kowall 11.06.10, 16:06 Drużyna jest gotowa i zatwierdzona, jeśli pojawi się komunikat: DRUŻYNA ZGŁOSZONA DO GRY Tu była dokładna instrukcja: www.wygrajmundial.pl/article.php?id=1&cat_id=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 16:12 Sorry ale czytasz INSTRUKCJE czegos tak skomplikowanego ;) to po pierwsze, po drugie przycisku oczywiście szukałem (wiesz tak intuicyjnie) ale z powodu ślimaczenia się serwera nie objawił mi się mimo oczekiwania - w sumie trzy próby. Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Do ozzyplus 11.06.10, 16:21 Tuż nad konfiguratorem drużyny (składem) jest pasek informacyjny. Kup 18 piłkarzy, wybierz ustawienie, wybierz kapitana itp. Na samym końcu było: ZATWIERDŹ SKŁAD PRZYCISKIEM NA DOLE STRONY. Wystarczy tylko kierować się tymi komunikatami Odpowiedz Link Zgłoś
ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 16:45 Kowall zerknij - to zrobiłem przed chwilką. I po osiągnięciu takiego stanu możesz sobie odświeżać, cudować itd. a i tak g... z tego będzie, ani przycisku ani info ani drużyny. Po pierwszej utracie przetrenowałem różne opcje i przeglądarki... sorry ale to nie działa i45.tinypic.com/200vji1.png i46.tinypic.com/2dvmolk.png Odpowiedz Link Zgłoś
ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 16:48 p.s. mogę sobie tylko poczekać aż sesja wygaśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kowall Re: Do ozzyplus 11.06.10, 17:08 Czyli teraz trzeba wybrać 11 piłkarzy do składu podstawowego Odpowiedz Link Zgłoś
ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 17:20 Nie da się - przecież jak widzisz wytypowałem 0 zawodników. Zawodnicy tam są tylko formalnie :) Mogę ich sobie tylko pooglądać - ponieważ jak słusznie zauważyłeś druzyna nie jest zatwierdzona :) Najśmieszniejsze jest to, że system po wylogowaniu zapamiętał zmianę koloru koszulek ale zawodników już nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
wielkid Re: Do ozzyplus 11.06.10, 18:11 ozzyplus napisał: > Nie da się - przecież jak widzisz wytypowałem 0 zawodników. Zawodnicy tam są > tylko formalnie :) Mogę ich sobie tylko pooglądać - ponieważ jak słusznie > zauważyłeś druzyna nie jest zatwierdzona :) Najśmieszniejsze jest to, że system > po wylogowaniu zapamiętał zmianę koloru koszulek ale zawodników już nie :) ozzyplus az nie moge wytrzymac czytajac takie nazekania ze to nie dziala czy tamto i niby jest to wina organizatorow konkursu na obrazku widze ze pisze "druzyna sklada sie z 11 zawodnikow do tej pory wytypowales 0" dlatego tak jest ze nie dales zadengo zawodnika do pierwszego skladu. robi sie to tak ze klikasz na ta ikonke z czerwonym ludzikiem i strzalka i wtedy on zmienia sie na zielonego i jest w skladzie. czerwoni to poprostu rezerwowi. nie jest to chyba trudne. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzyplus Re: Do ozzyplus 11.06.10, 18:23 ID - naucz sie czytać ZE ZROZUMIENIEM zanim zaczniesz wydawać dzwięki. Odpowiedz Link Zgłoś
wielkid Re: Do ozzyplus 12.06.10, 18:24 ozzyplus napisał: > ID - naucz sie czytać ZE ZROZUMIENIEM zanim zaczniesz wydawać dzwięki. ozzyplus gratuluje inteligencji admini zablokowali ci napewno druzyne dlatego ze wygralbys ta edycje konkursu i zeby taki gracz jak ja ktoremu jakims cudem udalo sie zglosic swoja jedenastke mieli szanse cos ugrac. a odpowiadajac na twoje pytanie: nie umiem czytac ze zrozumieniem przynajmniej twoich informacji w tym poscie. Odpowiedz Link Zgłoś
ozzyplus Re: Do ozzyplus 13.06.10, 11:03 ID - wszystko co piszesz w pierwszym poście to prawda, pod warunkiem, że to działa - niestety nie zadziałało. Może nie byłem zbyt precyzyjny w opisie: Utknąłem na etapie jak widać, wasze rady i opowieści o zielonych ludzikach mówią o prawidłowym działaniu które U MNIE NIE WYSTĄPIŁO, co przy odrobinie dobrej woli łatwo wywnioskować z tego co napisałem. Jak coś nie działa to staram się dowiedzieć czemu, może serwer, może brak jakiegoś gó...anego pluginu w przeglądarce itd. itp. Ale oczywiście najłatwiej jest założyć, że ktoś jest idiotą, nie potrafi przeczytać instrukcji - którą powinien przeczytać :) i kliknąć w cośtam, włożyć w gębę coś czego się nie mówiło po czym standardowo przelecieć się po inteligencji - żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
keicam47 Re: Do ozzyplus 13.06.10, 11:30 Czytając to co wyżej,to moznaa zrozumiec iż sam sugerujesz,że nie czytałeś instrukcji zakładania drużyny. Dalej skupiasz się na koszulkach i przypisaniu do nich nazwisk,a nic a nic nie kojarzysz że po wybraniu zawodników z listy transferowej,najpier musisz wybrać 11 do meczu oraz zaznaczyć kapitana,a dopiero potem pojawi ci się ikona przycisku do zatwierdzenia składu i wtedy też możesz się pasjonować nazwiskami przy koszulkach i ich kolorem. Bez obrazy,ale to jest wątek humorystyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
ozzyplus Re: Do ozzyplus 13.06.10, 15:09 No może nie byłem zbyt precyzyjny ale mecz oglądałem :) ale piszę przecież wyraźnie: "Nie da się - przecież jak widzisz wytypowałem 0 zawodników" to co wg. ciebie robiłem, oczywiście łatwiej jest założyć, że idiota Ozzy nie potrafi kliknąć w czerwonego ludzika i zapytać o iloraz inteligencji - prawda jest taka serwer był zamulony maksymalnie, może też net mi zmulił albo chu wie co - teraz wszystko działa OK. A instrukcji nie czytałem bo do cholery nie potrzebowałem - ile razy mam to pisać - chciałem się dowiedzieć, czy mają jakiś problem albo czy ja mam jakiś znany im problem - proste. Dobra skończmy ten wątek bo robimy z igły widły i tracimy czas na bicie piany, jakby to było nie wiadomo co. Odpowiedz Link Zgłoś