Chinami. Za pięć za Wybrzeżem Kości Słoniowej.
        • dafffy Tak, ale... ;)) 22.02.04, 12:28
          Gość portalu: zorro napisał(a):

> Za rok będziemy za Białorusią. Za dwa za Kazachstanem. Za trzy za Koreą. Za
          > cztery za Chinami. Za pięć za Wybrzeżem Kości Słoniowej.

Oczywiście, ale tylko przy założeniu, że Tajner dalej będzie trenerem,
          Włodarczyk - prezesem, a Siderek - szefem wyszkolenia. ;))
      • Gość: Marusarz Polska ostatnia IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.02.04, 12:34
        Tajner pokazal na co go stac jako trenera, nominujac Mateje i Skupnia.To
        nastepny element przygotowan do olimpiady w Turynie.Zamiast postawic na
        mlodziez wystawia EMERYTOW ktorzy koncza kariere w tragiczny sposob.Miejmy
        nadzieje ze Tajner odejdzie z nimi.
        • Gość: Expers Re: Polska ostatnia IP: *.adsl.highway.telekom.at 22.02.04, 12:38
          Brawo wyprzedzili nas Ruscy.
      • Gość: kaska Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 12:34
        wytłumaczcie mi dlaczego wystawiany jest Mateja?
        • Gość: chris Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.159.186.195.dial.bluewin.ch 22.02.04, 12:58
          Odpowiedz jest prosta: "jaki pan taki kram" Amatorskie wladze PZPN oplacane jak
          profesjonalisci nie potrafia lepiej.Czy naprawde w 40 milionowym kraju nie ma
          kogos lepszego? Poza tym trzeba patrzyc w przyszosc i jezeli chce sie cos
          osiagnac za kilka lat to trzeba DAC SZANSE MLODYM nawet jezeli teraz skacza
          slabo.Mateja byl probowany wielokrotnie bez skutku - wystarczy.
          Fatalna sprawa dla psychiki tych,ktorzy ciagna wozek widzac ze inni wkladaja
          kije w szprychy.
          Inne rozwiazanie dla polskich nieudacznych wladz nariarskich - dac sobie spokoj
          z konkursem druzynowym bo robi w tym skladzie robi wiecej zlego niz dobrego.
      • Gość: Artur Propaganda sukcesu TVP i p.Siderka!!! IP: *.arcor-ip.de 22.02.04, 12:54
        Czy ktoś w końcu odważy się i publicznie skrytykuje pracę dziennikarzy TVP i
        p.Siderka podczas transmisji na żywo?

Historyczny sukces Adama Małysza w Planicy – najlepszy wynik Małysza w jego
        karierze na MS w lotach...
        Życiowy rekord M.Rutkowskiego, wysokie 28.miejsce indywidualnie, pierwszy lot
        powyżej 200 metrów!
        Jedynie Małysz obiektywnie ocenił polskie występy w Planicy i mówił o złym
        występie Mateji i słabych lotach Wojtka. Cieszy postawa Rutkowskiego.

Transmisję zakończyła krótka informacja, że do USA polecą Bachleda, Skupień i
        Małysz i ...zabraknie Tajnera.
        Który wspaniołomyślnie ustąpił miejsce trenerowi Szturcowi...

Koniec transmisji!
        Aż prosiło się o komentarz, krytyczne pytania do szefa szkolenia(!) w PZN
        Siderka!

Czyli początek końca trenera Tajnera! Przegrywamy już nawet z Rosjanami, którzy
        mają 4 równych skoczków...
        Gdyby nie szczęście, że pojawił się Rutkowski, walczylibyśmy o 9.miejsce z
        Białorusią...

Nie mam pretensji do trenera Tajnera o formę Małysza, w końcu musiał nastąpić
        słabszy sezon dla Adama.

Ale Tajner doprowadził do degrengolady kadry reprezentacji!

Gdzie jest obecnie Pochwała?
        Gdzie syn Tajnera, Tomisław?
        Co skacze diabełek, czyli Bachleda?
        Gdzie jest zaliczony początkowo do kadry A Śliwka?
        Skupień poprawił trochę formę w kadrze B a chwilowe poprawne skoki Tajnera,
        Wojciecha też są efektem bardziej pracy Kuttina niż Tajnera...
        Pan Tajner i chyba raczej również Fijas powinni ustąpić miejsca innym trenerom.
        Może Szturc u boku kogoś z zagranicy?Kuttin powinien nadal skupić się na kadrze
        B, bo inaczej już nikt nie będzie pamiętał o utalentowanej grupie młodych
        skoczków z kadry B ...

P.S.

Z innej beczki – czy mówi się jeszcze o nowej skoczni we Wiśle? Tyle w temacie !

• Gość: stryj roberta Re: Propaganda sukcesu TVP i p.Siderka!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:01
          robert mateja to polskich skokow nadzieja :-)
          • Gość: synek roberta ech,łza się w oku kręci... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 22.02.04, 13:23
            3 lata temu Mateja skoczył 200(!) metrów
      • Gość: kibic Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 13:07
        Mam już dość !!!
        -trenerskich wyczynów pseudotrenera Tajnera
        -niezrozumiałej paplaniny Siderka (qrva mać)
        -załosnego szowinisty Miklasa
        -...etc
      • Gość: Matylda Szef od wychylenia, o pardon, od wyszkolenia IP: *.dip.t-dialin.net 22.02.04, 13:37
        zrobił sobie wspólnie z TVP karnawał z MS w Lotach.
        W ramach rekompensaty za przerwy w dostawie gazu Polska otrzymała od Białorusi
        w prezencie dwóch profesjonalnach skoczków: Matejanko i Skupieńkow. W
        międzyczasie szef usadowił się wygodnie w studyjnym fotelu a gaz popłynął, i to
        nie tylko w rurach... Po bardzo udanych zawodach dwaj skoczkowie udzielili
        wywiadu. "Jak pan ocenia swoje skoki, panie Skupieńkow?" "To były dwa doskonałe
        skoki." "Taaak?", dziwi się redaktor. "Na 35 metrze dostałem od szefa meldunek:
        Skocz po pół litra i zagryzkę! Odpiąłem narty, schowałem do kieszeni i w te
        pędy. Załatwiłem co trzeba, wyciągnąłem narty z kieszeni i lecę dalej.
        Zziajałem się trochę, pot spływał mi na gogle..." "A jak pan, panie Matejanko,
        ocenia swoje skoki?" "No, ja, jakby to powiedzieć... szej zamówił dwie skrzynki
        piwa... ciężkie były jak cholera..."
        • Gość: antytajner Re: Szef od wychylenia, o pardon, od wyszkolenia IP: *.mcbone.net / *.mcbone.net 22.02.04, 13:42
          swietny text :-)
          ale czy nie lepiej bylo by ich,tajner,tajner,tajner,mateja i skupien posadzic w
          terespolu w pociag na syberie ?? nie te k***asy sie nareszcie wyniosa, bo wstyd
          byc polakiem jak widze ich osiagniecia!!!!
      • Gość: Tommy Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.04, 15:22
        Na litość Boską! Czy telewizja naprawdę nie ma lepszych komentatorów niż
        Miklas? Jego nie da się słuchać. Aż na wymioty się zbiera!!!
      • Gość: Gregchory Brawo Mika!!! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.04, 15:22
        To co zrobił Kojonkowski to dosłownie mistrzostwo świata. Natomiast
        nasze "gwiazdy" niech odłożą już narty na bok.Małysz i Rutkowski coś jeszcze
        osiągną, a Mateja i Skupień... Cóż może dom spokojnej starości.
      • rywin-arms Usunąć Waltera Hoffera!!!!!!! 22.02.04, 20:20
        Usunąć Waltera Hoffera z funkcji dyrektora generalnego
        skoków narciarskich!!!! Jeżeli tak, to ja bardzo proszę! Przecież ten facet
        psuje przyjemność oglądania zawodów raz za razem ( podczas mistrzostw
        świata w lotach na przykład). Poza tym ciągle przerywa serie, bodź zmienia
        rozbieg pod dyktando Mikki Kojonskoski'ego. Wcześniej robił tak na sugestie
        Niemców za czasów Schimtta i Hannawalda.
        • Gość: acosta I Seppa Blattera! IP: 5.2.* / *.chello.pl 22.02.04, 23:13
          Dość tych Szwajcarów!!!
        • Gość: Andre Re: Usunąć Waltera Hoffera!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 11:32
          Niestety kasa w sporcie odbiera rozum. Sponsorzy dają coraz wiecej i coraz
          więcej żądają! Liczy się efekt medialny, marketingowy. Współczesny sport
          przypomina walki gladiatorów. Chwała zwycięzcom!...
      • Gość: Gość Re: W Planicy skaczą drużyny IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 22.02.04, 22:44
        Przegrać z Rosją - BLAMAŻ

Balcerowicz (tfu, chciałem powiedzieć Tajner) musi odejść
      • s.stec POŻEGNAJMY MATEJE I SKUPNIA 22.02.04, 23:01
        pozbadzmy sie tych debili przeciez to tylko hanba jest dla polski meic takich
        palantow! a ten debil mateja jest autentycznie jakies jeb nięty bo jak zjebal
        skok to z usmiechem na ustach jak palant mowi ze nie wyszlo ale moze lepiej
        bedzie kiedys ale nigdy nie bedzie lepiej wiec podziekujmy im bo nie chcemy
        wiecej koszmarow widziec z ich udzialem
      • Gość: ted Re: W Planicy skaczą drużyny IP: 195.205.7.* 23.02.04, 08:30
        Krew mnie zalewa na to jak ktoś z uporem maniaka wystawia do kadry Mateję i
        Skupnia . Przecież oni kompromitują nasze skoki są wręcz ich zaprzeczeniem .
        Przecież należy wprowadzać do drużyny młodych i ambitnych ze srebrnej drużyny
        młodzieżowej .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka