Gość: lechu IP: *.icpnet.pl 05.01.11, 01:28 ciekawie się to wszystko zapowiada,mam nadzieje że to wszystko idzie w dobrym kierunku, Poznań zasługuje na to by miec dwa klasowe zespoły piłkarskie w ekstraklasie jak to jest w Krakowie i Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RAUBER Re: Bogusław Baniak: Powstaje nowa drużyna IP: *.spray.net.pl 05.01.11, 07:40 a ja już marzę o grze Warty w LE, a może nawet w LM, jestem niepoprawnym optymistą i liczę na to że w krótkim czasie Lech wywalczy dla nas więcej miejsc w rozgrywkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo Bogusław Baniak: Powstaje nowa drużyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.11, 08:17 po kiego grzyba oni rezygnowali z Baniaka rok temu? wzieli jakies popierdółki nie trenerow i stad widmo spadku. teraz Baniak wraca na 100% sie utrzymaja bo to swietny trener. po cholere go zwalniano ze niby na serce chory ze nie moze juz prowadzic druzyn bo za duzy stres itp bajki. zna ktos kulisy tego zwolnienia? bardzo sie ciesze ze Baniak jest z powrotem w Poznaniu szkoda tylko tego 1 roku na pseudotrenerzyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Bogusław Baniak: Powstaje nowa drużyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.11, 17:57 Baniak chciał na wiosnę walczyć o awans a działacze mu nie pozwolili i rozstali się z nim. Chodziło też o $$$. Odpowiedz Link Zgłoś