Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Baran wygrał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23.04.04, 23:09
    biedny baran zmęczył Hicksa, cieszcie sie, przedstawienie trwa nadal

PS. Zmiana nastawienia do R O'S pod wpływem dociekliwych pytan "dlaczego" ze
    strony komentatorów
    Obserwuj wątek
      • jewta Re: Baran wygrał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.04, 00:28
        a jednak? a propos , gdzie sie podziewasz?
        • dorota_snooker Re: Baran wygrał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.04, 08:45
          Sypiam od czasu do czasu ;))))))))))))))))))))))

PS. POGODA A SNOOKER

No i proszę miałam jechać sprzątąć dzisiaj domek letniskowy a tu budzę się rano
          i tak pięknie pada deszcz aż miło popatrzeć. Jaki z tego wniosek; sprzątania
          nie będzie, będzie za to oglądanie tv. Żyć nie umierać !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • tomzo147 Re: Baran wygrał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.04, 00:52
        Ale trzeba przyznać, że podczas tego meczu widzieliśmy dwa oblicza Ronniego:

1. "Podstawowe" - czyli lecenie w przysłowiowe kulki: częste "faki", uderzenie
        w złości pięścią w stół, a już szczytem było zwędzenie jednej z bil podczas
        zagrania przeciwnika (żałuję, że tego nie widziałem :( ) - może kolekcjonuje
        bile które nie trafił w ważnych momentach, kto wie ;)

2. "Potulny jak baranek". W wieczornej sesji prawie go nie poznałem. Grzeczny,
        spokojny, aż przykro, bo zapowiadały się niezłe fajerwerki. A tu nic z tych
        rzeczy (a mówiąc szczerze trochę na to czekałem :P)! Ciekawe co go nakłoniło do
        takiej zmiany frontu. A może po prostu obudził się w nim w końcu duch sportowy,
        jak się okazało że widmo porażki jest jak najbardziej realne.
      • gawronka Re: Baran wygrał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.04.04, 12:24
        dorota_snooker napisała:

> PS. Zmiana nastawienia do R O'S pod wpływem dociekliwych pytan "dlaczego" ze
        > strony komentatorów

A co się stało????? Zrobili ci pranie mózgu????? Niech ja ich dopadnę, to im
        tak skopię kijki, że będą grać korkociągami!!!!!
        :))
        • gatta13 Re: Baran wygrał !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.04.04, 12:38
          Czy mogłabyś zabrać ze sobą jakiegoś kamerzystę, żeby nagrywał kopanie kijków
          prowadzące do ich skorkociągowania się? ;)) Chętnie na to popatrzę. :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka