palima 19.10.05, 10:17 Jakiego wydawnictwa słowniki techniczne uważacie za najlepsze? A może ktoś wie, w ktorej księgarni w Warszawie jest duzy wybor slowników specjalistycznych? Dzięki za podpowiedzi... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
crannmer Re: Słownik techniczny 19.10.05, 11:13 palima napisała: > Jakiego wydawnictwa słowniki techniczne uważacie za najlepsze? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=516&w=30390234&a=30392218 Moj komentaz do slownikow i ich uzytecznosci pozostaje aktualny. MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Słownik techniczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 11:37 Najlepszy ten komentarz przez "ż". Wiwat, lingwiści! Odpowiedz Link Zgłoś
crannmer Re: Słownik techniczny 19.10.05, 12:32 Gość portalu: der napisał(a): > Najlepszy ten komentarz przez "ż". Wiwat, lingwiści! Nie mam polskiej matury, polskich dyplomow, dowodu osobistego, ani polskiego prawa jazdy. Nie bylem, nie jestem i nie mam tez zamiaru zostac lingwista. Masz jeszcze jakies komentarze? MfG C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pippi Re: Słownik techniczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:54 crannmer napisał: > Gość portalu: der napisał(a): > .... polskiej matury, polskich dyplomow, dowodu osobistego, ani polskiego > prawa jazdy..... Gibt es, in aller Welt, ueberhaupt sowas? Odpowiedz Link Zgłoś