Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Polsce...

IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 22:47
    ha HA, Frasyniukowi z Unii Wolności! i Gazeta to publikuje???
    Frasyniuk oddawaj ring!!!!:)))))))
    Obserwuj wątek
      • Gość: hahahahha rozalski ubawiles mnie do lez hahaha IP: 168.208.215.* 19.04.04, 22:49
        • slon2002 Super kasa na quizie dla psów z udziałem Andrew 20.04.04, 11:40
          na smyczy w roli podopiecznego Rozalskiego lub innego gangstera.
          • slon2002 walka Głupoty z Rozumem, kto wygrał??? 20.04.04, 16:10
        • Gość: cs AHAHA nie moge, caly ring zaj**** IP: 195.215.5.* 20.04.04, 11:43
          wyniosl z hali i schowal w szafie ?

ech, nic mnie juz nie dziwi, po tym jak kiedys walneli 5 tonowy walec z
          budowy...
        • Gość: Zobacz.GLt.pl rozalski - prosty, ale łebski facet :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 18:19
          i o jakiego Frasyniuka mu chodzi ? - ten z Uw?
          hmm

;)
          pzdr
          www.zobacz.glt.pl

• Gość: marek_ oddawaj ring!!!! :))))) IP: *.trentn01.nj.comcast.net 21.04.04, 00:45
          co za ludzie...zeby tak po prostu ring sobie wziac??? do domu??? a zreszta..kto
          ich tam wie gdzie oni teraz ten ring trzymaja...fakt jest jednak faktem, wynik
          walki to skandal.
      • Gość: adam_ski Frasyniuk nie oddał? A Wyborcza napisała..? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 22:50
        no, no...
      • Gość: marcy Oddaj ring! Oddaj ring! IP: 217.153.110.* 19.04.04, 23:09
        Frasyniuk czeka tam na Leppera, czy jak?
        • Gość: Sl Re: Oddaj ring! Oddaj ring! IP: *.cable.net.pl / 80.48.241.* 19.04.04, 23:25
          Cieniaki, dzis Gazeta napisala, a jutro opublikuje wypowiedz Frasyniuka, ze
          wszystko jest ok na pol strony! Tak sie robi "pozytywny" szum!
          • Gość: mos FRASYNIUK TRENUJE Z LEPPEREM??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:35
            rokita tez juz na nim walczyl ale polegl i go musial tusk recznikiem
            zaslaniac...TAKA TO NASZA POLSKA RZECZYWISTOSC - NAWET RING JEST ZAJE..NY
      • Gość: Vaius LORD OF THE RING IP: *.awacom.net 19.04.04, 23:36
        (...) AND FRASYNIUK TO RULE THEM ALL.:D
      • Gość: Byrd Nie znokatowal mistrza wiec nie jest mistrzem IP: *.pecuser.com 19.04.04, 23:52
        czy to takie dla was jest skomplikowane? to ja go prawie mialem w 4 rundzie
        tylko go gong uratowal. pozdrawim was polskie chlopaczki podniecacie sie tak
        ta walka jak murzyn bananem a jestescie cienkie jak dupa weza
        • Gość: gosc Re:nie ma ringow w Polsce IP: *.hrl.com 20.04.04, 00:18
          czy ten Zigi nie palnal glupstwa z tym ringiem, to co w Polsce nie ma ringu?czy trzeba przywozic, to jakis smieszny zart chyba?
          • Gość: J. M. Rokita twoj ring jest w radiu Zet!!! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.04.04, 01:28
            Rogalski ring jest w radiu Zet, znokautowalem tam Leppera kilka tygodni temu!!
        • Gość: marol Debil IP: *.dmz.infor.pl / 195.205.179.* 20.04.04, 13:40
          Debil. Wspolczuje rodzicom.
      • Gość: Frasyniuk Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: *.client.comcast.net 20.04.04, 01:42
        A co - a Saleta gdzie mialby trenowac. Przyda mu sie na nastepna walke...
      • Gość: andrzej Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: *.ri.ri.cox.net 20.04.04, 02:30
        W Polsce wszystko jest mozliwe do niedawna niebylo plyty podgrzewanej wiec juz
        teraz ma Wisla i Groclin na ring juz zabraklo
        • Gość: Postronny I jak tu nie przyznac racji Bushowi :) IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 20.04.04, 04:11
          Ziggy jak by dostali te wizy to nie tylko ring ale plyty chodnikowe wiezli by
          do Polski w samolocie !
      • Gość: jose Jaki stolcman, taki miller, listkiewicz i reszta h IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 20.04.04, 04:08
        Z pewnoscia rabunek jest bolesny. Na podobny rabunek przez zydowska holote jest
        ustawicznie narazany cay nasz narod. Jednak walka ma sie odbyc w Polsce.
      • Gość: jose Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 20.04.04, 04:12
        Rozalski w zadnym wypadku nie moze stanac na drodze do przeszkodzenia
        Andrzejowi do uzyskania tytulu kosztem rezygnacji z jedynej okazji zdobycia go
        w Polsce.
      • Gość: jose Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: 5.5R* / *.lax.untd.com 20.04.04, 04:18
        Spoleczenstwo, redakcje sportowe, kibice, bokserzy zmobilizujcie sie i pomozcie
        odnalezc skradziony ring. To jest sprawa honoru. To jest jest tez, byc moze
        jedyna szansa do zdobycia tytulu przez Andrzeja. Rozalski, aczkolwiek moze byc
        rozczarowany, to jednak jego zaslepienie nie moze pogrzebac historycznej szansy.
        • Gość: Rychusa Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 20.04.04, 05:41
          No-z tego Ziggy to fest menago....ale nie przeszkadzajmy facetowi-jemu sie
          wydaje,ze ma teraz swoje 5 minut.
      • Gość: nn FRASYNIUK ODDAWAJ RING IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.04.04, 08:15
        • Gość: ak FRASYNIUK ODDAWAJ RING IP: *.ds.uj.edu.pl 20.04.04, 11:01
          oddajcie ring złodzieje
      • Gość: andrew Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: *.imp.gda.pl 20.04.04, 08:17
        Frasyniuk musi odejść.
        • crazy Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols 20.04.04, 08:44
          Frasyniuk - ring - gate!

Może komisja śledcza? - Będzie pierwsza na którą zgodzi się SLD!

Crazy
      • Gość: Broda To juz wiemy kto jest "Lord" of the ring... IP: *.abhsia.telus.net 20.04.04, 08:43
        ..... Frasyniuk. Kto ma ring ten ma wladze.
      • Gość: ocki w "papierowej" Wyborczej nie ma nic o Frasyniuku:) IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 20.04.04, 10:15
      • Gość: 123 Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:46
        DOBRZE, ŻE NIE UKRADLI PRZED WALKĄ. FRASYNIUK TO "NASZ" CZŁOWIEK, DLATEGO NIE
        POSZŁO DO DRUKU.
      • Gość: elvis Władek. Nie bądź świnia. Oddaj ten ring. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:50
      • Gość: elviś Płaczę ze śmiechu, gdy czytam komentarze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 10:58
        Szkoda tylko, że i przy tej okazji jakieś antsemckie ścierwo musiało sie
        ujawnić. Niemniej, to najzabawniejsza historia, jaką miałem okazję przeczytać w
        Gazecie.
        • Gość: rebraca kupil ktos wtorkową gazete wybiórczą? IP: *.ytnet / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:24
          cytuje wywiad z Ziggy'm Rozalski'm:

W netcie jest: "Pożyczyłem go Władysławowi Frasyniukowi i Dominikowi
          Rybickiemu. Kiedy dzwoniłem tam, mówili, że nie wiedzą, gdzie jest. "

A juz w papierowej wersji z wtorku jest: "Pożyczyłem go. Kiedy dzwoniłem tam,
          mówili, że nie wiedzą, gdzie jest. "

Ani słowa o frasyniuku, widac jak nietykalni są kumple dla michnika i jego
          wybiórczej gazetki.
          • Gość: golek FRASYNIUK - LORD OF THE RING :))))) n/tx IP: *.it / 62.233.189.* 20.04.04, 11:36
          • Gość: ree Re: kupil ktos wtorkową gazete wybiórczą? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 11:44
            Faktycznie nie ma, wycięła cenzura, ale my internauci pamiętamy o tym ringu
            panie Frasyniuk.
            • Gość: mos CENZURA W GW!W PAPIERWEJ BRAK FRASYNIUKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:06
              to jest juz chamstwo - cenzura na całego! ale my to dokładnie zapamietamy ,
              panie frasyniuk...
      • k_pszczolkowski Frasyniuk na ringu?? 20.04.04, 11:47
        Czyżby Pan Frasyniuk próbował zmienić branżę i zaczyna ćwiczyć boks. Rozumiem
        chęć poprawienia swoich zdolności w walce wręcz, bo w Polityce wszystko się
        przydać może ... ale żeby od razu na profesjonalnym ringu... Coś jest nie tak...
        Z drugiej strony nie ma się czemu dziwić, w boksie zawodowym nieźle płacą nawet
        za przegrane walki....
      • Gość: aqq MA KTOS MAILA DO FRASYNIUKA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:11
        trzeba mu przypomniec ze cos mu w szafie zalega
        • Gość: some Re: MA KTOS MAILA DO FRASYNIUKA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:48
          No to zaje***cie

Powoli zbliżamy się do zidentyfikowania grupy trzymającej... ring :-)))
        • Gość: ree j-bie Re: MA KTOS MAILA DO FRASYNIUKA?? IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:48
          www.frasyniuk.wynajem ringów.com pl
        • Gość: some Re: MA KTOS MAILA DO FRASYNIUKA?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:54
          www.frasyniuk.pl/home.htm
          Oficjalna strona członka grupy trzymającej Ring :-)))
          Można wysłać maila :-)
          • Gość: R Re: MA KTOS MAILA DO FRASYNIUKA?? IP: *.telia.com 21.04.04, 01:17
            Ogladalem strone Frasyniuka. Sylwetka--> dzieci. Na zdjeciu nr 3 jest RING !
            Ring zostal zatrzymany dla SYNA !
        • Gość: some wladyslaw@frasyniuk.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 17:31
          wladyslaw@frasyniuk.pl
      • Gość: arco POSZUKAŁEM ZWIĄZKÓW FRASYNIUKA Z RINGIEM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 12:48
        w internecie. Oto rezultaty:
        "Polityka jest jak sport. Jak ktoś wychodzi na RING i nie wierzy w sukces,
        przegrywa, zanim usłyszy gong - przekonywał Władysław Frasyniuk."
        "It is for that reason that Walesa himself, Wladyslaw Frasyniuk in Silesia and
        Bujak in Warsaw are not enteRING Parliament."
        "Frasyniuk pasuje na RING a nie do parlamentu".
        "Będąc we Wrocławiu, trzy razy w tygodniu wychodzę na RING i sprawdzam
        umiejętności zawodowych pięściarzy - opowiada Frasyniuk. - Byłem z nimi na
        obozie kondycyjnym, sparowałem z Maciejem Zeganem, Mariuszem Cendrowskim i
        starszym zawodnikiem Grzegorzem Strugałą. Mam na nich sposób: doskoczę, trafię
        i zaraz mówię "przepraszam". To ich zaskakuje i wybija z rytmu, a ja w tym
        czasie szykuję się do kolejnego ataku. Koledzy chcieli mnie nawet wystawić do
        meczu ligowego, kiedy zawodnik wagi półciężkiej miał złamaną szczękę."
        Panie Frasyniuk oddaj Pan RING!!!
      • Gość: some mail do Frasyniuka :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 13:01
        www.frasyniuk.pl/home.htm - Oficjalna strona członka grupy trzymającej
        RING :-)

Wysłałem następującego maila do P. Frasyniuka :

Ziggy Rozalski zarzuca Panu współudział w przywłaszczeniu sobie jego
        profesjonalnego ringu i jest to argument przeciwko organizacji przez niego
        jakijkolwiek imprezy bokserskiej w Polsce.
        "Mam dość współpracy z ludźmi w Polsce. Do tej pory nie dostałem z powrotem
        ringu, który przywiozłem do Polski na walkę Gołoty. Pożyczyłem go Władysławowi
        Frasyniukowi i Dominikowi Rybickiemu. Kiedy dzwoniłem tam, mówili, że nie
        wiedzą, gdzie jest. To skandal "

sport.gazeta.pl/sport/1,35335,2029991.html
        Co Pan na to? :-)

Pozdrawiam

A co Wy na to ?

:-)))
        • zooolw Re: mail do Frasyniuka :-) 20.04.04, 14:02
          Napisz co Ci odpowie Lord of The Ring
        • Gość: elvis Ja też wysłałem maila do Pana Władka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 15:26
          Zapytałem go czy odda ring Ziggiemu.
      • Gość: a Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.04.04, 15:25
        a
      • Gość: aa Re: Ziggy Rozalski, menedżer Gołoty: Walka w Pols IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 15:58
        Może ktoś by podałdo niego ten mail?
        • Gość: some prosze bardzo: mail do Frasyniuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 17:25
          mozna wysłać maila ze strony poniżej
          www.frasyniuk.pl/zak_skontaktuj_s/txt_wyslij_e.htm
          adresu jako takiego nie znam
          • Gość: some wladyslaw@frasyniuk.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 17:30
            Okej, wystarczyło zajrzeć w kod tej stronki ;-)))))

wladyslaw@frasyniuk.pl

<A HREF="mailto:wladyslaw@frasyniuk.pl">wladyslaw@frasyniuk.pl</A>

Pozdrawiam :-)
      • Gość: Janek To już wiem dlaczego Wrocław nie dostał EXPO IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 16:43
        Czołowy polityk ukradł profesjonalny ring bokserski inwestorom z USA.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka