Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m...

IP: 109.196.94.* 13.02.11, 23:28
    Nie chce mi sie....................[komentowac]
    Obserwuj wątek
      • Gość: wiiiii Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile IP: klient-81.219.250.17.virenet.pl.* / *.250.219.81.in-addr.arpa 13.02.11, 23:59
        to po ch....się odzywasz.

• Gość: zalogowany Dwa-równe-skoki-dwa-równe-skoki-dwa-równe-skoki-dw IP: *.ztpnet.pl 14.02.11, 00:00
        Adaś... eee - Panie Adamie! Niech pan lepiej mniej myśli o rekordach, a lepiej o dwóch_równych_skokach-dwóch_równych_skokach-dwóch... -i tak dalej.

Pana wysoka, stabilna praktycznie w całym sezonie [prócz startu sezonu] forma dawno mnie do pana przekonała, że gdyby co, to pan by tego sezonu miał tę kulę w garści, a nie Porannogwiezdny. Pana osobisty trener niewiele się z wróżbami na pana sezon pomylił.

Kibice, nie spieszcie się z tym:
        Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć, Kaaaaaaaaaaaaaaaaaamil, leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć...
        :-)

P.S. Panie Adamie. Nie waż pan się patrzeć w metrykę!
      • Gość: Anka Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 00:01
        Gratulacje ! Powodzenia na MŚ
      • Gość: MHR Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... IP: *.222.245.145.spray.net.pl 14.02.11, 02:50
        super wypowiedz adama, taka mega szczera i czysto technicznie prosta. I wydaje mi sie ze ma racje, poziom skokow wzrosl niesamowicie przez kilka lat, oby tak dalej! Bedzie medal mistrzostw swiata!!!!
        • Gość: konrad.ludwik02 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.02.11, 08:12
          Kiedy się wypowiada taki Mistrz, nie wypada mu zaprzeczać, ale ADAM jednak czegoś chyba nie zauważył: on miał tym razem jedną z NAJWIĘKSZYCH prędkości na progu z całej końcówki! Wyraźna poprawa pracy Serwisanta - gratulacje i podziękowania!
      • sowa_46 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile 14.02.11, 03:49
        Gość portalu: Przydupas napisał(a):

> Nie chce mi sie....................[komentowac]

*** Te, przydupas, wejdź na skocznię, spójrz w dół i wtedy może coś wydukasz, chociaż wątpię bo portki będziesz miał pełne, ciulu!
        • Gość: narciarz Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile IP: *.pools.arcor-ip.net 14.02.11, 08:12
          Hej sowa-46 , nie daj sie prowokowac ,przydupas to przydupas,wiadomo ze nad kolanami.
        • maz-47 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile 14.02.11, 08:33
          Jakie pełne portki? Człowieku, co ty bredzisz, nie jest tak strasznie nawet spod samej wieży nad rozbiegiem. Wręcz przeciwnie, widoki są fantastyczne...
          • Gość: only Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 11:07
            to uzałóż narty i zjedź. Albo chociaż wejdź na Rysy, też fantastyczne widoki.
      • Gość: LuriTuri Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... IP: *.aster.pl 14.02.11, 07:35
        Ten facet jest niesamowity. On się nie musi już napinać. Osiągnął wszystko. Teraz może sobie skakać dla frajdy. Panie Adamie - najserdeczniejsze pozdrowienia i dzięki za tyle wzruszeń! Najlepszego!
      • maz-47 Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... 14.02.11, 08:38
        230,5 m - to odległość, która musi robić wrażenie.
        Dzięki Adam...
      • Gość: mykkenen nie kurcze bladę tylko kurczę blade IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.11, 08:42
        to naprawdę robi różnicę
      • Gość: antini podskoki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.11, 09:29
        Kurcze blade... niech ten skoczek skacze ale, na miłość boską, niech nic nie mówi.
        To żenujące, aby w tak pokraczny sposób używać ojczystej mowy. Wstyd.
      • canaletto2a Adam Małysz 14.02.11, 10:04
        Adam to ,że jesteś wielki wiedza wszyscy.To ,że jesteś wspaniałym sportowcem tez.
        W wieku 33 lat tak wspaniale skakać na nartach to ewenement.
        Adam skocz nam po medal w Oslo.
        Po złoty medal . To by było fantastyczne ukoronowanie Twojej kapitalnej kariery.

• Gość: Gratulacje Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile m... IP: *.olsztyn.mm.pl 14.02.11, 10:35
        Gratulacje, tylko taki mam mały niesmak po całym tym konkursie... a ponadto, co to za rekordy skoro wystarczy wybudować nową dużo większą z punktem konstrukcyjnym tak na 500 m i stare rekordy można... Zapraszam na blog.
      • morfeusz_1 Re: Skoki narciarskie. Adam Małysz: Walczyłem ile 20.02.11, 22:49

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeć !!! ®

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka