Gość: Sikora^ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 21:09 Ogień ! ;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ktos FC Barcelona - Athletic Bilbao IP: 80.51.226.* 20.02.11, 22:47 Moze sie myle ale wiekszasc redaktorow jest za barcelona i tego nie rozumiem. Ludzie zrozumcie ze jezeli barca umie zagrac tam futbol totalny to nie znaczy ze macie ja lubic popatrcie na takie kluby jak Arsenal MAn UTD i moze Real Madryt oni nie maja konktretnego stylu a wedlug mnie Barcelone lubi sie za ze oni wszystko wygrywaja a to nie jest do konca prawda kilka przykladow: -Barcelona-Arsenal-1:2 Real Betis- Barcelona(2mecz CdR)-3:1 Sporting Gijon-Barcelona-1:1 Do sa przykldy ze nawet z takimi druzynami Barcelona moze sie osmieszyc (Baetis Sporting) wiec jezeli zagldaja tu madrzy ludzie przezuczcie sie na jakis inny zespol p. Arsenal lub ManU POZDRAWIAM!!! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm FC Barcelona - Athletic Bilbao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 22:54 Prawda jest jedna gdyby nie Messi barca nie istnieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość ;D FC Barcelona - Athletic Bilbao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 17:27 Prawda jest taka, że gdyby nie Xavi, Intiesta i Villa (nie wiem czy dobrze napisane są nazwiska, nie jestem fanem) to Messi nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebac real FC Barcelona - Athletic Bilbao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.11, 23:50 pie...cie takie glupoty ze glowa boli.barcelona ma wielu swietnych pilkarzy, aktualnie sa w gorszej formie ale niedlugo mysle ze bedzie ok i znowu beda nie do pokonania.a ten pajac ktory podal przyklad porazki z betisem to juz kompletny imbecyl,przeciez w 1 meczu barcelona zniszczyla ich 5-0 wiec wiadomo ze w rewanzu zagrali lzej bo mieli pewny awans.z arsenalem im nie wyszlo ,kazdy ma swoje lepsze i gorsze dni ale nie boj sie w rewanzu ubija ich jak swinie Odpowiedz Link Zgłoś