13.01.07, 07:24
Napewno to znacie ale wlasnie ktos mi to podeslal.
Jest tam tez moje zdjecie, gdzies na 3 stronie. Dziad smile
www.kontrateksty.pl/index.php?action=show&type=group&newsgroup=32&page=1
Obserwuj wątek
    • cytrynowa.alternatywa Re: Satyra 13.01.07, 08:34
      jakiej narodowosci jestes?
      • jp.hi Re: Satyra 13.01.07, 08:38
        polsko-tatarsko-niemiecko-zydowsko. A Ty?
        • cytrynowa.alternatywa Re: Satyra 13.01.07, 09:13
          a ja slowianskiej, czyli aryjskiej
          • jp.hi Re: Satyra 13.01.07, 09:42
            Jezeli chodzi o rase to Amerykanie maja mnie za bialego kaukaza. Niech im tam
            bedzie. Dobrze chociaz bialego smile
          • jp.hi Re: Satyra 13.01.07, 09:59
            Obecnie głównym obszarem koncentracji tej rasy są kraje północnosłowiańskie:
            Polska, Białoruś, Ukraina, Rosja, a ponadto Litwa, Łotwa, Estonia i Finlandia.
            Dla Słowian jako głównych i najliczniejszych przedstawicieli rasy
            międzymorskiej określono najbardziej typowe cechy psychiczne takie jak:
            wytrzymałość na trudy środowiska i bytowania, żywotność, wojowniczość, odwaga,
            waleczność, indywidualizm, instynkt współzawodnictwa, poczucie wspólnoty
            plemiennej, pracowitość zawziętość, nieustępliwość, wysokie poczucie godności i
            honoru, częste uzdolnienia humanistyczne, matematyczne, artystyczne i
            rzemieślnicze, zamiłowanie do muzyki, pieśni i tańca, otwartość, gościnność;
            zaś z cech mniej chwalebnych: zaborczość, zawiść, porywczość, awanturniczość,
            zarozumiałość.
          • artur666 Re: Satyra 13.01.07, 11:42
            Acha...slowianska to aryjska.
            Takich rzeczy mozna sie tylko na tym forum dowiedziec.
            • cytrynowa.alternatywa Re: Satyra 13.01.07, 12:29
              widzisz niemiaszku, nauczyles sie czegos nowego-
              • artur666 Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 12:40
                Polska a-ryjka, he he, typowy polski-rosyjski okragly ryj? upps przepraszam,
                ten pyrkaty kinol musi byc tez aryjski.
                Lecz kompleksy.
                Dobry watek sobie wybralas na udowodnienie swojej aryjskosci.
                • cytrynowa.alternatywa Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 12:45
                  jestes tylko niemieckim ignorantem -
                  • artur666 Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 12:53
                    Podczas II wojny juz by ci niemiaszki udowodnili jaka z ciebie aryjka. Szybko
                    wyparowala bys przez komin.
                    Powtarzam, lecz kompleksy i twoj zaklamany rasizm.
                    Genetyka...naczytala bida bzdetow...nastepny smiech na sali.
                    Idz do dobrego dentysty, on ci powie jaka z ciebie aryjka z azjatyckim
                    uzembieniem.
                    • piss.doff Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 15:52
                      artur, jakie zeby maja azjaci a jakie aryjczycy? Na razie boje sie patrzec w
                      lustro.
                      • artur666 Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 16:50
                        Podczas wizyty u dentysty wdalem sie w dyskusje na ten temat. Zaczal ja
                        dentysta, stwierdzajac, ze na podstawie ksztaltu zebow mozna stwierdzic s
                        jakich regionow swiata ktos pochodzi.
                        Twierdzil, ze np. Chinczycy maja bardziej szpiczaste uzembienie, nawet ludzie z
                        Europy wschodniej ponoc tez maja takie. Opowiadal mi ze Niemcy maja b. zle
                        uzebienie i takie tam rzeczy. Takie rzeczy badaja tez antropolodzy.
                        Nie jestem oczywiscie w stanie sprawdzic, czy cytryna nie moze miec genow
                        aryjskich. Ale nie wierze jej ze sie pod katem gentycznego kodu badala. A to co
                        mi chce wciskac....to kazdy moze. Problem w tym czy sie w to wierzy,ja jej nie
                        wierze i moze sobie krzyczec, ze jestem ignorantem. Zwisa mnie to i powiewa.
                        Dla mnie temat jest zakonczony.
                        • cytrynowa.alternatywa Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 21:38
                          to nie jest sprawa wiary tylko wiedzy (wedy), a ty wierzysz tylko w to co ci
                          firer albo inny dentysta powiedzial
                          • artur666 Re: Satyra a-ryjska 14.01.07, 00:12
                            Napewno jedno podkreslasz tymi swoimi wypowiedziami, ze blondynka to ty jednak
                            jestes na calego.
                            • edytkus Re: Satyra a-ryjska 14.01.07, 08:09
                              ciekawe rzeczy o zebach, Artur, piszesz. Zastanawia mnie czy Michael Jackson byl juz u ortodonty?
                              • fan.club1 Pozwolę sobie na sprecyzowanie tego pytania. 14.01.07, 09:12
                                czy Jackson był u tego samego medyka, co arturman? W sprawach rasowych Niemcy
                                mają już pewne doświadczenia...
                              • artur666 Re: Satyra a-ryjska 14.01.07, 11:34
                                Zapytaj sie Jacsona.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka