Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Do ozzyplus

11.06.10, 16:06
    Drużyna jest gotowa i zatwierdzona, jeśli pojawi się komunikat: DRUŻYNA
    ZGŁOSZONA DO GRY
    Tu była dokładna instrukcja: www.wygrajmundial.pl/article.php?id=1&cat_id=1
    Obserwuj wątek
      • ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 16:12
        Sorry ale czytasz INSTRUKCJE czegos tak skomplikowanego ;) to po
        pierwsze, po drugie przycisku oczywiście szukałem (wiesz tak
        intuicyjnie) ale z powodu ślimaczenia się serwera nie objawił mi się
        mimo oczekiwania - w sumie trzy próby.
        • kowall Re: Do ozzyplus 11.06.10, 16:21
          Tuż nad konfiguratorem drużyny (składem) jest pasek informacyjny. Kup 18
          piłkarzy, wybierz ustawienie, wybierz kapitana itp. Na samym końcu było:
          ZATWIERDŹ SKŁAD PRZYCISKIEM NA DOLE STRONY.
          Wystarczy tylko kierować się tymi komunikatami
          • ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 16:45
            Kowall zerknij - to zrobiłem przed chwilką. I po osiągnięciu takiego stanu
            możesz sobie odświeżać, cudować itd. a i tak g... z tego będzie, ani przycisku
            ani info ani drużyny. Po pierwszej utracie przetrenowałem różne opcje i
            przeglądarki... sorry ale to nie działa
            i45.tinypic.com/200vji1.png
            i46.tinypic.com/2dvmolk.png
        • ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 16:48
          p.s.
          mogę sobie tylko poczekać aż sesja wygaśnie...
          • kowall Re: Do ozzyplus 11.06.10, 17:08
            Czyli teraz trzeba wybrać 11 piłkarzy do składu podstawowego
            • ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 17:20
              Nie da się - przecież jak widzisz wytypowałem 0 zawodników. Zawodnicy tam są
              tylko formalnie :) Mogę ich sobie tylko pooglądać - ponieważ jak słusznie
              zauważyłeś druzyna nie jest zatwierdzona :) Najśmieszniejsze jest to, że system
              po wylogowaniu zapamiętał zmianę koloru koszulek ale zawodników już nie :)
              • wielkid Re: Do ozzyplus 11.06.10, 18:11
                ozzyplus napisał:

> Nie da się - przecież jak widzisz wytypowałem 0 zawodników.
                Zawodnicy tam są
                > tylko formalnie :) Mogę ich sobie tylko pooglądać - ponieważ jak
                słusznie
                > zauważyłeś druzyna nie jest zatwierdzona :) Najśmieszniejsze jest
                to, że system
                > po wylogowaniu zapamiętał zmianę koloru koszulek ale zawodników
                już nie :)

ozzyplus az nie moge wytrzymac czytajac takie nazekania ze to nie
                dziala czy tamto i niby jest to wina organizatorow konkursu na
                obrazku widze ze pisze "druzyna sklada sie z 11 zawodnikow do tej
                pory wytypowales 0" dlatego tak jest ze nie dales zadengo zawodnika
                do pierwszego skladu. robi sie to tak ze klikasz na ta ikonke z
                czerwonym ludzikiem i strzalka i wtedy on zmienia sie na zielonego i
                jest w skladzie. czerwoni to poprostu rezerwowi. nie jest to chyba
                trudne.
                • ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 18:23
                  ID - naucz sie czytać ZE ZROZUMIENIEM zanim zaczniesz wydawać dzwięki.
                  • keicam47 Re: Do ozzyplus 11.06.10, 18:28
                    Jakie masz iloraz inteligencji?
                  • wielkid Re: Do ozzyplus 12.06.10, 18:24
                    ozzyplus napisał:

> ID - naucz sie czytać ZE ZROZUMIENIEM zanim zaczniesz wydawać
                    dzwięki.

ozzyplus gratuluje inteligencji admini zablokowali ci napewno
                    druzyne dlatego ze wygralbys ta edycje konkursu i zeby taki gracz
                    jak ja ktoremu jakims cudem udalo sie zglosic swoja jedenastke mieli
                    szanse cos ugrac. a odpowiadajac na twoje pytanie: nie umiem czytac
                    ze zrozumieniem przynajmniej twoich informacji w tym poscie.
                    • ozzyplus Re: Do ozzyplus 13.06.10, 11:03
                      ID - wszystko co piszesz w pierwszym poście to prawda, pod warunkiem, że to
                      działa - niestety nie zadziałało. Może nie byłem zbyt precyzyjny w opisie:
                      Utknąłem na etapie jak widać, wasze rady i opowieści o zielonych ludzikach mówią
                      o prawidłowym działaniu które U MNIE NIE WYSTĄPIŁO, co przy odrobinie dobrej
                      woli łatwo wywnioskować z tego co napisałem. Jak coś nie działa to staram się
                      dowiedzieć czemu, może serwer, może brak jakiegoś gó...anego pluginu w
                      przeglądarce itd. itp. Ale oczywiście najłatwiej jest założyć, że ktoś jest
                      idiotą, nie potrafi przeczytać instrukcji - którą powinien przeczytać :) i
                      kliknąć w cośtam, włożyć w gębę coś czego się nie mówiło po czym standardowo
                      przelecieć się po inteligencji - żałosne.
                      • keicam47 Re: Do ozzyplus 13.06.10, 11:30
                        Czytając to co wyżej,to moznaa zrozumiec iż sam sugerujesz,że nie czytałeś
                        instrukcji zakładania drużyny.
                        Dalej skupiasz się na koszulkach i przypisaniu do nich nazwisk,a nic a nic nie
                        kojarzysz że po wybraniu zawodników z listy transferowej,najpier musisz wybrać
                        11 do meczu oraz zaznaczyć kapitana,a dopiero potem pojawi ci się ikona
                        przycisku do zatwierdzenia składu i wtedy też możesz się pasjonować nazwiskami
                        przy koszulkach i ich kolorem.
                        Bez obrazy,ale to jest wątek humorystyczny...
                        • ozzyplus Re: Do ozzyplus 13.06.10, 15:09
                          No może nie byłem zbyt precyzyjny ale mecz oglądałem :) ale piszę przecież
                          wyraźnie: "Nie da się - przecież jak widzisz wytypowałem 0 zawodników" to co wg.
                          ciebie robiłem, oczywiście łatwiej jest założyć, że idiota Ozzy nie potrafi
                          kliknąć w czerwonego ludzika i zapytać o iloraz inteligencji - prawda jest taka
                          serwer był zamulony maksymalnie, może też net mi zmulił albo chu wie co - teraz
                          wszystko działa OK. A instrukcji nie czytałem bo do cholery nie potrzebowałem -
                          ile razy mam to pisać - chciałem się dowiedzieć, czy mają jakiś problem albo czy
                          ja mam jakiś znany im problem - proste. Dobra skończmy ten wątek bo robimy z
                          igły widły i tracimy czas na bicie piany, jakby to było nie wiadomo co.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka