Gość: zenum IP: *.olsztyn.mm.pl 22.01.11, 09:03 Brawo Marcin, jest dobrze a bedzie jeszcze lepiej. Wczoraj suns z Toba na parkiecie bylo duza lepsza druzyna niz bez Ciebie tak dalej trzymaj sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bydgoszczak NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-double... IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 09:55 gratulacje Marcin! drugi świetny mecz, zbiórki, bloki, przechwyty robią wrażenie. Oby tak dalej i oby pewniej wyglądał atak, bez wtop ;) Eval w 2 ostatnich meczach imponujący. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuppi Re: NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-doub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 10:07 Eval, rzeczywiscie, calkiem solidny... Jednak niesamowicie wnerwia mnie powolywanie sie na statystyke +/-... Ma najslabsza - powoluja sie...Ma najlepsza - powoluja sie. a w rzeczywistosci ta wielkosc swiadczy kompletnie o niczym. W tym meczu do lepszego evala zabraklo jedynie standardowych bloczkow...no, ale coz - nie wszystko na raz. Tak jak juz kiedys wspominalem - Gortat jest w stanie srubowac statsy na poziomie 16/12, wiec mecze na poziomie 22/15 sa w jego sasiegu - tylko czekac. Co nie zmienia faktu, ze dla mnie i tak rusza sie i gra jak pinokio. pomimo tego, ze na eurobaskecie okazal sie byc chu*em i tak go lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufka Re: NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-doub IP: *.internetia.net.pl 22.01.11, 11:52 Eval drogi Kolego to chyba nie to samo co +/- wedle ich rozumowania. Eval to kompensacja wszystkich statystyk gracza, a +/- to roznica punktow zespolu wobec przeciwnika podczas pobytu gracza na parkiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mufka Re: NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-doub IP: *.internetia.net.pl 22.01.11, 11:53 Sorry Kolego, przyznaje, zle zrozumialem Twoja wypowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuppi Re: NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-doub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 11:56 Drogi kolego, doskonale zdaję sobie z tego sprawę. Dlatego w jednym zdaniu odnoszę się z entuzjazmem do Evala, zaś w następnym gnoję statystykę+/-. Nawet Kilkanaście dni temu pozwoliłem sobie na popełnienie definicji: forum.gazeta.pl/forum/w,273,120598113,,NBA_Gortat_w_pierwszej_piatce_Suns_przegrywaj_.html?v=2 . de facto na tym forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fs Re: NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-doub IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 14:08 niestety nie mogę się zgodzić iż +/- nie swiadczy o niczym. Jest to bardzo dobry wskaźnik patrząc z perspektywy kilkunastu/kilkudziesięciu meczów. Ale ocenianie zawodnika w konkretnym meczu patrząc na +/- jest bezsensowne. Ale co by nie mówić coraz lepsze mecze MG4. Żeby jeszcze zagrał tak z drużyną klasową a nie dołem tabeli... myślę, iż na to też przyjdzie pora Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alibaba Re: NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-doub IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 09:55 5/7 z gry, 5/5 z wolnych - to jest 15 punktów, a nie 13... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sugar NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-double... IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 09:58 "13 punktów (5/7 z gry, 5/5 z wolnych)" Elementarna matematyka panowie, no nie mogę. Jest logika logiczna i logika redaktorów gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW niedoloty IP: *.internetia.net.pl 22.01.11, 10:07 To chyba jakiś ukryty przez dla Marcina Bachledy, Stefana Huli itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ceadmyrkivid Prawdziwe statystyki z Wizards IP: *.media-com.com.pl 22.01.11, 10:15 13 punktów (4/7 z gry, 5/5 z wolnych), 14 zbiórek (4 w ataku), 3 faule, 3 przechwyty, 2 straty, eval +19. Polecam NBA.COM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tooz Re: Prawdziwe statystyki z Wizards IP: *.euro-net.pl 22.01.11, 11:05 +/- to nie jest eval!!! Poza tym zgadzam się z przedmówcą, że +/- to kompletnie niepotrzebna i nic nie wnosząca statystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nick Re: NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-doub IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.01.11, 10:28 Marcin !graj tak jakbys byl liderem w druzynie forma rosnie i widac ze z dolka wychodzisz teraz bedzie juz tylko lepiej!!! trzymam kciuki bo jestes solidnym zawodnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin G. Re: NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-doub IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 11:15 Dzięki za radę. Na razie jeszcze jestem "świeżakiem" w tej drużynie, więc nie powinienem sobie zbytnio pozwalać na liderowanie. Od tego jest Grant oraz przede wszystkim Steve Nash - de facto niesamowicie miły człowiek. Nawet ostatnio opowiedział mi taki dowcip, anegdotę o swojej babci, która to przy oglądaniu zdjęć wnuka (wiesz, takich z meczów, ale nie tylko - bo są tam też zdjęcia rodzinne, wyjazdów krajoznawczych oraz ze zwykłych happyparty) z przyzwyczajenia wraz z każdą zmianą zdjęcia na IPhonie ślini palca...czy jakoś tak. Jeszcze nie do końca rozumiem Steva, bo on mówi po kanadyjsku. Ale dobra - jeszcze raz wielkie dzięki za rady, postaram się z nich skorzystać przy najbliższej okazji. Oglądaj, Oceniaj, Radź...Będziesz moim osobistym OORem jak to mawia Goran. Big Bless! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: neo1518 NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-double... IP: *.sileman.net.pl 22.01.11, 11:34 Drugie zrzędu, Marcin szaleje. Do wyczyny Griffina już nie dużo brakuje, trzymaj tak dalej a się uda :D Nie no a tak serio cieszy forma Marcina, ale zobaczymy jakie będzie miał statsy w starciu z jakąś silniejszą drużyną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hektor NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-double... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.11, 11:35 polecam Wam fajną stronkę z typami, chyba najlepszą w sieci: www.golimybukow.pl/index.php?option=com_content&view=frontpage&Itemid=75 naprawdę fajna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatar NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-double... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 12:19 13 punktów (5/7 z gry, 5/5 z wolnych) - ja wiem że jak w internecie publikujecie to wszystko szybko, szybko, ale proszę czytajcie swoje artykuły drodzy redaktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yahoo! Sports fantasysports.yahoo IP: *.hsd1.il.comcast.net 22.01.11, 12:48 C Marcin Gortat continued his great play on this road trip, putting up huge numbers off the bench. He backed up a 16-point, 12-rebound night in Cleveland with 13 points, 14 rebounds and three steals in 30 minutes. The Suns were a plus-19 during Gortat's time on the floor against the Wizards and is now a plus-43 in the last two games. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-double... IP: *.olsztyn.mm.pl 22.01.11, 15:28 No i masz babo placek... akurat go nie widziałem. Statystycznie wygląda fajnie... oby tak dalej! fotoperspektywy.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeeee NBA. Forma Gortata rośnie, drugie double-double... IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.11, 15:42 Gratulacje! Tak trzeba grać!: ) Odpowiedz Link Zgłoś
butch.bmf slamdunker gdzie jestes xD 22.01.11, 19:36 ciekawe, gdzie teraz jest wielce obiektywny znaffca slamdunker. gdy gortat zagra słabszy mecz to slamdunker pisze po 5 postow pod jednym artykułem hejtując MG (niektóre tak długie, że zajeły, by stronę A4 xD). a gdy gortat zagrał dwa świetne mecze pod rząd to ani jednego komenta pod żadnym z ostatnich artykułów. Odpowiedz Link Zgłoś
slamdunker Re: slamdunker gdzie jestes xD 22.01.11, 22:48 najpierw pomawiasz i insynuujesz, oskarżasz kłamiąc na czyjś temat, a potem dziwisz się, że ktoś pisze 5 postów w jednym temacie we własnej obronie, bo nie pozwoli sobie przez takich prostaków jak ty psuć swoją opinię?? jak Gortat, grał gorzej to miałem prawo pisać, ze gra słabo, zresztą podobnie pisało wiele osób jeszcze po mnie i jakoś nikogo oprócz mnie się nie czepiasz. teraz gra lepiej i się cieszę, ale nie muszę o tym trąbić na twoje żądanie. zresztą sama się przyczyniłaś do tego łajzo, swoimi pomówieniami, że się nie wypowiadam. gdy teraz ktoś w tym temacie napisał, że Gortat mimo to gra jak pinokio to ci jakoś to nie przeszakadza. ja też uważam, że Gortat jest sztywny i, że gra jak pinokio i uważam, że mam prawo o tym pisać nawet gdy zdobywa te 13 pkt i 14 zb., co nie znaczy, że się nie cieszę z faktu iż Gortat zaistniał w NBA i całkiem nieźle sobie radzi. w kazdym bądź razie nie wypowiadaj mojego nicku nadaremno, bo nie mam zamiaru polemizować z takimi głąbami ja ty. i nie dziw się moim inwektywom, bo zasługujesz na dużo gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Re: slamdunker gdzie jestes xD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 06:47 Zrobiłeś kope jak to pisałeś??? Odpowiedz Link Zgłoś
butch.bmf Re: slamdunker gdzie jestes xD 23.01.11, 17:32 czytanie ze zrozumieniem nie boli cyt. z mojego poprzedniego postu "gdy gortat zagra słabszy mecz to slamdunker pisze po 5 postow pod jednym artykułem hejtując MG" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loko Jednym w plecy z Detroit:/ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.11, 06:50 No Marcinku o obronie to nie macie zbytnio pojęcia. Masakra! Odpowiedz Link Zgłoś