jp.hi 13.01.07, 07:24 Napewno to znacie ale wlasnie ktos mi to podeslal. Jest tam tez moje zdjecie, gdzies na 3 stronie. Dziad www.kontrateksty.pl/index.php?action=show&type=group&newsgroup=32&page=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cytrynowa.alternatywa Re: Satyra 13.01.07, 09:13 a ja slowianskiej, czyli aryjskiej Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Satyra 13.01.07, 09:42 Jezeli chodzi o rase to Amerykanie maja mnie za bialego kaukaza. Niech im tam bedzie. Dobrze chociaz bialego Odpowiedz Link Zgłoś
jp.hi Re: Satyra 13.01.07, 09:59 Obecnie głównym obszarem koncentracji tej rasy są kraje północnosłowiańskie: Polska, Białoruś, Ukraina, Rosja, a ponadto Litwa, Łotwa, Estonia i Finlandia. Dla Słowian jako głównych i najliczniejszych przedstawicieli rasy międzymorskiej określono najbardziej typowe cechy psychiczne takie jak: wytrzymałość na trudy środowiska i bytowania, żywotność, wojowniczość, odwaga, waleczność, indywidualizm, instynkt współzawodnictwa, poczucie wspólnoty plemiennej, pracowitość zawziętość, nieustępliwość, wysokie poczucie godności i honoru, częste uzdolnienia humanistyczne, matematyczne, artystyczne i rzemieślnicze, zamiłowanie do muzyki, pieśni i tańca, otwartość, gościnność; zaś z cech mniej chwalebnych: zaborczość, zawiść, porywczość, awanturniczość, zarozumiałość. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Satyra 13.01.07, 11:42 Acha...slowianska to aryjska. Takich rzeczy mozna sie tylko na tym forum dowiedziec. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowa.alternatywa Re: Satyra 13.01.07, 12:29 widzisz niemiaszku, nauczyles sie czegos nowego- Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 12:40 Polska a-ryjka, he he, typowy polski-rosyjski okragly ryj? upps przepraszam, ten pyrkaty kinol musi byc tez aryjski. Lecz kompleksy. Dobry watek sobie wybralas na udowodnienie swojej aryjskosci. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowa.alternatywa Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 12:45 jestes tylko niemieckim ignorantem - Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 12:53 Podczas II wojny juz by ci niemiaszki udowodnili jaka z ciebie aryjka. Szybko wyparowala bys przez komin. Powtarzam, lecz kompleksy i twoj zaklamany rasizm. Genetyka...naczytala bida bzdetow...nastepny smiech na sali. Idz do dobrego dentysty, on ci powie jaka z ciebie aryjka z azjatyckim uzembieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
piss.doff Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 15:52 artur, jakie zeby maja azjaci a jakie aryjczycy? Na razie boje sie patrzec w lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 16:50 Podczas wizyty u dentysty wdalem sie w dyskusje na ten temat. Zaczal ja dentysta, stwierdzajac, ze na podstawie ksztaltu zebow mozna stwierdzic s jakich regionow swiata ktos pochodzi. Twierdzil, ze np. Chinczycy maja bardziej szpiczaste uzembienie, nawet ludzie z Europy wschodniej ponoc tez maja takie. Opowiadal mi ze Niemcy maja b. zle uzebienie i takie tam rzeczy. Takie rzeczy badaja tez antropolodzy. Nie jestem oczywiscie w stanie sprawdzic, czy cytryna nie moze miec genow aryjskich. Ale nie wierze jej ze sie pod katem gentycznego kodu badala. A to co mi chce wciskac....to kazdy moze. Problem w tym czy sie w to wierzy,ja jej nie wierze i moze sobie krzyczec, ze jestem ignorantem. Zwisa mnie to i powiewa. Dla mnie temat jest zakonczony. Odpowiedz Link Zgłoś
cytrynowa.alternatywa Re: Satyra a-ryjska 13.01.07, 21:38 to nie jest sprawa wiary tylko wiedzy (wedy), a ty wierzysz tylko w to co ci firer albo inny dentysta powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
artur666 Re: Satyra a-ryjska 14.01.07, 00:12 Napewno jedno podkreslasz tymi swoimi wypowiedziami, ze blondynka to ty jednak jestes na calego. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Satyra a-ryjska 14.01.07, 08:09 ciekawe rzeczy o zebach, Artur, piszesz. Zastanawia mnie czy Michael Jackson byl juz u ortodonty? Odpowiedz Link Zgłoś
fan.club1 Pozwolę sobie na sprecyzowanie tego pytania. 14.01.07, 09:12 czy Jackson był u tego samego medyka, co arturman? W sprawach rasowych Niemcy mają już pewne doświadczenia... Odpowiedz Link Zgłoś