Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Boks. Rafał Jackiewicz: Byłem bezradny, nic mi ...

IP: *.chello.pl 05.09.10, 12:07
    gdzie ten krol wiejskich dyskotek moze kogos "znokałtować" ?? cienkie lapki
    szczurka wystarczaly za zelusiuw. na prawdziwego faceta juz nie. suchutki
    jackiewicz ma zero miesni. w porowaniu z rywalem wygladal jak jego syn.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Gość:gośc Jackiewicz wracaj na dyskoteki żulu ! IP: *.bb.sky.com 05.09.10, 12:27
        albo do psychiatryka. To sportowiec ? To chuligan osiedlowy !
      • Gość: polak_potrafi Re: Boks. Rafał Jackiewicz: Byłem bezradny, nic m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 12:28
        Prasa fascynuje sie osiagnięciami Jackiewicza, rozróbami na dyskotekach, myleniem adresów i
        innymi oznakami geniuszu.
        Gdyby za tym szedł profesjonalizm, talent, znakomite przygotowanie lub geniusz bokserski, byłoby to
        nawet dość ciekawe i pewnie jakis polski reżyser, wzorując się na historii Cassius'a Clay'a zrobiłby
        nawet film.
        Ale jest jak jest; kolejny dresiarz wykazał się totalną niemocą i nawet nie potrafi tego nazwać, tylko
        powtarza że nie wie, jak to sie stało.
        Oczywiście, że nie wie, gdyż efektem konfrontacji słabszego z silniejszym i lepszym jest właśnie
        bezradność.
      • Gość: afsfa Re: Boks. Rafał Jackiewicz: Byłem bezradny, nic m IP: *.244.153.230.debica153.tnp.pl 05.09.10, 12:31
        a sie tak jaral przed walka...
      • jankij Boks. Rafał Jackiewicz: Byłem bezradny, nic mi ... 05.09.10, 12:38
        Serdecznie gratuluję panu Zaveckowi zdecydowanie i bezdyskusyjnie wygranej
        walki. Panu Kulejowi i polskiemu sędziemu (skandaliczna punktacja) polecam
        wizytę u okulisty.
        I proszę mi nie pisać o solidarności z polskim bokserem, bo z tym królem bójek
        dyskotekowych nie łączy mnie nic. Więcej sympatii czuję do tego Słoweńca niż
        dla kogoś, kto bez cienia żenady mówi, że cały tydzień czekał na to, aby na
        weekendowej dyskotece obić kogoś po twarzy (takie miał hobby). Nie rozumiem,
        jak komuś takiemu można grac hymn i wnosić przed nim flagę narodową.
        • Gość: MonX Miejsce tego dupka jest w więzieniu. IP: *.wroclaw.mm.pl 05.09.10, 12:45
          Ale co poradzisz. Popatrz na te mordy w Sejmie, popatrz na ludzi, których
          promują media w TV i w gazetach. Polska totalnie zchamiała. Uczciwi, porządni
          ludzie zostali zepchnięci na margines społeczny.
        • Gość: adi Re: Boks. Rafał Jackiewicz: Byłem bezradny, nic m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 14:04
          święta racja - zlać słabszego pod dysko albo na ringu bokserów wyrwanych z ulicy
          na wielkich galach organizowanych przez panów W,W.jest jeszcze jeden taki mocny
          ( w języku),Dawid K. który po zlaniu jakiegoś bokserka przywiezionego nie
          wiadomo skąd wypowiada się po każdej walce jakby przed chwilą wygrał walkę
          unifikacyjną . Sędzia z Polski też przed walką zapewniał o swojej bezstronności
          i fachowości. Powinna to być jego ostatnia walna na takim szczeblu,mistrzostwa
          polski amatorów sędziować to już może być za wysoko.
        • Gość: Joe Rafal przeczytaj co ja pisze...ta porazka to tylko IP: *.try.wideopenwest.com 05.09.10, 14:10
          nastepny etap do zwyciestwa...nie znasz mnie ale jestem twoim kolega i bardzo
          cenie w Tobie to jakim jestes czlowiekiem...masz rodzine i przyjaciol ...masz
          nastepne doswaidczenie i wiem ze nastepna walka bedzie twoja...to ze "trenery"
          nie przyszli do szatni to swiadczy o nich debilach i o ich
          kulturze...Rafal...przytulaj dzieci , zone i odpocznij troszke a po odpoczynku
          do dziela do dziela...ja mysle ze ja wiem dlaczego przegrales i dlaczego byles
          nieobecny podczas walki i moze wiem co zrobic zebys byl obecny...jak bedziesz
          chcial to mnie znajdziesz....walcz , odkladaj i inwestuj a reszta sama sie
          zrobi...sam powiedziales ze cenisz tych ktorzy cenia ciebie...na szczekaczy nie
          zwracaj uwagi.
      • Gość: fruu Boks. Rafał Jackiewicz: Byłem bezradny, nic mi ... IP: *.chello.pl 05.09.10, 12:40
        Szkoda szansy Rafała, tym bardziej, że Słoweniec jest obiektywnie cienkim
        bokserem. Nic nie pokazał, takie ciosy "machane" wokół głowy przeciwnika, z
        których dochodzi jeden słaby na siedem, powinny budzić uśmiech politowania.
        Braki nadrabiał duża ilością wytwarzanego wiatru na ringu i miną "miszcza".
        Nasz Rafał dobrze bronił, ale żeby wygrać trzeba wyprowadzać samemu ciosy, a
        tego niestety wczoraj zabrakło.
      • Gość: zyg.urb. Boks. Rafał Jackiewicz: Byłem bezradny, nic mi ... IP: *.satfilm.net.pl 05.09.10, 12:41
        Polskiego sędziego,który wypunktował walkę jako remisową należy natychmiast
        zdyskwalifikować .Tacy sdziowie przynoszą wstyd Polsce.Może słuchał on komentatora Kuleja,który
        też widział ciosy Jackiewicza,zaś ciosy Zaveka jako wyłapywane na rękawice Rafała. Żenada !!!
      • Gość: dzeku i co dalej ? IP: 92.24.94.* 05.09.10, 12:47
        Zastanawiam sie nad sensem calej tej sytuacji, gdy ta walka byla nadmiernie
        rozreklamowana a niektore teskty z nia zwiazane wybitnie idyllowaly styl
        mordobicia i kopania po dyskotekach jako fantastycznej drogi zycia mlodych
        agresywnych osobnikow i dalszej kariery na zawodowych ringach.
        Pytanie co teraz panie Jackiewicz, powrot do dyskotek i sprawdzanie sie na
        solowkach ?
        I tak chyle czola nad wygrana walka z nozem w sercu i przyznaniem sie ze
        wczoraj zabraklo tej kropki nad i. Swiadomosc wlasnej slabosci jest czesto
        kluczem do wlasnej walki bo polowa sukcesu nie tkwi w piesciach tylko w
        glowie. Zycze powodzenia.
      • Gość: xsssa Wiesniaku koncz "kariere" IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 05.09.10, 12:55
        Szkoda ze nie spotkal tego goscia kilka lat temu na jakiejs dyskotece.
      • Gość: Cinek Boks. Rafał Jackiewicz: Byłem bezradny, nic mi ... IP: *.adsl.szeptel.net.pl 05.09.10, 14:17
        Trudno Rafał przegral ale przynajmniej sie nie tlumaczyl jakimis
        niesprzyjajacymi okolicznosciami jak to maja w zwyczaju polscy sportowcy.wie
        co zle zrobil jak to poprawi to bedzie lepiej.
      • Gość: cezar85 Spokojnie Jackiewicz,pod dyskoteką znów będziesz IP: *.bb.sky.com 05.09.10, 15:19
        niepokonany
      • Gość: GOŚĆ BUC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.10, 16:34
        SKOŃCZYŁO SIĘ SZCZEKANIE BUCA-OBIŁ MU MORDĘ PRZECIWNIK A TERAZ SKOMLE ŻE MU NIC NIE WYCHODZIŁO-TO BYŁO DO PRZEWIDZENIA ,BO JAK SĘDZIOWIE BYLI PRZEKUPIENI TO I SIĘ WYGRYWAŁO -W KATOWICACH TEŻ PRZEGRAŁ

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka