Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

mówi T.Gollob

29.04.04, 13:58
    Wypowiedź w sprawie walki w tegorocznym GP.

'Po raz pierwszy od dłuższego czasu nie miałem finansowych problemów
    związanych z przygotowaniem sprzętu. To dało mi określony komfort i wiarę w
    tegoroczny sukces.'

Teraz to facet sobie u mnie przegrał naprawdę.. ja rozumiem wszystko, ale
    takie brednie to już przesada! Może miał te kłopoty finansowe, jak go
    widziałem w biurze maklerskim BRE Banku, gdy inwestował kasę w akcje?!? A
    wtedy jeszcze był zawodnikiem BKS Poloni. W ogóle szkoda przykładów bo
    wszyscy wiedzą jak jest. Jakby musiał jeszcze tunera wynajmowac, to by pewnie
    na samych kredytach biedaczek jechał. Co za farsa ja jego..!!!!
    Obserwuj wątek
      • ivica Re: mówi T.Gollob 29.04.04, 14:09
        a nie mówiłem ??

zreszta nie tylko ja.

W podobnym tonie była wypowiedz Władzia Golloba iż niby to działacze w Bydgoszczy nie chcieli Gollobów i oni biedni musieli sobie poszukac klubu.

Tak zakłamanych ludzi dawno nie widzialem
      • Gość: kibic Re: mówi T.Gollob IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 29.04.04, 14:25
        obłuda! nic poza tym....

oklaskujcie dalej moi naiwni bydgoszczanie cały klan.....

• Gość: symon41 Re: mówi T.Gollob IP: 212.122.214.* 29.04.04, 20:29
          Nie ma sprawy...facetowi od jeżdżenia kora mózgowa sie nieco wyprostowała...a i
          Jacek stwarza wiele problemów...gość zapomina skąd ma to wszystko...i a propos
          oklaskiwania,tam nie było moich rąk i wielu normalnie myślących.
          • Gość: igrek Re: mówi T.Gollob IP: *.atr.bydgoszcz.pl 30.04.04, 08:36
            Tego należało się spodziewać. Poczekajmy na wyniki najbliższego GP. Okaże się
            wtedy czy faktycznie siódme , piąte miejsca były wynkiem kłopotów finansowych
            Golloba. Stawiam że nie. Na moje TG w GP pogubił się. To już nie ta młodzieńcza
            werwa co kiedyś. Po prostu gdzieś w środku chłop już nie wierzy że tym mistrzem
            zostanie. Zawsze okazuje się, że inni na GP mają sprzęt z innej planety. W lidze
            z nimi wygrywa, a na GP wącha już tylko dym. I to zjeżdżanie z toru, gdy nic nie
            idzie... Ech!
            • zinekk Re: mówi T.Gollob 30.04.04, 10:29
              Wpisuje sie tylko dlatego ze sa tu ludzie których lubie czytac. Brakuje iksa
              tylko. I nie komentuje wypowiedzi Gallopa, syna lesnego Władka.
              • Gość: Casanova Re: mówi T.Gollob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 14:25
                nie przejmujcie się. Gollob to tylko wykształcenie podstawowe :-)
                • Gość: kibic Re: mówi T.Gollob IP: *.int.elnet.pl / 81.15.222.* 30.04.04, 15:02
                  Casanowo! ja bym nie szufladkował ludzi na podstawie wykształcenia, ale po tym
                  co oni sobą reprezentują!

sam mam od roku wyższe, ale nie czuję się bardziej inteligentniejszym i
                  mądrzejszym od wielu moich znajomych z niższym wykształceniem.....
                  • Gość: kibic33 Re: mówi T.Gollob IP: 212.122.214.* 01.05.04, 22:52
                    ciekawe ka bedzie tłumaczył swoje porazki w tym roku w gp - moze że dostał
                    żlotówki a nie uro. gollob w ostatnich dwóch sezonach miał obsuwę w gp i przede
                    wszystkim nawalał na torach sztucznych które niestety stanowia więszośc cyklu
                    gp, natomiast na troach naturalnych idzie mu lepiej, o wielkości zawodnika
                    śiwadczy nie to ile sciaa kasy o meczu ale to że potrafi JEŹDZIĆ NA KAŻDYM
                    TORZE!a tomek gllob ma z tym problemy i z tego powodu nigdy nie zostanie
                    mistrzem. paradoksalnie można powiedziec że tg padł ofiara polityki ekspansji
                    zuzla - przenoszenia go do duzych miast na sztuczne tory. a co do powrotu to
                    sadzę że lepiej bęzie jak nie będzie wracał bo jak wróci to i jego tatuś i
                    brat a z nimi zajebiste problemy z rozwalaniem zespołuod środka na czele!
                    • Gość: Kamil Re: mówi T.Gollob IP: 195.149.86.* 02.05.04, 14:43
                      Mr W. Gollob jest podstawowy mentalnie, a nie z wykształcenia. A jabłuszka
                      padają gdzie chcą.
              • Gość: iks Re: mówi T.Gollob IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.04, 10:53
                Witaj Zinekk, odzywam sie tylko dlatego, ze mnie przywolales. Jakis czas temu
                postanowilem nie wypowiadac sie na "tematy zgrane" czzyli... Przeciez wiesz.
                Ale nie mam nic przeciwko kolejnym spotkaniom w innych kwestiach. Pozdrowionka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka