Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    IP: *.u.mcnet.pl 24.02.04, 23:31
    Niezłe krasomówstwo zaprezentowane przez 'kibica' raczej nie rokuje szans na
    konstruktywną polemikę. Ale należy się liczyć z tym, że i takie wypowiedzi
    się pojawią zwłaszcza, że do internetu dostęp mają obecnie nawet dzieci.
    W Lidze Mistrzów śledziliśmy akurat występ Sparty na Letniej więc pozostawię
    to bez komentarza. Wypada zatem poczekać cierpliwie na zbliżający się sezon
    żużlowy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: igrek Re: Kibic IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.02.04, 07:59
        Panie Benz osbiście nie lubię Polsatu. Do polsatowskich transmisji żużla
        zraziłem się na całe życie, po pamiętnym finale IMP, gdzie Świst w błocie
        próbował walczyć w dodatkowym biegu z T. Gollobem o pierwsze miejsce. Okrzyki
        pana Kostrzewy Pioooootrek Świiiiist do dziś wywołują u mnie ciarki na plecach i
        zimne poty. Poza tym brak właściwego komentarza na zachowanie się na torze J.
        Rempały i robienie oglądającym wody z mózgu przekreśliły na wieki mój szacunek
        dla pokazywania sportu w tej stacji. Pozostaje mieć tylko nadzieję, że to już
        przeszłość w posatowskich relacjach takie incydenty i głupstwa nie będą mieć już
        miejsca. Komentarz winien być obiektywny.
        • Gość: iks Re: Kibic IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.02.04, 08:28
          Witaj Igrek. Troche litosci dla Polsatu. To, ze kombinuja z ARusko i Maslanka
          to jeszcze nie powod, zeby ich calkowicie przekreslac. Tak samo jak fakt
          posiadania przez jakas firme ilustam kamer, wozow transmisyjnych i czegostam
          jeszcze nie jest powodem, by to cos uznawac za telewizje. Tez nie ogladam tego
          programu, bo w porownaniu z innymi... traci "kamieniem lupanym" i to na ostro.
          Ale labedz tez kiedys byl brzydkim kaczatkiem. Pozdrawiam.
          • Gość: igrek Re: Kibic IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.02.04, 08:45
            Myślę, że z tego ptaszka to tylko dobry rosół już tylko będzie można zrobić.
            Łabędzia to chyba tylko po modyfikacjach genetycznych. Telewizja ta ma już ponad
            10-lat a rozwiją się jak żółw z wysp Galapagos. Nie dożyję czasów gdy będzie
            można ją oglądać nie narażając się na krzywdę.Pozdrawiam
          • Gość: igrek Pytanie do Iksa IP: *.atr.bydgoszcz.pl 25.02.04, 08:50
            Co sądzisz Iksie o cenach biletów na mecze BTŻ-tu?
            • Gość: Toma Toruń Re: Pytanie do Iksa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 09:49
              Cóż kibice są różnie najlepiej gdyby "Kibic" zaczął komentować mecze. Czasami
              człowiek ogląda mecz i mysli że to łatwizna - nic bardziej mylnego. Najlepiej
              usiąść i tylko krytykować. Rozumiem, że ma być to ciekawe ale naprawdę podczas
              zawodów trudno jest czasami z żużlowacami pogadać. Są zajęci i w ogóle. A tak
              na marginesie większość żużlowców nie potrafi poprawinie rozwinąć swoich myśli
              i wychodzą z tego takie jaja że mała bania. Pamiętam jak kiedyś Korbel
              powiedział "weszłem na maksa krawężnik". W. Jaguś kiedy był juniorem
              powiedział "jużem był na podiumie" takich kwiatków jest więcej... Uważam, że
              Łukasz i tak jest w porządku w porównaniu z p. Mielczarkiem z Gdańska. Moim
              skromnym zdaniem transmisja tv żuźla powinna polegać na 1. Wstępie czyli
              przypomnieniu spotkań rywalizujących druźyn z poprzednich lat, jakieś statystki
              (ale też nie za dużo, żeby nie zanudzać) 2. rzetelnym obiektywnym komentarzu
              wydarzeń na torz. Poza tym krótkie wywiady podczas meczu i (3) podsumowanie -
              wywiad z jednym i drugim trenerem czołowymi zawodnikami itp.
            • Gość: iks Re: Pytanie do Iksa IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.02.04, 06:54
              Wiesz Igrek, mam dylemat z ocena BTZ w kwesti cen biletow. Z 1 strony uwazam ze
              przesadzili odrobine, z 2: co mieli zrobic po tym, jak Karwan i spolka tak
              skutecznie odbierali im szanse "dogadania" sie ze sponsorami? Za to kurestwo
              GKSZ powinna beknac, tak samo jak Rusko i Maslanka powinni oberwac za szwindle
              z polsatem. I tak wrócilismy do polsatu - mam pytanie do eksperta pod tytulem
              Benz: na pozbycie sie chrostek sa przerozne masci, a jaki jest skuteczny sposob
              na pozbycie sie polsatu z telewizora? Mam male dziecko ktore uwielbia bawic sie
              pilotem i pragne uniknac sytuacji, kiedy nieswiadomie "wrzuci" na cos
              obrzydliwego?
              • Gość: igrek Re: Pytanie do Iksa IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.02.04, 07:23
                Schowaj pilota. Miałem ten sam problem. Możesz jeszcze wyciągnąć z niego
                baterie. Ostateczna opcja to telewizor za drzwi.
              • Gość: igrek Re: Pytanie do Iksa IP: *.atr.bydgoszcz.pl 26.02.04, 07:31
                Coś mi się wydaje, że za bardzo głaszczesz działaczy. Odrobinę przesadzili,
                zajebiście przesadzili. Rozumiem, że różne sytuacje nałożyły się. Jednak prawda
                jest taka że ludzie chodzą oglądać zespół, który wygrywa, walczy. W naszym
                przypadku niestety skład tego nie gwarantuje. Więc z tymi cenami to powinno być
                od mniejszej do większej, jak okaże się że zespół jeździ. Kto by poszedł na
                mecz np. takiej Jaworzanki Szczakowianki gdyby bilety kosztowały tyle co np. na
                pucharowy mecz Groclinu.?? Dla działaczy ogromna krecha.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka