f1ligapl 21.02.11, 17:10 I bardzo dobrze, będą warunki to będzie GP na koniec sezonu, a nie pchać się pod lufy i bomby. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maciej ..może Kubica zdąży wyzdrowieć ?? IP: 217.97.182.* 21.02.11, 17:22 ..szczerze życzę!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f1ligapl Re: ..może Kubica zdąży wyzdrowieć ?? 21.02.11, 17:23 Na Australię? To by był jeden z większych fenomenów medycyny, ocierający się o cud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: ..może Kubica zdąży wyzdrowieć ?? IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 17:32 Wyślą mu nogę papieża to wyzdrowieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Nowe źródło wiadomości... IP: *.cable.net-inotel.pl 21.02.11, 17:23 agencja ReuterSa buhahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kermit.dolomit Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.11, 17:35 Najlepszy przykład że w pogoni za szmalem F1 na niebezpiecznym bliskim wszchodzie to pomyłka Ecclestone ten kompletny idiota abstrahuje już od układu odniesienia A może zorganizować GP w takich krajach jak Izrael Kolumbia Somalia Sudan Birma albo pogranicze Pakistańsko/Indyjskie czyli Kaszmir kolejne nieodkryte rynki czekają !!! Odpowiedz Link Zgłoś
martka_5 Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane 21.02.11, 17:43 skoro mistrzostwa swiata w kopanej moga byc w katarze, dlaczego by nie F1 slynacej z wielkiej kasy, zrobic w bachrajnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzu.sq Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.xdsl.centertel.pl 21.02.11, 18:02 Jedna rzecz mnie intryguje: w polu "autor" byłeś w stanie wpisać kropkę, to dlaczego nie mogłeś wkomponować w tekst znaków przestankowych? Pieniactwo doprowadzi Cię do zawału, uważaj na siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
grzemach Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane 21.02.11, 17:46 Jakoś, w związku z Robertem, nie jest mi przykro z powodu przeniesienie (odwołania) startu sezonu. Mam nadzieję, że uda się Robertowi jak najszybciej wrócić. A czy wróci? Pożyjemy, zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 18:00 Muszą mu więcej szczątków papieża przynieść to szybciej wyzdrowieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katar :) Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: 217.153.67.* 21.02.11, 18:00 Prodemokratyczne - buaahhaha Tylko czekać jak ci demokraci dorwą się do władzy :). Kraść nie będą, ale szariat wprowadzą i co wtedy :) demokracja buahahahahaha. Druga sprawa w sumie bukmacherzy już powinni przyjmować zakłady, czy MS w Katarze się odbędą :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivo Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 18:01 Nie wymagaj od redaktorów gw zrozumienia takich pojęć jak demokracja. Klepią bezmyślnie coś, kto gdzieś tam wcześniej klapnął. Taki ich los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MixX Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: 173.233.211.* 21.02.11, 21:43 A czy moze byc cos jeszcze gorszego od sredniowiecznych, butnych i pazernych (miliardy dolarow ulokowane na calym swiecie...) jedyno-wladcow panstw typu Bahrain, Katar, czy Arabia Saudyjska? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzycho Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.11, 18:00 Wg mnie GP Bahrainu to bardzo fajny wyścig i widowisko, tak więc powinno się odbyć. Gdzieś tak pomiędzy GP Indii, a GP Abu Zabi. Jest to dobry termin według mnie, gdyż nie trzeba będzie wtedy latać z Japonii do Bahrajnu, a potem znów do Korei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziunio Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.217.146.194.generacja.pl 21.02.11, 18:00 10.07 GP W. Brytanii (Silwerstone/Anglia) co za englisz Odpowiedz Link Zgłoś
martka_5 Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane 21.02.11, 18:03 Ludzie, przestancie juz z tym Papiezem:( nie wierzycie w to, to przynajmniej nie mowcie o tym non stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 18:13 Wiara nie ma tu nic do rzeczy. Jestem katolikiem, ale nie zacofanym oszołomem z mentalnością i wiedzą średniowiecznego chłopa. Robienie w 2011 roku w środku Europy cyrku z wysyłaniem krwi w pudełku, żeby "cudownie" uzdrowiła Kubicę jest skandalem i mam zamiar o tym mówic i protestować. Zresztą, dzisiaj bardzo ostro skrytykował za to dziwisza jeden z czołowych polskich profesorów teologii, uznając go publicznie za "Papuasa". Bo to właśnie przez taki cyrk młodzi ludzie odchodzą od kościoła. A Robert na pewno wróci, ale raczej w drugiej części sezonu. Odpowiedz Link Zgłoś
martka_5 Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane 21.02.11, 20:54 Rozumiem. Ale mozna bylo te wypowiedzi pelne sarkazmu pisac pod tematem o kropelce krwi Papieza dla Kubicy. Ale nie non stop, w kazdym newsie dotyczacym F1 chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.play-internet.pl 21.02.11, 21:33 To prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaxX Re: Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: 173.233.211.* 21.02.11, 21:45 "Bo to właśnie przez taki cyrk młodzi ludzie odchodzą od kościoła." Niestety, kosciol rzymsko-katolicki w Polsce mentalnie i duchowo tkwi gdzies w poczatkach XIX wieku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosio Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.hsd1.nj.comcast.net 21.02.11, 18:32 To bardzo dobrze ze Bahrajn odwolali. Teraz na pewno Kubica wystartuje w barwach Renault w Grand Prix Australii. JPII go uzdrowi, Kubica wyjdzie w tym tygodniu ze szpitala bez blizn i od razu wskoczy do bolidu. I to bedzie drugi cud JPII, tym razem porzadny, nie jakis tam z Parkinsonem ktorego kobita nigdy nie miala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar85 pal licho Formułę IP: *.bb.sky.com 21.02.11, 18:56 oni teraz zawody strzeleckie urządzają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oliver Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.fbx.proxad.net 21.02.11, 19:40 wspaniale, byc moze to jest okazja aby robert wygral ten wyscig, szybkiego powrotu na tory robercie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarho Formuła 1. GP Bahrajnu odwołane IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 22.02.11, 21:25 ja tam jestem zadowolony dobrze dla kubicy Odpowiedz Link Zgłoś