Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zobacz galerię zdjęć z meczu Arka-Beroe (1:1)

IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 16:19
    Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Arkowiec Re: Zobacz galerię zdjęć z meczu Arka-Beroe (1:1) IP: *.gdynia.mm.pl 20.02.11, 16:53
        Chcemy Cie poinformować że mamy swoje sposoby na ustalenie Twojego adresu.Zapewniam Cie że więcej już takich wpisów nie zrobisz.
        • Gość: turtlezzz Re: Zobacz galerię zdjęć z meczu Arka-Beroe (1:1) IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 20:26
          A ja zapewniam Cię, że Polska jest państwem prawa - czy tego chcesz, czy nie. Wysil więc mózgownicę i sięgnij po argumenty lub zignoruj delikwenta (to drugie będzie dla niego szczególnie bolesne), zamiast robić sobie problemy publicznym rzucaniem gróźb.
      • Gość: boxi Re: Zobacz galerię zdjęć z meczu Arka-Beroe (1:1) IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 16:58
        wiadc masz duzy bagaz "doswiadczen" ze tak piszesz ale coz..Twoje pobratanki niewie od Cibie pewnie odstaja i niedlugo na TOI TOI arenie bedzie tak robic:)
      • Gość: Zack Jeden z gorszych w swojej klasie (pojemnosc) IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 20.02.11, 17:03
        Dialog Arena i kielecki stadion sa lepsze. Nie mowiac juz o stadionie Cracovii
      • Gość: 1d Re: Zobacz galerię zdjęć z meczu Arka-Beroe (1:1) IP: *.icpnet.pl 20.02.11, 17:21
        Mam nadzieję, że moderacja usunie ten bezsensowny i obraźliwy wpis.

Brawo dla Gdyni, kolejny nowy obiekt w Polsce.
      • Gość: gwardzista Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w Gdyni IP: *.play-internet.pl 20.02.11, 17:50
        stadion piekny. areczka zasluzyla sobie. pozdro od chlopakow z koszalina.
        • Gość: Pytam o słupy Re: Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w G IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 18:13
          zasłaniające widzczność i mały dach przez co będzie lało na niektóre rzędy. A co
          może te wady nie są prawdą ?
      • Gość: piotr Amatorka! IP: 78.149.201.* 20.02.11, 18:27
        Szkoda, ze gazeta.pl nie zatrudnia profesjonalistow, bo fotograf amator zbabolil to calkowicie. Na tych zdjeciach praktycznie niczego nie widac i sa fatalnej jakosci.

Czy w tym portalu pracuje chociaz jeden dorsly czlowiek?
        • Gość: jaga Re: Amatorka! IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 18:37
          Otoz to! Swieta prawda. Spodziewalam sie galerii zdjec obiektu, a tu........
          • Gość: wwi Re: Amatorka! IP: *.3s.pl 20.02.11, 21:14
            "Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w Gdyni"

To są zdjęcia z otwarcia, a nie zdjęcia stadionu. Tytuł to wyraźnie mówi.
      • Gość: jakpragnezdrowia Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w Gdyni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 18:46
        Miała być galeria zdjęć a tu jakieś impresje artysty "pod wpływem" na których nic nie widać.
        Daliście 3-letniemu dziecku aparat fotograficzny do zabawy i "dla jaj" wrzuciliście to na stronę, żeby sobie z ludzi zakpić?
      • jabloon Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w Gdyni 20.02.11, 20:04
        Niepodoba mi sie ten stadion porazka :/
        • lactum Re: Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w G 20.02.11, 20:57

jabloon napisał:

> Niepodoba mi sie ten stadion porazka :/

No i co z tego? Przeciez jestes zerem.
        • Gość: m Re: Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w G IP: *.hsd1.pa.comcast.net 20.02.11, 21:35
          Bo twoja wioska takiego pieknego obiektu nie ma!
          • Gość: piki Re: Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w G IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 22:23
            oj pluj sie plus,,,, moja "wioska" 10 x wieksza od twojej metropoli :-D ma jzu jeden przepiekny stadnion, drugi jeszcze piekniejszy otwarty bedzie latem,,, a wasz stadion w gdyni, po prostu jest brzydki :p i tyle w temacie,,, a ile licznych bylo artykułów że ten stadion to bubel i porażka ;-D

wiec nie szczekaj na ludzi i nie wyzywaj ich od zer tylko godnie przyjmij fakt, ze stadion nowy macie, ale udany i piekny to on nie jest,,, przykro mi
          • surokatek Re: Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w G 20.02.11, 22:24
            oj pluj sie plus,,,, moja "wioska" (10 x wieksza od twojej metropoli :-D) ma juz jeden przepiekny stadion, drugi jeszcze piekniejszy otwarty bedzie latem,,, a wasz stadion w gdyni, po prostu jest brzydki :p i tyle w temacie,,, a ile licznych bylo artykułów że ten stadion to bubel i porażka ;-D

wiec nie szczekaj na ludzi i nie wyzywaj ich od zer tylko godnie przyjmij fakt, ze stadion nowy macie, ale udany i piekny to on nie jest,,, przykro mi
      • Gość: turtlezzz Lepszy rydz... IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 20:20
        Wiadome niedostatki trochę nadrobiono ładnymi barwami krzesełek. Kto wie, czy Arka lepiej nie wyjdzie na tym skromnym stadionie od Lechii, która będzie musiała utrzymać giganta.
        • Gość: pilkarz Re: Lepszy rydz... IP: *.zone5.bethere.co.uk 20.02.11, 20:24
          w Kielcach fajniejszy stadion. A ten to troche lipny...
          • Gość: turtlezzz Re: Lepszy rydz... IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 20:28
            Zgadzam się. W Kielcach fajniejszy, choć również zbudowany za niewielkie pieniądze. Ale tu też od początku tłumaczono, że działka jest bardzo nieduża - podobno stadion wcisnęli "na styk".
            • Gość: bart ????????????????????????? IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 23:45
              w kielcach fajniejszy ?? z tymi przeswitami pomiedzy dachem a trybunami gdzie wieje jak na uralu :/ ja troszke nie rozumiem tych narzekan, przeciez to jest stadion za niecale 90mln zlotych.. ok, slupy slupami, ale tak na dobra sprawe tylko pare miejsc to zaslania, dach - prawie nigdzie dach nie chroni wszystkich trybun, a po drugie to wczesniej wogole dachu nie bylo wiec o co krzyk ? Chcialbym az kazdy klub mial minimum taki stadion, nawet z tymi slupami i krotkim dachem. Cracovia ma piekny stadion, ale i wiecej kasy na to bylo i wieksza dzialka pod budowe, zreszta niewazne, wole miec cos takiego niz czekac w nieskonczonosc na nowy jak polonia bytom..
          • nathan_miur Re: Lepszy rydz... 20.02.11, 23:45
            W Kielcach? Ten 'przepełniony' szarością obiekt bez toalet? No proszę Cię...
      • Gość: Martyna Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w Gdyni IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 20:44
        Całkiem fajny stadion, cieszę się, że ich w Polsce przybywa i nie trzeba się już wstydzić, że nie ma gdzie grać. Naprawdę nie jest źle.
      • Gość: Wiem co wiem Jaki gospodarz taki rywal :) IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 20:49
        Jaki gospodarz taki rywal :)
        Ale gratulujemy prawdziwemu gospodarzowi Bałtykowi SKS obiektu. Mam nadzieje że wiatr historii wywieje bezdomnych na ich miejsce, korty krauzego. To odpowiednie miejsce dla drukArki.

• Gość: ja Re: Jaki gospodarz taki rywal :) IP: *.wejherowo.vectranet.pl 20.02.11, 22:13
          baltyk nigdy nie byl gospodarzem tego obiektu - jest nim mosir gdynia. skoro miasto zdecydowalo ze rozsadniej miec jeden stadion zamiast utrzymywac dwa - to tylko przyklasnac.
          • gabriel Re: Jaki gospodarz taki rywal :) 20.02.11, 22:21
            Sporo tupetu trzeba mieć, żeby napisać piękny obiekt. Sorry ale jest to typowo pudełkowy stadion, w dodatku okraszony koszmarnymi masztami. Przy nim stadion w Kielcach to wygląda pięknie. Ale lepszy taki niż ten który był. Kibicom Arki pozostaje życzyć wielu sportowych - w tym samych pozytywnych związanych z tym obiektem.
            • Gość: bart Re: Jaki gospodarz taki rywal :) IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 23:49
              Baltyk gospodarzem.. buhahahha dawno sie tak nie usmialem :D stadion baltyku zaorali jak robili obecna ulice janka wisniewskiego, bo tam pierwotnie mieli swoj stadion. Sami potem przeniesli sie na MIEJSKI stadion na olimpijskiej ktory zostal tam wybudowany. Baltyk jest takim samym gosciem tam jak arka. Zreszta decyzja o przeniesieniu arki na olimpijska byla bardzo dobra, po pierwsze mniej kosztow, po drugie w lepiej skomunikowanym miejscu itd. Duzo mozna wyliczac. Zapewniam wszystkich ze najpiekniejszy to ten stadion nie jest, ale kosztowal niecale 90mln a nie po 500/600mln...
      • Gość: marlon Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w Gdyni IP: *.ghnet.pl 20.02.11, 20:52
        odpowiedni stadion dla odowiedniego klubu.
        Smiac mi sie chce gdy czytam zapowiedzi stadionu Górnika w Zabrzu na 32tys, albo projekt dla Polonii Warszawa na 30tys.
        Ludzie, mierzcie siły na możliwości, jak Arka, Korona i Cracovia.

BTW. Juz widze te 40tys na meczach Lechii :|
        • Gość: Stadio del sluppo Re: Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w G IP: *.dynamic.chello.pl 20.02.11, 21:32
          Arka grała w zuepłnie innym miejscu, które miasto przekazało pewnemu panu. A to gdzie terraz jest stadion jest to miejsce BAŁTYKU Gdynia.
          • Gość: ja Re: Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w G IP: *.wejherowo.vectranet.pl 20.02.11, 22:11
            a lechia juz niedlugo tez nie bedzie grala na traugutta - i co z tego?
            • piotr33k2 Re tandeta prowizorka i szkarada w jednym 20.02.11, 22:24
              najbrzydszy najbardziej prowincjonalny i najmniej fukncjonalny ze wszstkich nowowybudowanych stadionów ,nawet do porównywalnego w klasie stadionu korony kielce , cracowi czy lubinowi nie dostaje do piet , tandeta , wiocha i prowizorka w jednym ,nie ma sie czym podniecac i tyle w temacie .
            • Gość: co się stało ze Re: Zobacz galerię z otwarcia nowego stadionu w G IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 07:07
              starym stadionem Arki ? Zniszczony ? Kto zniszczył ? Dlaczego ? Sprzedany ? Komu ? Za ile ?
      • Gość: antyarek Ale tandetny stadion... IP: 188.141.107.* 21.02.11, 01:40
        Takie rzeczy tylko w arce... arka gdynia k...a ś..nia!
      • wybitniemadry wyglada na ciezka prowizorke 21.02.11, 06:24
        kto i za ile wykonal to gowno w stosunku do kosztorysu
      • Gość: Joaquin A ja się bardzo cieszę!!! IP: *.router3.tygrys.net 21.02.11, 06:38
        Cieszę się że powstał kolejny (po stadionie rugby i sąsiadującej z nim hali) nowy obiekt w Gdyni. Z dużym entuzjazmem śledzę postępy prac na innych budowach, także na Lechii. Mam nadzieję że kluby będą w stanie przyciągnąć coraz większe rzesze kibiców by zapełnić nowe obiekty. Cieszę się, że podnosi się poziom infrastruktury sportowej w Polsce. Jest już kilka ciekawych stadionów, kilka hal sportowo-widowiskowych... naprawdę IDZIE KU LEPSZEMU
      • Gość: ANDRE To ma być stadion na euro? a śląski pusty? żart? IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 21.02.11, 07:40
        www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=318206&page=91
        CZY MOŻNA PORÓWNAĆ TEN A-KLASOWY STADIONIK Z ŚLĄSKIM.NA LIGĘ BARDZO DOBRY ALE NA EURO ?,CHYBA KOMUŚ W GŁÓWCE SIĘ POPRZEWRACAŁO
        • Gość: ja Re: To ma być stadion na euro? a śląski pusty? ż IP: 192.165.213.* 21.02.11, 09:00
          stadiony ci sie pomylily
      • guru133 A wybitny mądrala, znowu pieprznął wybitnego 21.02.11, 08:29
        bzdeta:)))
      • guru133 Ależ mają używanie kibolki drużyn grających na 21.02.11, 08:31
        pastwiskach:)))))
      • Gość: www to jakaś wiejska piaskownica a nie stadion, IP: *.ip.netia.com.pl 21.02.11, 09:24
        w XXI wieku takich gniotów się nie buduje, makabryczna porażka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka