Gość: Ambitny IP: *.chello.pl 13.11.10, 16:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pawel Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.217.146.194.generacja.pl 13.11.10, 16:17 Wydaje mi się, że 11 miejsce bedzie dużo lepsze niz 10 Pietrowa. Bo trwarde ogumienie wydaje sie być lepsze na początek wyścigu Zobaczymy jak wyjdzie w wyscigu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: 78.8.222.* 13.11.10, 17:05 kubica to mistrz 5 i 6 miejsc. i trzeba się z tym pogodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m 13.11.10, 17:32 Z takim bolidem to na pewno. Gdyby Renault zatrudniło Adriana N., to mieliby szansę na coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swing Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 17:12 Gosc ma wiecznie wymowke na swoja mierna jazde. Mierny team, mierny zawodnik, ot cala filozofia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: theSaint Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.dip.t-dialin.net 13.11.10, 17:27 A czego ty dokonałeś o MISTRZU w swoim marnym życiu? Pochwal się tu nam! Ale najpierw puknij się w łeb i zastanów co wypierdujesz w swoich marnych komentarzach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.btk.net.pl 13.11.10, 18:34 Sam sie puknij, nie sciga sie to nie ma osiagniec , a ten ktory sie sciga jak Robert powinien je miec , dziwisz sie ze oczekuje sie od kierowcy wyscigowego wygranej ? Ogolnie nie slyszalem zeby Robert mowil ze nie potrafil szybciej pojechac ,zawsze winny jest bolid, co dwa tygodnie mamy tutaj tytol "nie mialem przyczepnosci" caly sezon tak mowi/mowia , jesli jest tak dobry a slabym ogniwem jest bolid to niech zmieni team, to jest naprawde dziwne ze caly rok ma problem z bolidem, zycze mu sukcesow ale jesli nastepny sezon tez bedzie z takimi problememi to on nie ma szans na osiagniecie podium. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlff Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 22:22 skoro sie nie sciga to proste, niech nie zabiera glosu na tematy o ktorych nie ma pojecia, Polacy sa specjalistami od wszystkiego ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.impan.gov.pl 13.11.10, 18:33 Gdyby Petrov zdobył tyle punktów co Kubica to Renault byłby na czele w klasyfikacji konstruktorów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gggggggggggggggg Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 22:11 kubica jak zwykle narzeka.jak zwykle wina bolidu!tak było w BMW i tak jest w renault.Kubica to poprostu przeciętny kierowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gliderpilot Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.10, 01:00 Zgadzam się z Tobą w 100% Jestem fanem F1 od jakiś 9 lat, ale to co wygaduje Kubica od kilku lat staje się już pomału nudne - ciągle jest z czegoś niezadowolony. Niestety w Polsce panuje przekonanie, że zawsze jest to wina teamu, ponieważ w końcu jedyny Polak w F1 musi być najlepszy z najlepszych. Przestańcie się oszukiwać - Kubica jest jednym z przeciętnych kierowców w F1 co nie znaczy, że kiedyś będzie wśród najlepszych czego mu oczywiście życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Re: od 9 lat to ty się uczysz IP: *.23.54.194.generacja.pl 14.11.10, 09:35 czytać i rozumieć. no i jak widać nie opanowałeś ani jednego ani drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowka Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: *.ip1.netikka.fi 13.11.10, 17:18 Kubicy od poczatku kariery ciagle cos przeszkadza. A to sie kolo urwie a to motor zapali, a to jeszcze cos nie tak.kurcze . Taki samochod na wyscig koszatuje ok miljona euro. Czyzby Renault i jego konstruktorzy to pacany na kaczych lapach czy feler jest w Kubicy ?? Ciagle tlumaczenia, ze cos o piczy wlos sie nie udalo, opony nie taki a to bylo pod gorke do szkoly a to wiatr w oczy i HWD. Kubica wez no wygraj z jeden wyscig a nie tlumacz sie bo to nudne i smieszne!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Dziennikarze pytają, Kubica odpowiada, ty czytasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 17:37 Kubica nie pcha się ze swoimi historiami przed kamery, nie wpycha dziennikarzom w ręce komunikatów prasowych, tylko odpowiada na pytania. Dzięki temu wiemy więcej, niż widać na ekranie. Akurat dzisiaj było widać gołym okiem, że z trakcją coś jest nie tak. Jeśli nie widziałeś, mogłeś właśnie o tym przeczytać. Jeśli nie rozumiesz, co czytasz, to może zajmij się kibicowaniem w mniej złożonej dyscyplinie, w której ewentualne wątpliwości zawsze można wyjaśnić w czasie ustawki. F1 od strony technicznej to nie tylko skonstruowanie drogiego samochodu i zbudowanie go przy użyciu kosmicznych technologii, w ciągu sezonu jest to też wyścig najlepszych speców, którzy sporo rzeczy muszą zgadnąć i zrobić błyskawicznie "na oko", reagując na sytuację lepiej od innych. Jeśli się nie uda, kierowca jest na straconej pozycji jeszcze przed startem, ale to nie znaczy, że albo zespół jest do bani, albo kierowca nie umie jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.chello.pl 13.11.10, 17:39 niech oddadza bolid do serwisu ASO ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.chello.pl 13.11.10, 17:40 ... po łikendzie bedzie do odbioru!... Odpowiedz Link Zgłoś
peterblood Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m 13.11.10, 17:50 Zaglądnij do innych serwisów niż sport.pl, najlepiej obcojęzycznych i poczytaj co mówią inni kierowcy, bo już zęby bolą od tego typu komentarzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: demigod01 Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: 62.20.106.* 13.11.10, 17:28 glowa nisko i do przodu. zapier... i nie pier.... Odpowiedz Link Zgłoś
mgr.nauk Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa 13.11.10, 17:38 Pamietam jak kiedys startowałem syreną w KJSach. Tez miałem problemy techniczne - kardany mi na-pie...ły, borygo wywalało do środka przez kaloryfer i świece zalewało przez co trzeci gar przerywał. Ale nie robilem wymowek jak on tylko parłem do przodu na całość. I co? ano zrobiłem świetny wynik i byłem pierwszy w swojej klasie 850 ccm. Odpowiedz Link Zgłoś
zb5u Szacun 13.11.10, 18:24 Szacun Panie Magistrze, taki wynik na dwóch garach.... noo teraz wiemy, że talent Kubicy w Kraju nad Wisłą nie wziął się znikąd, mamy to w genach Rodacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WTF Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.adsl.inetia.pl 13.11.10, 21:24 Ciekawe czemu nie jeździsz dziś w F1 mądralo. Jak 99% Polaków - zdołować tego, któremu się udało. Nawet nie wiesz, o czym Kubica mówi, bo Twoje auto w życiu nie wpadło w poślizg. I całe szczęście, bo nie umiałbyś go wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
tom4811 Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa 13.11.10, 17:42 Jeśli do tej pory Kubica nie osiągnął znaczącego miejsca,to będzie tak jak jest czyli tło dla innych zawodników.Szkoda.Mogło być tak pięknie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.217.146.194.generacja.pl 13.11.10, 17:58 @Tom4811: Za to my ciągle rozpamietujemy Twoje sukcesy w F1, liczne tytuły mistrza osiedla i puchar gminy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znudzony Mam pytanie. Badz "pytanko", jak malolaty mowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 17:52 Czy jest cos bardziej nudnego w sporcie niz sledzenie Kubicy i jego rywali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadam2 Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: *.vc.shawcable.net 13.11.10, 18:17 Zawsze zwala wine na cos lub na kogos.Jest w F1 za to go trzeba podziwiac ale to kierowca 5-8 miejsca i to sie nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niefan Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 18:26 Toż i prawda! To samo chciałem powiedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliver Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: *.fbx.proxad.net 13.11.10, 19:06 daremne sa te tlumaczenia, smutne ale nawet rosjanin jest lepszy, bardzo slaby , bardzo smutny rok w stajni renault'a, zamiast glupio gadac bylby czas aby pokazal co jeszcze potrafi, majac takiego bolida, bedac kierowca numer 1 ,na co czeka, na ferrari, nigdy tam nie bedzie dla niego miejsca, sportowo oliver Odpowiedz Link Zgłoś
kamel_65 Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m 13.11.10, 21:52 Rosjanin lepszy, bo w jednych kwalifikacjach mu się pofarciło, a w pozostałych dawał ciała? Ciekawa hipoteza... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.centertel.pl 13.11.10, 22:50 Chłopie, co Ty bredzisz? Jaki "smutny rok" w Renault? Toż z 9-ego miejsca w 2009 r. awansowali na 5-te i to w zasadzie dzięki JEDNEMU kierowcy: Kubicy. Przed sezonem nikt im nie dawał szans nawet na połowę punktów z ubiegłego roku, a tymczasem zdobyli ich o wiele więcej, a Kubica nawet stał 3 razy na podium (a byłoby czwarte podium w Japonii, gdyby mechanicy lepiej dokręcili śrubę w kole). Więc nie bredź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jantar15 Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 19:11 Czyli nic nowego...Albo zawinił bolid, albo przeciwnicy byli zbyt silni...Szofer OK... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAK [...] IP: *.tktelekom.pl 13.11.10, 20:36 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balajanek Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: 82.132.139.* 13.11.10, 21:16 @POLAK jak czytam komenty powyżej,to niestety masz 100%racji. Narzekanie,narzekanie,narzekanie...Ludzie,dobrze się czujecie ciągle biadoląc? Pochwalcie się swoimi osiągnięciami a potem z czystym sumieniem dowalcie Kubicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutny heitfeld Pietrow zostaje IP: *.popieluszki.lublin.pl 13.11.10, 20:51 Pietrow zostaje. Renault zrobiło wszystko żeby dać sukcesik chłopakowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m1 Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 21:07 Na tym forum to można się spodziewać, że spora grupa komentarzy to będzie przygadywanie Kubicy. Chyba ci ludzie traktują to forum jako miejsce do odreagowania. Zachęcam do przeczytania również oficjalnej wypowiedzi Pietrowa, w której chwali samochód i mówi, że przez cały weekend spisuje się świetnie. Chyba żadna osoba interesująca się na poważnie i od dawna tym sportem zaczyna w mniejszym lub większym stopniu przyjmować do wiadomości i traktować poważnie twierdzenie, że Renault F1 Team robi wszystko, żeby wytłumaczyć przedłużenie kontraktu z Pietrowem na rok 2011. Z Pietrowem, który jest miernym zawocnikiem i gdyby nie był Rosjaninem i gdyby nie stały za nim pieniądze z Rosji to (np. gdyby był Czechem) by chyba został zastąpiony przez kogoś już w okolicach GP Walencji lub może wsześniej już po GP Monaco. W ŻADNYM INNYM ZESPOLE nie ma takiej różnicy w punktach jak w Renault pomiędzy kierowcami i wydaje się bardzo prawdopodobne, że problemy Kubicy z samochodem (Pietrov nie ma problemów) wynikają z tego, że komuś zależy na tym żeby "przestać ośmieszać tego miernego kierowcę Pietrova". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.146.236.135.nat.umts.dynamic.eranet.pl 13.11.10, 21:42 nakupowało se chamstwo komputrów i teraz człowiek musi czytać wypociny buractwa, ktorego największym sukcesem było obalenie arizony w 10 sekund za sklepem i zaliczenie zezowatej andżeliki w stogu siana za remizo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezowate szczęście Re: e tam, IP: *.23.54.194.generacja.pl 13.11.10, 21:49 o andżelice to mogą tylko pomarzyć. zostają tylko kury i kozy u sąsiada w zagrodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FANTOMASSS NIE ZNATA SIEM IP: 89.159.182.* 14.11.10, 02:06 rusyl razem z hamem, bo uwaza ze jest miszcz, a ham, go bzyknol w dwie minutki, i zajal pikne miejsce, kiedy nos miszcz od jeojcenia, uganial siem na koncu stawki, reno, tez go bzyknelo, zlowem wsyscy go bzykajom, dziolchy niema, pedol on, cyli gej, posmiewisko swiata Odpowiedz Link Zgłoś
grubym Dowod na antypolski spisek w F1 13.11.10, 22:05 W poprzednich sezonach Niemcy (BMW) wydali miliony tylko po to, zeby "udupic" polskiego kierowce. W tym sezonie Francuzi (Renault), (wiadomo - liza doope Niemcom) wydali miliony, zeby "udupic" polskiego kierowce (a przy okazji podlizac sie Rosjanom). Wlosi (Ferrari) wydali miliony (zatrudniajac przecietniakow) zeby "udupic" polskiego kierowce (i go nie zatrudnic). Anglicy )Mac Laren) wydali miliony (zatrudniajac przecietniakow) zeby "udupic" polskiego kierowce (i go nie zatrudnic). Caly swiat WIE (dzieki Gazecie Wyborczej i Onetowi), ze Kubica (poniewaz jest Polakiem) JEST z najlepszym kierowca F1 wszechczasow ! Te (powyzej wymienione machlojki) sa ewidentnym dowodem na antypolski spisek ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Dowod na antypolski spisek w F1 IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 08:30 grubym, za to twój wpis jest ewidentnym dowodem na to, że jesteś świeżym folksem, który leczy tu swoje kompleksy po op.ierdolu zebranym od tureckiego pana. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
net-widz Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa 13.11.10, 22:12 Dla mnie Renault to już Łada. W d .. włażą wujkowi tej łamagi - Pietrowa. Za marny , ruski grosz dają d... .Nie ruszę tego badziewia. Dla mnie mogą się zwijać. Robert - trzymaj się ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rick Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.10, 23:07 Robert. Gdyby nie Ty nie oglądałbym F1. Dasz radę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TomekWAWA Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: *.chello.pl 14.11.10, 00:42 to pokazuje, że auto to 95 % sukcesu ... i bez podniety ... Kubica z vetelem jezdził .... :-) ... wolę speedway .. tzw żużel ... tu za 60tys pln można mieć najlepszy sprzęt i liczy się głowa i umiejętności ... i tu nasi są ostatnio mistrzami ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIOTR Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.static.dsl.dodo.com.au 14.11.10, 00:59 Przepraszam,to Kubica znow nie wygra? W Gliwicach potrzeba kierowcow autobusowych,Robercie tam twoje miejsce,poplaczesz innym do kieszeni.Cepie.Co ty potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
ant44 Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa 14.11.10, 01:23 kubica na szofera małysza, małysz na prezydenta gawiedzi RP. Ja stąd spie...m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rajdowiec Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: *.bchsia.telus.net 14.11.10, 03:38 Ludzie przestancie sie wreszcie interesowac i ekscytowac tym przecietniakiem z Formuly 1.Ten czlowiek i jego problemy od lat robia sie zalosnym widowiskiem on juz w tym sporcie nic nie osiagnie dlaczego media ciagle o nim pisza przeciez w Formule 1 sa o niebo lepsi od Kubicy a slowa o tych ludziach nie mozna nigdzie wyczytac w polskich mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 14.11.10, 08:38 to czytaj niemieckie i spie...j stąd ty - "o niebo lepszy" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuzyn Re: Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na m IP: *.proxy.aol.com 14.11.10, 23:31 Zasmarkales sie ? Czy dostales sraczki po zwyciestwie niemiaszka ? Boli ? To dobrze ;) i nie podszywaj sie juz pod warszawiaka, jestes ze wsi (choc rzeczywiscie - podwarszawskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedagog szkolny Re: bejbe, nie wylewaj swoich frustracji na forum IP: *.23.54.194.generacja.pl 14.11.10, 09:34 przyjdź pogadać na przerwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Ruskie muszą mieć sukces Pietrowa IP: *.xdsl.centertel.pl 14.11.10, 09:38 By pokazać, że warto na niego stawiać. Wyścigu nie wygra, podium nie będzie, ale od Kubicy szybszy być może. Więc po-majstrowali przy aucie Kubicy, by nie był za szybki. Ale ruski i tak rozbije dziś samochód i będzie gorszy! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiOTR Re: Ruskie muszą mieć sukces Pietrowa IP: *.static.dsl.dodo.com.au 14.11.10, 10:19 No to mamy spisek!! "Polacy ratujcie bija Polaka" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k3b7 Re: Kubica? Kubica? Obilo mi sie o uszy kiedys... IP: *.chello.pl 14.11.10, 10:45 Złej baletnicy...pomogą rosyjscy kierowcy do spółki z gazprom/Lada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablo Kubica: Ślizgałem się, nie mogłem jechać na maksa IP: *.btk.net.pl 14.11.10, 13:02 Pamietacie jak mowili ze Robert musi zostac w renault bo nie ma szans na podpisanie kontraktu z innym team'em poniewaz maja juz kierowcow ? Natomiast Ferrari do ktorego chcialby trafic Robert zatrudni 21 letniego Jules Bianchi ,podpisał kontrakt z teamem Ferrari, jak widac bylo miejsce ! Nastepna sprawa to Eric Boullier powiedzial ze Adrian Sutil i Nick Heidefld nadal rywalizują o miejsce w Renault , ostatnio mowi sie ze rosjanin zostanie wiec nie wiem jak chca przyjac ktoregos z tych wyzej wymienionych, chyba ze chodzi o przyjecie ich po zakonczeniu obecnych kontraktow. A jeszcze wchodzi w gre Michaił Alioszyn. Byc moze gdy wlasciciel Lotusa zapewni odpowiednie srodki finansowe w przyszlym sezonie te fundusze od rosjan juz nie beda tak bardzo pozadane i beda mogli wziasc np agresywnego Sutil'a zamiast rosjanina gdyz prawdopodobnie kasa od rosjan idzie na napraw jego rozbitych bolidow. Kubica jest na pewno lepszy od tych trzech wiec nie sadze zeby chcieli sie jego pozbyc. Robert to swietny kierowca ale jak wszyscy ogladajacy relacje wiedza, jezdzi stalym tempem i nie rezykuje jak np Webber, dlatego rzadko jest na podium , uwazam ze powinien wiecej ryzykowac , nawet czasami uszkodzic bolid , tak wlasnie robia zawodnicy z perwszych miejsc, oni sie rozbijaja , a i tak maja duzo wiecej punktow wiec chyba prosta kalkulacja ze to sie naprawde oplaca . Jesli chodzi o problemy z bolidem to chyba winni sa mechanicy, przeciez to oni ustawiaja bolid, przeciez to oni zle przykrecili kolo, skoro bolid nie ma przyczepnosci to co kierowca moze z tym zrobic? chyba tylko zwolnic, a team powinien zwolnic mechanikow, ostatnie miesiace to lustrzane odbicie sytuacji z Sauber i jesli to sie nie zmieni on nic wiecej nie osiagnie. Odpowiedz Link Zgłoś