Gość: Przydupas IP: 109.196.94.* 13.02.11, 23:28 Nie chce mi sie....................[komentowac] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiiiii Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile IP: klient-81.219.250.17.virenet.pl.* / *.250.219.81.in-addr.arpa 13.02.11, 23:59 to po ch....się odzywasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowany Dwa-równe-skoki-dwa-równe-skoki-dwa-równe-skoki-dw IP: *.ztpnet.pl 14.02.11, 00:00 Adaś... eee - Panie Adamie! Niech pan lepiej mniej myśli o rekordach, a lepiej o dwóch_równych_skokach-dwóch_równych_skokach-dwóch... -i tak dalej. Pana wysoka, stabilna praktycznie w całym sezonie [prócz startu sezonu] forma dawno mnie do pana przekonała, że gdyby co, to pan by tego sezonu miał tę kulę w garści, a nie Porannogwiezdny. Pana osobisty trener niewiele się z wróżbami na pana sezon pomylił. Kibice, nie spieszcie się z tym: Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć, Kaaaaaaaaaaaaaaaaaamil, leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć... :-) P.S. Panie Adamie. Nie waż pan się patrzeć w metrykę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 00:01 Gratulacje ! Powodzenia na MŚ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MHR Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... IP: *.222.245.145.spray.net.pl 14.02.11, 02:50 super wypowiedz adama, taka mega szczera i czysto technicznie prosta. I wydaje mi sie ze ma racje, poziom skokow wzrosl niesamowicie przez kilka lat, oby tak dalej! Bedzie medal mistrzostw swiata!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad.ludwik02 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.11, 08:12 Kiedy się wypowiada taki Mistrz, nie wypada mu zaprzeczać, ale ADAM jednak czegoś chyba nie zauważył: on miał tym razem jedną z NAJWIĘKSZYCH prędkości na progu z całej końcówki! Wyraźna poprawa pracy Serwisanta - gratulacje i podziękowania! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile 14.02.11, 03:49 Gość portalu: Przydupas napisał(a): > Nie chce mi sie....................[komentowac] *** Te, przydupas, wejdź na skocznię, spójrz w dół i wtedy może coś wydukasz, chociaż wątpię bo portki będziesz miał pełne, ciulu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: narciarz Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.11, 08:12 Hej sowa-46 , nie daj sie prowokowac ,przydupas to przydupas,wiadomo ze nad kolanami. Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile 14.02.11, 08:33 Jakie pełne portki? Człowieku, co ty bredzisz, nie jest tak strasznie nawet spod samej wieży nad rozbiegiem. Wręcz przeciwnie, widoki są fantastyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 11:07 to uzałóż narty i zjedź. Albo chociaż wejdź na Rysy, też fantastyczne widoki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LuriTuri Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... IP: *.aster.pl 14.02.11, 07:35 Ten facet jest niesamowity. On się nie musi już napinać. Osiągnął wszystko. Teraz może sobie skakać dla frajdy. Panie Adamie - najserdeczniejsze pozdrowienia i dzięki za tyle wzruszeń! Najlepszego! Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... 14.02.11, 08:38 230,5 m - to odległość, która musi robić wrażenie. Dzięki Adam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mykkenen nie kurcze bladę tylko kurczę blade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 08:42 to naprawdę robi różnicę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antini podskoki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:29 Kurcze blade... niech ten skoczek skacze ale, na miłość boską, niech nic nie mówi. To żenujące, aby w tak pokraczny sposób używać ojczystej mowy. Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
canaletto2a Adam Małysz 14.02.11, 10:04 Adam to ,że jesteś wielki wiedza wszyscy.To ,że jesteś wspaniałym sportowcem tez. W wieku 33 lat tak wspaniale skakać na nartach to ewenement. Adam skocz nam po medal w Oslo. Po złoty medal . To by było fantastyczne ukoronowanie Twojej kapitalnej kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gratulacje Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.02.11, 10:35 Gratulacje, tylko taki mam mały niesmak po całym tym konkursie... a ponadto, co to za rekordy skoro wystarczy wybudować nową dużo większą z punktem konstrukcyjnym tak na 500 m i stare rekordy można... Zapraszam na blog. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile 20.02.11, 22:49 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! ® Odpowiedz Link Zgłoś