Dodaj do ulubionych

Do czego tak naprawdę potrzebne są kobiety?

14.06.07, 09:02
Mężczyznom ma się rozumieć ;) No właśnie.. Dla seksu?? Dlaczego facet bez
kobiety (tzw. stary kawaler) głupieje? Poziom egoizmu w takim mężczyźnie
wzrasta wraz z przedłużającym się okresem absencji. Czym to jest spowodowane?
Najnowsze badania wskazują, że wbrew pozorom mężczyźni pozostający w związkach
z kobietą są zdrowsi!!
Obserwuj wątek
    • gonia28b Re: Do czego tak naprawdę potrzebne są kobiety? 14.06.07, 17:02
      tak samo dziczeją stare panny! ;))))))
      • agatelek2 Re: Do czego tak naprawdę potrzebne są kobiety? 14.06.07, 18:44
        Jak to do czego-do prania,prasowania,sprzątania i podtykania pysznych obiadków
        pod nosek ;))))))))))))))))))
        • gonia28b Re: Do czego tak naprawdę potrzebne są kobiety? 14.06.07, 18:57
          i do zakładania wełnianych skarpetek, gdy mu w nóżki zimno ;))))
    • elunia77 Re: Do czego tak naprawdę potrzebne są kobiety? 14.06.07, 19:06
      Moj M.mowi ze do spania(nie mylic ze sexem)bo miło jest sie przytulić wieczorem
      do ukochanej,czuc jej bliskość i ciepło,do pogadania(ze swoją kobieta rozmawia
      sie o wszystkimi o niczym{tak swojsko}a ze znajomymi inaczej),do gotowania bo
      moj M.przypali nawet wode do gotowania i dlatego mamy czajnik elektryczny,do
      troszczenia się o kogos bliskiego i najw.do kochania bo to coś wspaniałego
      odkrywać na nowo swoja zone a juz szczyt marzeń jak czasem czyms zaskoczy...
      PUENTA:KOCHAC I BYC KOCHANYM
    • anna_sla cóż, bardziej liczyłam na odpowiedzi mężczyzn, bo 14.06.07, 20:36
      nasze kobiece słowa to ja znam doskonale :D
    • elunia77 Moj M.odpowiedział 14.06.07, 20:42
      Moj męzulek odpowiedział tylko ja pisałam bo akurat dzieciaki go oblegały i o
      swoją porcje zabawy i pieszczenia się dopominały :-))
    • dresiarz_z_wasem Re: Do czego tak naprawdę potrzebne są kobiety? 14.06.07, 21:41
      Heh, no jak do czego? Żebyśmy nie zwariowali!... ze szczęścia :-)
      • witaminka29 Re: Do czego tak naprawdę potrzebne są kobiety? 15.06.07, 20:44
        Ha ha ha tu powinni się raczej panowie wypowiadać bo my obiektywne nie będziemy
        :))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka