czaru777 26.04.04, 19:37 Mój post jes pierwszy!!!! LEGIA, LEGIA, LEGIA MISTRZEM POLSKI 2004. HWD2C Z GIMNAZJUM NR. 58 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hordeum Re: Znamy już Prezesa Kwietnia! 26.04.04, 20:55 Gratuluje Prezesie Koźmin!!! Myśle, że odpowiednio uczcimy Twoje zwycięstwo przy małym z pianką :) Życzę kolejnych sukcesów w Piłkarzykach!!! Z wyrazami szacunku i podziwu Waldas Odpowiedz Link Zgłoś
maxiu40 Re: Znamy już Prezesa Kwietnia! 26.04.04, 21:18 Szczerze mówiąc to nie wiem co znaczy to "już" w tytule...Na ten ranking czekaliśmy przecież cały miesiąc,a redakcja udostępniła go dopiero teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
ignaca Re: Znamy już Prezesa Kwietnia! 27.04.04, 00:19 Coś tu nie rozumię, przecież zdobyłem w kwietniu 261 punktów, a nie ma mnie na drugim miejscu, jest to do sprawdzenia? jednak gratuluje zwycięstwa prezesowi który uzyskał więcej punktów. Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
leszko14 No ok fajnie ale... 27.04.04, 15:29 Dlaczego Saganowski dostał tylko 2 punkty a strzelił bramkę, co jest wogle??????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czaru777 Re: No ok fajnie ale... 28.04.04, 13:10 Sgan przestrzelił karnego i dostał ujemne punkty Odpowiedz Link Zgłoś
mateusz12345678 Re: No ok fajnie ale... 09.05.04, 15:29 a poza tym jest głupim żydem !!! i nie należą mu się żadne punkty !!! LECH POZNAŃ PANY !!! A LEGIA TO STARA ZNIENAWIDZONA KURVA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rosik12 Congratulations !!!!!!!!!!!!! Szczerze :-) 27.04.04, 16:08 Prezesie Koźmin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gratuluje i życzę więcej dobrych miejsc w konkursach internetowych.... Z wyrazami Szacunku i podziwu - rosik12 - pozdrowienia równierz....... :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
plazmodium Re: Znamy już Prezesa Kwietnia! 30.04.04, 00:18 Czy "Pan Prezes Koźmin prowadzący klub N. Caucescu" (czyli ja) może liczyć, iż otrzyma ten zacny puchar drogą pocztową, czy też jest on tylko i wyłącznie w formie "wirtualnej"? Ps. Dzięki za wszystkie gratulacje i powodzenia w następnych kolejkach !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.szakalski Re: Znamy już Prezesa Kwietnia! 30.04.04, 09:12 serdeczne gratulacje i powodzenia w nastepnych kolejkach dla PREZESA KWIETNIA! Odpowiedz Link Zgłoś