lysy12341 13.03.04, 14:15 ok to ja chyba tez sklad pokaze moze cos powiecie o nim zdaje sobie sprawe ze z blotem mnie pewnie pojedzieci B liberda O klos , mynar ,szala P mila , uche , kobylanski ,luiz A zurawski , moskala , Azjata (gornik z) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemko5 Re: SS ORUNIA 13.03.04, 14:24 czego uważasz że cię zmieszają z błotem , wydaje mi się że skład przemyślany i ci zapunktuje. Pozdrawiam.(Szala już zaczął punktować :-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
lysy12341 Re: SS ORUNIA 13.03.04, 14:28 garm poraz pierwszy i wsumie nie wiedzialem kogo najlepiej kupowac Odpowiedz Link Zgłoś
hardyk Re: SS ORUNIA 13.03.04, 14:50 Moim skromnym zdaniem skład całkiem przemyslany i fajny. ALe musisz miec szczescie na kilku pozycjach. Luiz musi wskoczyc do pierwszego skladu, to samo z Moskala a co do Japonca to jak dla wszystkich zagadka, ale moze sie sprawdzic. Jesili te niewiadome zaskocza to bedzie calkiem dobrze. Aha... juwazam jednak ze za duzo kasy wlaozyles w obrone, kosztem ataku. Tu sie licza punkty, bramki... POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz22w-wa Re: SS ORUNIA 13.03.04, 14:54 Skład ok...Jedna atak za słaby- warto grac 4 napastnikami, sprzadaj szale wez milajlovica i conajmniej 3 pewniakow musi grac w ataku...ale pomoc jest ok... Odpowiedz Link Zgłoś
lysy12341 Re: SS ORUNIA 13.03.04, 16:29 co jest nikt wiecej nie oceni mojego skladu Dla wszystkich dzienx i pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś