Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 21:11
    dali by chlopakowi spokuj zeby odpoczal i jak najszybciej doszedl do zdrowia paparazzi i gryzipiorki dla pieniedzy zrobia wszystko jednym slowem LACHY PIEPRZONE zdrowiej Robert tego ci zycze bo to najwazniejsze
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wasyl Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: *.dip.t-dialin.net 11.02.11, 21:29
        Po tym co tu przeczytalem ciesze sie, ze mamy taka gwiazde i ze ona nie zgasla.
      • Gość: paparazzi Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 21:34
        on jest jednak naiwniak ,po takim wypadku,bez wzgledu co on chce,dla firmy juz sie wiecej jako kierowca nie liczy.Chocby nie wiem jakie testy przeprowadzil,nie przyjdzie wiecej w rachube.To jest w koncu twardy i drogi interes,za drogi,by ktos robil eksperymenty z ,powiedzmy te prawde,kaleka.Jest na swiecie tyle mlodych i zdrowych kierowcow, mniejsze ryzyko. Kto w pardubickiej bedzie obstawial konia ,ktory juz mial polamany golen? Niech sie cieszy ,ze juz co nieco odlozyl na strone.A te wszystkie mrzonki co niektorych z Polski sa po prostu smieszne.
        • Gość: swan Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: 89.174.254.* 11.02.11, 21:42
          "Chocby nie wiem jakie testy przeprowadzil,nie przyjdzie wiecej w rachube.To jest w koncu twardy i drogi interes,za drogi,by ktos robil eksperymenty z ,powiedzmy te prawde,kaleka"

powoedz skąd to wiesz, co? Badałeś Kubicę czy tez tak sobie pierdzielisz bez sensu w necie?
        • Gość: kysy75 Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.internetia.net.pl 11.02.11, 22:05
          Żal mi Ciebie że tak mało masz wiary w Roberta - pewnie nie znasz życia kierowcy a wypowiadasz jak młody... "kibic" który na dodatek porównuje konia z bolidem F1 bo w tym sporcie (wyścigi konne) koń to "maszyna" a w F1 bolid więc twój koń z pardubickiej nijak się ma do Roberta, a dżokej to kto w porównaniu do F1 skoro kierowca to koń ?????? hahahahahaha :)
        • Gość: o Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.centertel.pl 11.02.11, 23:10
          Jaki "kaleka"? Po rehabilitacji będzie jak nówka :)

I co z tego, że na świecie jest tylu "młodych i zdrowych kierowców"? Wszyscy oni razem wzięci nie siegają Kubicy do pięt.
          Gdybyś czytał zachodnie serwisy F1 to byś wiedział, że Renault NIE MA KIM ZASTĄPIĆ KUBICY -brakowało im go dzisiaj strasznie w testach - bo żaden z kilku "młodych i zdrowych kierowców" testowych Renault nie jest w stanie go zastąpić i dac inżynierom takiego technicznego feedbacku jak Robert. Żaden z nich nie ma pojęcia o rozwijaniu bolidu, podobnie jak niedoświadczony Petrov. Dlatego wezmą jutro Niemca, bo wprawdzie Kubicą nie jest ale ma duże doświadczenie i powinien sobie lepiej poradzić od "młodych i zdrowych" kierowców testowych Renault oraz od Petrova. Ale Niemiec to wyłacznie PRZEJŚCIOWE rozwiązanie awaryjne do powrotu Roberta - Renault CZEKA NA KUBICĘ.
        • Gość: Robi Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 23:24
          Twoje rozmyślania wogóle nie mają sensu. Sport jest drogi i nikt się nie patyczkuje ale podobnie jest za nim sie do F1 trafi. Też są sponsorzy itd.Zeby tam byc trzeba byc poprostu dobrym. Robert ( przed wypadkiem) był dobry dlatego jeździł w F1 tzn że wielu , jak mówisz którzy czekaja , poprostu byli gorsi . I tak samo będzie jak Robert dojdzie do zdrowia( a wierzę że tak będzie)jesli będzie lepszy od innych będzie miał szansę udowodnienia tego. Tak było juz z nie jednym zawodnikiem. I jest jeszcze jedna rzecz o której chcę napisac . W wielu różnych dyscyplinach jest 1000-ce zawodników i tylko niewielu jest wybitnych . To są ci którzy jeszcze moją to coś. Robert to coś ma i na szczęście zdąrzył juz to w F1 pokazac dlatego dziś wszyscy go cenią. Oczywiście jak we wszystkim trzeba czasem miec szczęście. Oby mu dopisywało dla siebie i dla nas wszystkich.Pozdrawiam
        • Gość: Zimny Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.108.152.207.wlantech.pl 11.02.11, 23:33
          @paparazzi

Pierdo.lenie o Szopenie...
        • kralik111 Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w 12.02.11, 01:27
          Gość portalu: paparazzi napisał(a):

> on jest jednak naiwniak ,po takim wypadku,bez wzgledu co on chce,dla firmy juz
          > sie wiecej jako kierowca nie liczy.Chocby nie wiem jakie testy przeprowadzil,ni
          > e przyjdzie wiecej w rachube.To jest w koncu twardy i drogi interes,za drogi,by
          > ktos robil eksperymenty z ,powiedzmy te prawde,kaleka.Jest na swiecie tyle mlo
          > dych i zdrowych kierowcow, mniejsze ryzyko. Kto w pardubickiej bedzie obstawial
          > konia ,ktory juz mial polamany golen? Niech sie cieszy ,ze juz co nieco odlozy
          > l na strone.A te wszystkie mrzonki co niektorych z Polski sa po prostu smieszne
          > .

NIA KARMCIE TROLLA !!!
          • Gość: eMTe Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.aster.pl 12.02.11, 01:56
            Żeby zacytować klasyka: "Karmmy kaczki", a nie trola
      • stachu44 Piekne przemyslenia, z takich ludzi powstaja ... 11.02.11, 21:37
        Mistrzowie - w kazdej dziedzinie.
      • Gość: swan wśród lekarz "duch" jest taki sam jak i IP: 89.174.254.* 11.02.11, 21:39
        u kierowców F1 tyle, że ich interesy mają inną, wymierną wartość co wcale nie wpływa na złagodzenie obyczajów za to przyprawia taką wewnętrzną rywalizaję o nuty śmieszności czy czasem wręcz groteski....
        Tym niemniej; fajnie że cię poskładali do kupy więc możesz walczyć Robert o swój powrót... I ciesz się, że nie miałes okazji czytać tego co wypisywali polscy dziennikarz - idioci tuż po wypadku, kiedy jeszcze nic nie widzieli ale nie przeszkadzało im to w pisaniu kolejnych niusów... Mam tylko nadzieję, ze twoi bliscy tych bzdur nie czytali..
      • Gość: Marta i mąż Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: *.internetia.net.pl 11.02.11, 21:39
        indywidualista :)...wierzy...nadczłowiek ?...a psychika powypadkowa..inna ...on sam o tym nie wie...zdrowia o tak...wiary o tak...ale nie igrajmy z losem....
        • Gość: Robi Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 23:33
          Codziennie igramy z losem bo nie wiemy co nam może się przytrafić i co ? Tylko jedni robią jedne rzeczy inni drugie. Jedni robiac cos podejmuja wieksze ryzyko inni którzy tego nie robią siedzą w domu . No i co. Jeśli do każdego przykładac twoją miarę to nikt nie jęździł by w F1 itd
        • Gość: Zimny Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.108.152.207.wlantech.pl 11.02.11, 23:35
          A jaśniej i bez tych wielokropków nie można? Tak głębokie, że nie wiadomo o co chodzi. Może niech pisze albo Marta albo jej mąż.
        • kralik111 Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w 12.02.11, 01:31
          Gość portalu: Marta i mąż napisał(a):

> indywidualista :)...wierzy...nadczłowiek ?...a psychika powypadkowa..inna ...on
          > sam o tym nie wie...zdrowia o tak...wiary o tak...ale nie igrajmy z losem....

Gdybys tylko rozumial to co czytasz, to dowiedzialbys sie o tym, ze Robert mial juz takich wypadkow kilka...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • Gość: dupa Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.internetia.net.pl 14.05.11, 23:10
            owszem,a le igra z losem ..czytaj uwaznie , wielokropki też
      • Gość: k Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.11, 21:46
        "Allievi cytuje też menedżera Kubicy Daniele Morellego: - Kiedy go tu przywieźli, Robert miał tylko litr krwi. Lekarze powiedzieli, żebym zadzwonił do jego rodziców, a ja zlodowaciałem, sytuacja była tak poważna. Ale z tego litra wytrysnęło nowe życie - powiedział dziennikowi Włoch."

Jakby mu został litr krwi, to już by go na tym świecie nie było. Ja rozumiem, że to może fajnie brzmi, poczytne jest ale ludzie... Litości... Wstrząs hipowolemiczny pojawia się przy utracie 25%, przy utracie ponad 50% krwi następuje śmierć.
        • Gość: cha Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.ds.pg.gda.pl 12.02.11, 00:21
          ale jakież to dobrze sprzedające się hasło..... kit że niemozliwe....
          .... media teraz próbują się odkupic po tym jak po nim jechały pierwszego dnia... ale jak wszyscy kierowcy wrzucili sobie "wracaj Robert".... to zmiękły i zmieniły taktykę... dziady zawsze muszą w skrajności popadać.... inaczej ich newsy sie nie sprzedają
          • Gość: marta Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.internetia.net.pl 14.05.11, 23:13
            marta...och...marta
        • Gość: bolek Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.trzebinia.mm.pl 12.02.11, 06:48
          Przecież JP2 czuwał. Wszystko było możliwe.
      • miroslawa_potrzeba Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w 11.02.11, 21:50
        Spoko, spoko, biala szmatka i kropelka juchy od nowej bozi jpII wszystko ponaprawia;D
        • Gość: Damian375 Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 13:17
          Zacznij myśleć dziecko...
        • Gość: swan Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: 89.174.254.* 12.02.11, 13:59
          " biala szmatka i kropelka juchy "

myślę, że tym wpisem powiedziałaś o sobie więcej niż bys kiedykolwiek chciała...

Naet nie masz pojęcia jak wiele w leczeniu takich przypadków, jak ten Roberta, znaczy motywacja i wypływająca z niej wiara... Psychika człowieka posiada nie zbadane jeszcze do dziś i ograniczone zdolności autonaprawcze ale aktywować je można tylko po przez silną motywację, którą daje daje tak naprawdę tylko silna wiara...
          Każdy lekarz ci powie, ze ludzie, którzy zracjonalizowali sobie świat mają zmniejszone szanse rehabilitacyjne na dojście do pełnej sprawności.. Innymi słowy; trzeba wierzyć w osiągnięcie sukcesu nawet wtedy (a zawłąszcza wtedy) gdy wydaje się, że jest to działanie nieracjonalne..
          Pewnie znasz powiedzenie w myśl którego wiara czyni cuda.... Ona naprawdę je robi....
          • Gość: === Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: 83.143.143.* 12.02.11, 14:08
            piszesz do prowokatora, gnoja i chama. Szkoda czasu :-(
            • Gość: swan Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: 89.174.254.* 12.02.11, 14:29
              "> piszesz do prowokatora, gnoja i chama. Szkoda czasu :-("

to znana tutejsza homo-bojownicza o tolerancję tyle, że tą swoją wypowiedzią chyba nie do końca świadomie dała właśnie dowód tej swojej "tolerancji"...:-)
              Ona jest żywym dowodem kompletnego "zrycia berecika" przez polipoprawne idee a najfajniejsze jest to, że tacy ludzie nawet nie pomyślą jak bardzo dzięki wyznawanym ideom cofają się do mrocznych wieków średniowiecza bo czym oni się różnią w swoim zachowaniu od ówczesnym tłumów kibicujących paleniu czarownic ? Bo mają konta na FB, eksponują pępki i nosza komórki ? :-)
      • niebored To jest jego droga krzyzowa! 11.02.11, 21:53
        Im dluzej na to patrze to mam coraz mniej watpilowci, ze to bylo jego przeznaczenie. Kubica zaczyna budzic ogromne emocje, ktorych brak wielu zazdrosnych rodakow mu czesto wypominalo. Kubica polaczyl Formule 1, poznal nowych przyjaciol, stal sie dojrzalszy i mocniejszy! Wroci na tor i zacznie wygrywac, nie mam watpliwosci co do tego.
      • Gość: syen Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: 95.74.89.* 11.02.11, 22:06
        rozmawia się trudno, bo Polak się zamyśla?! gdzie?! Przeciez w gazecie jest napisane dokładnie: Rozmawiałby dalej, opowiadałby jeszcze dużo ale szybko się męczy. Jest wrażliwy, w niektórych sytuacjach łatwo się wzrusza.
        Zamyślił się tylko raz przed swoim gestem... Tak pisze w "la gazzetta dello sport"
      • mgr.nauk Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. 11.02.11, 22:12
        On jeszcze nie zaskoczyl, ze jest skonczony. 7 lat temu nie jezdzil w F1 i wtedy to mogl se wrocic. Teraz w gre wchodza grube pieniadze inwestowane przez sponsorow i nikt nie bedzie sie z nim piescil dlatego tylko, ze on pragnie wrocic. W kolejce czeka wielu takich jak on i zaraz wypelnia jego miejsce.
        I tak oto przegral swoja jedyna szanse zyciowa. Zdrowy i sprawny pewnie bedzie ale kogo to bedzie obchodzilo? - napewno nie tych co decyduja o pieniadzach.
        • Gość: arch Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.toya.net.pl 11.02.11, 22:24
          Żółć i zazdrość. Lecz swoje kompleksy niedowartościowany mały człowieku gdzie indziej.
          Można Ci tylko współczuć.
          • Gość: kadzagugu Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.02.11, 05:11
            mgr.nauk - zjebie genetyczny, kij ci w tą niedomytą mordę łachmyto, szczeźnij na mękach piekiemych, bydlaku
        • Gość: wrob Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: 83.143.143.* 11.02.11, 22:27
          Co ty chłopie wiesz o F1. Myslisz ze siedzac przed kompem i wylewajac swoje zlote mysli do netu o czymkolwiek masz pojecie. Wez lepiej zrob cos pozytecznego dla siebie
          • kralik111 Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. 12.02.11, 01:36
            Gość portalu: wrob napisał(a):

> Co ty chłopie wiesz o F1. Myslisz ze siedzac przed kompem i wylewajac swoje zlo
            > te mysli do netu o czymkolwiek masz pojecie. Wez lepiej zrob cos pozytecznego d
            > la siebie

Zostawcie PiSowca w spokoju, to w jego PiSowskiej naturze jest plakac od rana do wieczora i wylewac zolc na innych za swoje maarne jestestwo i dziadostwo swojego zycia.
            • Gość: swan Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: 89.174.254.* 12.02.11, 13:16
              "> Zostawcie PiSowca w spokoju"

kralik ty świrze; czy ty już wszędzie musisz widzieć pisowców? Otaczają cię i śledzą i wciąż knują dzięki czemu zresztą takie kraliki mogą się życiowo zrealizować....

Potrafiłbys w ogóle bez nich żyć?
        • Gość: x-xt Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.xdsl.centertel.pl 11.02.11, 22:29
          Jeździł w formule 3000... niegdyś bezpośrednie (nieoficjalnie) zaplecze F1. Grube pieniądze i sponsorzy też wchodziły w rachubę ;) Jeśli chodzi o sam powrót Roberta to on wróci. Może będzie jeździł na tym samym poziomie, a może nie... tego nikt nie wie. Jego powrót przyciągnie przed telewizory miliony fanów. Nie zdajesz sobie sprawy, jak wypadek Kubicy odbija się echem zagranicą ;)
        • Gość: Zoe Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 22:49
          Mówisz o pieniądzach i całym tym komercyjnym cyrku F1, a nie bierzesz pod uwagę zasadniczej rzeczy - F1 traci dotychczasowych fanów z krajów zachodnich, a co za tym idzie traci też sporo pieniędzy. Stąd w ich interesie jest zainteresowanie sportem krajów wschodnich, dlatego będą trzymać nieudolnego Pietrova, a co ważniejsze tak łatwo nie zrezygnują z Kubicy i rzeszy jego fanów z Polski =]
        • Gość: Słuchaj! Nie chłoptyś tylko Wielki Kierowca!!!!!!! IP: *.aster.pl 11.02.11, 22:57
          Czarnowidztwo nie moją cechą, twoja natomiast widzę, że bardzo! W tym "światku" od tak się nie znika i wiem co piszę! Roberto wróci jak tylko zdrowie pozwoli (myślę że szybciej niż liczą na to pesymiści i malkontenci) i będzie jazda, wielu wybitnych tak miało! On jest stworzony do rajdów!!!! Szkoda, że w Polsce jest "analfabetyzm" dotyczący sportów motorowych. Pozdrawiam i życzę zdrowia Robertowi!
        • Gość: F1 Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.dynamic.chello.pl 11.02.11, 23:05
          Spadaj na drzewo! Gadaj sobie zdrów a Robert i tak wróci do F1 czy to Ci się podoba czy nie! Zazdrościsz mu! Chłoptasiem to sam jesteś pajacu!
        • Gość: o Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.centertel.pl 11.02.11, 23:28
          Skończony to jesteś TY. Dureń.

W kolejce może sobie czekać wielu chętnych, ALE ŻADEN Z NICH NIE JEST TAKI JAK ON= żaden z nich nie sięga mu do pięt. Nie o ilość kierowców tu chodzi, lecz o jakość. Dlatego NIKT NIE WYPEŁNI JEGO MIEJSCA, bo jego jakość jest z najwyższej półki. Absolutny top. Nie do zastapienia w Renault, które już się na nim poznało i zbudowało zespół wokół niego, podkreslając wielokrotnie, że Robert jest jednym z najwiekszych ATUTÓW teamu.

Powrót Kubicy będzie sensacją. Założę się, że stary Ecclestone już zaciera rączki, bo Kubica dostarczył mu niesamowitej reklamy. Cały świat, nawet ludzie nie interesujący się Formułą, będą teraz śledzić z zaciekawieniem powrót na tor kierowcy, który o mało co nie zginął, był połamany ale zacisnął zęby i harował ze wszystkich sił, aby odzyskać formę. Świat kocha takie historie a Ecclestone jeszcze bardziej, bo nie mógłby sobie wymyślić lepszej reklamy dla F1. A sponsorzy jacy będą wniebowzięci! Oczy wszystkich będą skierowane na Roberta - w ten weekend GP, kiedy powróci, to na niego bedą skierowane oczy całego świata F1. Prasa bedzie się rozpisywala nad jego fenomenem - i dobrze: będzie świetnym przykładem dla innych ludzi po wypadkach, jak można odzyskać sprawność i normalne zycie.
        • Gość: Zbyszek Magister z kropką??? IP: *.cable.net-inotel.pl 12.02.11, 01:40
          Ty jesteś chyba po jakiejś uczelni Rydzyka, że nie tylko bredzisz ale nawet nie wiesz jak się po polsku skraca tytuły naukowe !!!
        • Gość: Giacinto Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 07:46
          Ciekawe czy , gdy wróci na tor to będziesz na tyle odważny , aby się przyznać , że pisałeś głupoty...
        • Gość: Woo Wracaj na zmywak prostaku. IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 09:37
          Nie wiesz o czym piszesz.
        • Gość: Norweg Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.19.34.38.tmi.telenormobil.no 12.02.11, 10:18
          • Gość: Norweg Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.19.34.38.tmi.telenormobil.no 12.02.11, 10:26
            Z takich jak ty mgr-ów wychodzi glopota i indolencjabyles jetes i będziesz nikim z twoja zazdrość kieuje tobą i tymi bredniami które wypisujesz. Pieniądze które są w F1 są niewyobrażalne dla Ciebie ale nie one decydują. Robert jest wyjątkowym kierowca i wszyscy mu zycLiwi wierzą ze wróci na tor i to szybciej niż myślą tacy jak ty
        • Gość: seba Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.xdsl.centertel.pl 12.02.11, 11:37
          do mgr.nauk straszny pojeb z ciebie
        • Gość: lacovskyyy Re: Naiwnosc tego chloptysia jest porazajaca. IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 17:55
          porażający jest twój brak mózgu
      • niebored Liuzzi zawsze lubil Kubice zobaczcie sami! 11.02.11, 22:43
        www.youtube.com/watch?v=t7AnFDJtnk0
      • xegar Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... 11.02.11, 22:54
        Robert ma niedorozwój uczucia strachu... i to pozwala Mu być tak dobrym. :-) Powodzienia w powrocie do zdrowia. Nie będzie łatwo, ale dasz radę. Miałeś kupę szczęścia, chłopie.

Xe.
      • Gość: Friday Kamera IP: *.proxy.aol.com 12.02.11, 00:22
        Dlaczego inne samochody mialy zapisy z wewnetrznych kamer w samochodach,a nie ma zapisu z auta Kubicy?
      • kralik111 Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... 12.02.11, 01:25
        Wspanialy czlowiek....

Wracaj Robercie do zdrowia i zrealizuj swoje cele. Wiele milionow ludzi, takich jak ja w ciebie wierzy a wiara czyni cuda.
      • Gość: eMTe Kości zbudowane są z kości ;) IP: *.aster.pl 12.02.11, 01:52
        Życzę hiperrychłego powrotu do zdrowia, panie Robercie.
        • Gość: FQ Re: Kości zbudowane są z kości ;) IP: *.centertel.pl 12.02.11, 08:41
          Dla niedowiarków- po rechabilitacji wartość marketingowa Roberta znacznie wzrośnie. To apropos wielkich pieniędzy potrzebnych w tym sporcie. Spokojna głowa. Robert wróci w wilkim stylu. A przynajmniej ja w to wierzę. Z obserwacji - w roberta wątpią słabi ludzie - oni po prostu tego ni kumają.!!

Pozdro!!
      • Gość: mach Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.11, 09:16
        Robert przez kilka miesięcy będzie zapowiadał powrót, w tym czasie będzie przechodził rehabilitację i na koniec oświadczy, że jednak nie będzie w stanie bezpiecznie jeździć i nie wróci... wszystko po to aby wypełnić kontrakt ze sponsorami...
        był kiedyś taki narciarz który po wypadku motocyklowym twierdził, że weźmie udział w olimpiadzie... oczywiście ściemniał... bo sponsorzy...
        • Gość: striker27 Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.toya.net.pl 12.02.11, 11:15
          Byl tez taki narciarz, ktory po wypadku motocyklowym mial miec amputowana noge. Lekarze noge uratowali, ale stwierdzili, ze nie ma szans na to aby narciarz wrocil do wyczynowego uprawiania sportu. A on wrocil i pononie wygral puchar swiata. Zdobyl tez jeszcze dwa medale olimpijskie. Nazywal sie Hermann Maier.
      • Gość: gośc Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 09:30
        Wielu uważa go za skończonego w tym sporcie i on sam to czuje, ale myśle że bedzie chciał im to udowodnić że sie mylą. Jego droga jest tylko jedna i w okreslonym celu i tylko to mu pozostało życze mu tego z całego serca.
      • Gość: Mario Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.11, 09:39
        Musi wrócic bo formuła 1 bez niego nie będzie taka sama. Wie o tym co narobił i napewno bedzie sie chciał zrehabilitowac tym co na niego postawili i w jego sukces wierzyli.Powodzenia.
      • Gość: Kuba Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: *.echostar.pl 12.02.11, 11:24
        Będzie dobrze Robert dużo zdrówka wierze w Ciebie
      • Gość: gość Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: *.lukman.pl 12.02.11, 13:05
        Teraz najwazniejsze jest zdrowie.Jak będzie ,gdy już się wszystko pozrasta, czy będzie raczej ból.Ważne ,ręka i jej rechabilitacja.Dużo od tego zależy,bo blizny szybko się goją, gdy są dobrze pielęgnowane.Niech stanie na nogi .Potrzebna będzie wiara w to co robi.Przyjdą chwile załamania i trzeba będzie ludzi wierzących i cierpliwych.Dostanie wszystko co będzie mu potrzebne.Czy wróci , wszyscy woleliby już wiedzieć napewno, ale nikt jeszcze jasno nie powiedział , żę nie ma szans .One są, tylko trzeba czasu.A może życie zdecyduje inaczej.Znając Roberta zrobi wszystko co będzie możliwe, jak będzie za rok zobaczymy?Nie ma co czarować rzeczywistości.Potrzebny jest czas i jak najmniej zbędnych , nerwowych ruchów.Życzę Mu by wyzdrowiał i wrócił.Kocha to co robi , żyje ,a przed nim trudny czas powrotu do stanu normalnego człowieka.Po co te nic nie wnoszące spory.On musi zobaczyć samego siebie po tym wypadku.Mógł nie mieć tej szansy..Życzę Mu powrotu do zdrowia, wielu sił i zamozaparcia.Oby wszystko się ułożyło.Jak wielu innych wierzę w to ,że nie podda się .Nikt nie mówił ,że będzie łatwo ,ale poczekajmy.CIERPLIWOŚĆ to cecha wielkich ludzi.
        • Gość: === dokładnie tak IP: 83.143.143.* 12.02.11, 13:09
          Dzięki za ten post, myślimy tak samo...
      • Gość: === Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: 83.143.143.* 12.02.11, 13:06
        Większość piszących tutaj nie jest w stanie zrozumieć poziomu motywacji Roberta. Pomijam już tych tych kretynów, którzy potrafią obrażać i kpić z ciężko rannego człowieka, ale również pozostali najczęściej nie są w stanie "wejść" w psychikę Roberta. To jest niesamowity człowiek, zrobi wszystko, żeby wrócić do sportu i nie będą o tym decydowały ani pieniądze, ani zobowiązania sponsorskie, ani poziom wyrzeczeń. Podporządkuje całe życie realizacji celu, który sobie wyznaczy i tylko czysto medyczne względy mogą mu przeszkodzić w jego realizacji. Tak zresztą było do tej pory.
        Kubica ma więcej ambicji, samozaparcia, determinacji i jest gotowy na więcej wyrzeczeń niż np. cała piłkarska kadra Polski, pod tym względem jest człowiekiem wyjatkowym nie tylko w F1 i nie tylko w świecie sportu.
        Jeśli tylko kości i ścięgna się zrosną a nerwy zregenerują, reszta będzie kwestią czasu.

Piszę to wszystko w odpowiedzi na żenujący poziom niektórych komentarzy, w których ludzie z kompleksami, którzy nie wystawili nigdy głowy ze swojej wioski próbują udowadniać, że ogarniają swym rozumem cały świat. Moje wnioski pochodzą z obserwacji całej historii jego kariery, poczynając od dzieciństwa i z bezpośredniego kontaktu z początku jego kariery w F1.
        Mogę uspokoić fanów Roberta - nie ma dla niego rzeczy niemożliwych, pod względem psychicznym już jest gotowy do powrotu i tu sie nic nie zmieni. Im wiecej przeszkód, tym większą będzie miał motywację.
        Nerwy, kości, ścięgna i mięśnie - tylko (i aż) o to trzeba się martwić.
      • Gość: Janek Polonia Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w gł... IP: *.Red-83-34-22.dynamicIP.rima-tde.net 12.02.11, 14:20
        Robert wróci, a w 2012 roku będzie MISTRZEM F1!
        • Gość: lucjan Re: Wypadek Kubicy. "Chcę wrócić. Tylko to mam w IP: *.Red-83-46-240.dynamicIP.rima-tde.net 13.02.11, 01:45
          I tego bedziemy sie trzymac. :)
      • Gość: Janek Polonia Wiara czyni cuda, wzmacnia, zwycięża IP: *.Red-83-34-22.dynamicIP.rima-tde.net 12.02.11, 14:27
        Wiara wspomaga silnych duchem, a takim jest Robert Kubica, dlatego WRÓCI i ZWYCIĘŻY!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka