Gość: kisiek77 Kibol odbił stadion Legii IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.03.11, 12:47 Jebnij się w łeb Panie Stec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisiek77 Kibol odbił stadion Legii IP: *.wroclaw.vectranet.pl 12.03.11, 12:53 Napisz lepiej redaktorku ile Ci płacą za pisanie tych bzdur. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fannyk Kibol odbił stadion Legii IP: *.home.aster.pl 12.03.11, 13:06 Napiszę prosto z mostu bo nie mam czasu. Ale z Pana Głupek, Panie Stec. Tak przejaskrawianie i nie rzetelne opisywanie nie powinno być zasługą kogoś, z największego dziennika w Polsce. Zapewne gdyby Pan pracował w innej redakcji, to te artykuły nie byłyby tak popularne jak są, bo ilość wejść, nie jest Pana zasługą, a raczej samej GW. Od jakiegoś czasu, z różnych względów, udało mi się poznać "światek" dziennikarski jak i sportowy. I wiem, że opinii nie ma Pan tam dobrej. Ot, taki wyhukany dziwak, który nie ma ani znajomych, ani pozytywnego wizerunku. I rozumiem, że stąd się bierze pisanie pod publikę, w sposób daleki od obiektywnego. Kiedyś czytałem te artykuły, teraz już mi się nie chce, jak wiem, że Pana domniemania i pomysły brane są często z kapelusza (albo sprzed szklanego ekranu). Dodam, że nikt mnie nie nasłał, żadna Żyleta, SKLW i żaden Staruch. Jestem zwykłym studentem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Kibol odbił stadion Legii IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 13:07 Ktoś jeszcze w ogóle liczy się z bełkotem tego idioty Steca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ikarus Kibol odbił stadion Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 13:12 Ciekawi mnie co tacy inteligentni inaczej jak stec, (Żyleta z małej, to i ja nie mam zamaru Cię szanować) mają zamiar udowodnić zwłaszcza, że pseudofelieton został dodany po meczu ze Śląskiem. Było stecu obejrzeć ten mecz na żywo byś zobaczył ile było bluzgów. Wam w koszernej nic nie pomoże po prostu jesteście chory. Są bluzgi jest źle, nie ma też jest źle. Mój kolega siedział wczoraj na sektorze 214 i powiedział, że na Żylecie przez cały sezon nie ma tylu bluzgów ile tam na jednym spotkaniu. Ogarnij banana, weź się za szachy, bo nikt nie bierze cię poważnie. Gówno Prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
cannabinolpl Re: Kibol odbił stadion Legii 13.03.11, 16:39 w imieniu wszystkich grających w szachy, a także interesujących się tą piękną grą, stanowczo protestuję przeciwko przymierzaniu tej parodii dziennikarza do pisania o niej. gra królewska nie zasługuje na to, żeby jakiś bałwan piszący takie bzdury wypaczał jej sens i obraz. co do bluzgów? oglądałem mecz Legii z Polonią na C+. i co było słychać, to w większości przygniatającej doping dla Legii, bardzo zresztą dobry. bluzg na przeciwnika jest elementem dopingu, tak jest wszędzie - no ale żeby to wiedzieć, trzeba znać choć kilka słów w jakimkolwiek innym języku niż polski. na Barcelonie też. mam serdecznie gdzieś środowisko kibicowskie, jestem zwyczajnym oglądaczem piłki, mającym jakieś swoje klubowe sympatie, BARDZO DALEKIE od Legii. niemniej przepraszam, ale rzygać się chce, gdy czyta się coś takiego. OK, paru panów z rzucaniem racami przesadziło, tak jak pisało tu wielu - po to jest monitoring, by ich wychwycić i podziękować za udział w meczu. nie wierzę, by było to nie do zrobienia. niemniej, jakkolwiek mecz był zwyczajnie kiepski, naprawdę z przyjemnością można było posłuchać tego, jaką atmosferę stworzyli kibice. przypomniała mi się taka historia. jest rok 1995, pierwszy Przystanek Woodstock. w Czymanowie, nad Jeziorem Żarnowieckim. zanim zaczęły się koncerty, w noc przed rozpoczęciem festiwalu zaplanowany był pokaz bodajże Rejsu. przyszło paru naj... no, nawalonych jak motyki koleżków, kamieniami i butelkami rozwalili telebim. dość sprawnie zostali wyłuskani z tłumu, dano im stanowczo do zrozumienia że są raczej niezbyt pożądanymi osobami na terenie imprezy, chyba zrozumieli - bo to był JEDYNY incydent na tamtym Woodstocku. potem dwa dni koncertów, bajeczna atmosfera, pogujący tłumek przed sceną nagle rozstępujący się, bo szedł facet z dzieckiem - i luzie pomagali im przejść, grupa punków rzucająca się na ciężarówkę, którą do sklepu przywieziono chleb i... wnoszący w parę chwil do sklepu wszystkie skrzynki (pozostawiając ekspedientkę w stanie szoku...) i takie sytuacje. i 25 tysięcy ludzi, i genialna atmosfera, i szalejący z radości pod koniec imprezy Owsiak. po co o tym piszę? w poniedziałek wyjeżdżałem już z Czymanowa do domu. a ponieważ lubię po drodze czytać, pokupowałem sobie lokalne gazety. i co w nich zobaczyłem? PRZYSTANEK BUTELKA! OWSIAKOWE FIASKO! PRZYSTANEK ZADYMA! opisy walk, krwawych starć niemalże, "narkotyczny tłum uwijający się w delirycznym tańcu pod sceną i stanowiący zagrożenie dla wszystkiego, co się porusza", BYDŁO ZDEMOLOWAŁO POCIĄGI (ucierpiał jeden wagon, a dokładniej: urwały się jedne drzwi oraz gdzieś po drodze poleciał kibel; pociąg złożony z trzech wagonów woził po nieużywanych od lat torach między Wejherowem a Czymanowem kilkadziesiąt tysięcy ludzi!), zadyma, nieszczęście, sodoma i gomora, panie. pamiętam, jak wróciłem do domu, i najpierw dałem poczytać rodzicom gazety, a dopiero potem zacząłem opowiadać, jak było... wypisz wymaluj. szkoła pisania, którą reprezentuje opiniotwórczy pan Stec. panie Stec, nie pisałeś pan o Woodstocku w Czymanowie przypadkiem? np. w Dzienniku Bałtyckim? bo te wszystkie tzw. relacje były wypisz wymaluj takie same w tonie, jak te pańskie wypierdziny o meczu i atmosferze na nim panującej. a najbardziej przeraża, że wypuszcza to portal związany z "opniotwórczą" gazetą. ośmieszasz się pan, panie Stec. albo pan jesteś dureń, albo zwykły sprzedawczyk. z wyrazami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fun Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.warszawa.vectranet.pl 12.03.11, 13:33 Na trybunach byly, a i beda przeklenstwa. Bo czasem nie da inaczej inaczej skomentowac niz k..a mac. Zamykanie stadionow jest najwiekszym idiotyzmem. W dobie kamer, monitoringow, podsluchow, wykrywaczy metali i sadow 24ro godzinnych stosowanie odpoweidzialnosci zbiorowej jest idiotyzmem do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Qń Kibol odbił stadion Legii IP: *.quarto.pl 12.03.11, 13:55 Prawdę napisał,a wieśniaki bez szkoły i inne orangutany chodzące na stadion po to żeby zwyzywać innych to boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bprys Wejście kibiców gości IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 14:24 Stadion Legii ? Kto tym zarządza, jak można wpuszczać 1400 osób po 5 ? to jakieś nieporozumienie, nie wspominając że jakiś idiota postawił bramki z ostrymi końcami na czymś co miało przypominać wejście (sądzę że jak by się dobrze przypatrzeć, to bydło ma lepsze bramki) To jakaś paranoja.W Chorzowie gdzie 1000 osób wchodzących z listą szło to szybciej niż na tym "kolosie". Nie wspominając o głośnikach wycelowanych w sektor kibiców gości który nadawał "pouczenie" z takim natężeniem, że ktoś o wrażliwych bębenkach mógł ogłuchnąć. Ale cóż widać komuś chyba nie zależy żeby przyjeżdżali kibice gości. Odpowiedz Link Zgłoś
sacrificer Kibol odbił stadion Legii 12.03.11, 14:56 A myślałem, że to porządna strona ! Kolejni idio** piszą o niczym ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Widzewa Kibol odbił stadion Legii IP: *.play-internet.pl 12.03.11, 15:12 Panie Stec, kiedyś ktoś mądrzejszy od nas obu powiedział, że o gustach się nie dyskutuje. Jeżeli nie chce Pan słyszeć wyzwisk to zapraszam do opery. Piłka nożna jest natomiast sportem wyzwalającym ogromne emocje. Na każdym (powtarzam każdym) stadionie świata podczas meczu (aby Pan zrozumiał - w różnych językach ) lecą ku..., ch...e i opinie na temat prowadzenia się matek przeciwników. W tak często przedstawianej przez Pana za przykład lidze angielskiej pewne słowo na f oraz wyprostowany środkowy palec są używane częściej niż gwizdek sędziego. Dodatkowo to były derby - jeżeli nie rozumie Pan jakie emocje wyzwalają takie mecze wśród zwykłych, przeciętnych mieszkańców danego miasta to znaczy, że nie powinien Pan pisać o piłce nożnej. Aha - idąc pod zegar na Widzewie, na żyletę na Legii, kocioł na Lechu, X na Wiśle, "młyn" w Koziej Wólce należy zgodzić się z panującymi tam standardami, podobnie jak w każdym środowisku. Jeżeli ktoś nie chce dopingować to ma do wyboru inne sektory. Jeżeli ktoś wchodzi na ten, konkretny sektor to cytując koszulkę wspomnianego Starucha " Śpiewać ku...". PS. Co do Pańskiego oburzenia na przekleństwa - może napisałby Pan artykuł pod tytułem "odpie...ie się od generała"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 W CEE IP: *.ists.pl 12.03.11, 19:49 "Jeżeli nie chce Pan słyszeć wyzwisk to zapraszam do opery. Piłka nożna jest natomiast sportem wyzwalającym ogromne emocje". Ale chyba w CEE głównie i może w Ameryce Pd jest taki poziom agresji i niedorzeczności kibolskiej. Okej, zobaczymy, jaki będzie obciach podczas Euro, wylezie szydło z worka. Przyjezdni będą mieli inne wyobrażenie o rzeczywistości. Zderzą się z troglodytami. Wyjdzie wszystko, od tępej kwazi plemiennej agresji miłośników skrajnych emocji, do nieudaczności organizacyjnej pezetpeenowych betonów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba83 Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 21:06 Nic dodać, nic ująć!! Jak idę na negocjacje to ubieram garnitur, biorę pióro ze złotą stalówką i nesseser, jak idę na Żyletę biorę białą koszulkę z L na sercu i klubowy szal. A jak wracam z pracy w garniturze to nie idę na Żyletę tylko na "biznesowa" i siedzę z Panami i rozmawiamy o sesji w Londynie. Wszędzie są zasady, a na stadionie miejsce jest dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niesobia Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.stalowa.pilicka.pl 18.03.11, 09:37 Dobre. Jeszcze przydałaby się analiza językowa rozmowy Rywina z Michnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do redaktorzyny Kibol odbił stadion Legii IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 15:24 STEC BZDUR !!! taka pała jak ty marny redaktorzyno nie powinna już nigdy wejść na Ł3 frajer jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborczapinokio Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 15:59 jak zwykle G*Wno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyjelopstec takie pazie jak stec powinny miec zakaz stadionowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.11, 16:03 po co piszesz takie teksty pajacu? jestes zwykla ciota ktorej koledzy w szkole kanapki zabierali na przerwach. stad teraz przelewasz ta frustracje na papier Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GóWno Re: takie pazie jak stec powinny miec zakaz stadi IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 16:17 co ty. jemu matka robila takie kanapki ze sie cieszyl ze mu je kradna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Brawo IP: *.ists.pl 12.03.11, 19:40 Błysnąłeś ksywą. A szkoda, bo tracisz w ten sposób szansę zaprezentowania swojego zdania, już jesteś w szufladce dla ludzi z paranoją na punkcie GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Wreszcie kibol z krwi i kości się zaprezentował. IP: *.ists.pl 12.03.11, 19:37 Proszę, to jest ta Wasza normalność. "Ciota, której zabierali kanapki", to jest Wasz stosunek do polemiki. Zafiksowani jesteście na Waszym kibolskim sadomaso dla psychicznych, więc będziecie się zapieniać, gdy Stec prawdę napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turtlezzz Brawo, Panie Rafale! IP: *.adsl.inetia.pl 12.03.11, 16:15 Proszę nie odpuszczać! Albo społeczeństwo wygra tę batalię, albo straci na tym... nie tylko pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obii Kibol odbił stadion Legii IP: *.home.aster.pl 12.03.11, 17:05 Po meczu otwarcia piłkarze i kibice Arsenalu zazdrościli Legii atmosfery na trybunach. Nie dziwię się. Niedawno byłem na dwóch meczach na Emirates (Premiership i LM) - atmosfery zero. Bluzgi oczywiście jak najbardziej, tyle że akurat nie chóralne. Byłem też na derbach Lizbony - petardy, rzucanie krzesełkami (nie pochwalam, stwierdzam fakt), głośny doping i oczywiście bluzgi. Tam nikt się temu nie dziwi notabene i nie rozdziera szat. Ogólnie - podobało mi się dużo bardziej, choć mecz słaby. Red. Stec chciałby mieć w Polsce takie Emirates, tylko żeby jeszcze nikt nie przeklinał. A ja wolę stadion Legii czy Lecha, gdzie kibicowanie jest lepsze niż w Lizbonie. Zresztą krzesełka na ogół jednak nie latają... Gwoli wyjaśnienia: nie jestem raczej człowiekiem, którego nawet red. Stec mógłby zakwalifikować jako "kibola". Mam 36 lat, na mecze chodzę nieregularnie i zwykle w towarzystwie damy mego serca, jestem redaktorem naczelnym tematycznego miesięcznika (niezwiązanego ze sportem). Bywam też w teatrze - ale jeśli wybieram się na stadion, chcę i oczekuję innych przeżyć. Bardzo podoba mi się reakcja uczestników forum na tę żałosną nagonkę Gazety Wyborczej. Mam nadzieję, że jej propagandziści nigdy nie osiągną swojego chorego celu. Świat, w którym na stadionach panują emocje rodem z teatru, były znacznie smutniejszym miejscem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :( Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.klodzko.hypnet.pl 12.03.11, 18:00 niezle kogos kibole nastraszyli - ale propaganda anty GW niezle albo wynajeli jakas firme marketingowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.ists.pl 12.03.11, 19:28 Masz klasyczny syndrom wyparcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba83 Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 20:25 Rozumiem, że każdemu na tym forum wmawiasz syndrom wyparcia. Może sam jesteś pod jego wpływem, przeczytałeś tekst i przyjmujesz go za prawdę objawioną. Twój wybór, przyjdz na stadion Legii - oceń sam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 20:34 Klasyczna ofiara stecowej manipulacji - nie był, nie widział, ale święcie wierzy w słowa pierwszego lepszego pozbawionego rzetelności dziennikarzyny (który jak podejrzewam zresztą też nie był i nie widział). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.ists.pl 12.03.11, 20:38 Powtarzam, nie jest mi ten tekst aż tak potrzebny. Ale skoro taka to manipulacja, to poproszę o bardzo dokładne wypunktowanie - w których miejscach Stec rozmija się z prawdą i to celowo, no przecież nie mogę pozostać ofiarą. Proszę o wyrwanie mnie z chorego stanu. I proszę już nie pisać o wyolbrzymianiu, bo o tym już przeczytałem i się do tego odniosłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 21:03 Odsyłam Cię do tego wątku: forum.gazeta.pl/forum/w,761,123143372,123144393,Klamstwo_.html. Tekst o manipulacji jest mój, tylko inny nick lepiej mi pasował:). Dodam, że jakiś czas temu, w czasach starej Żylety i konfliktu, "dziennikarze" GW (nie pamiętam, czy na pewno także Stec, ale wydaje mi się, że tak) nagminnie pisali, że na Żylecie zasiadają sami bandyci i dilerzy narkotyków. Poczułem się tym osobiście urażony. Pomyślałem nawet, że gdyby ktoś w oczy nazwał mnie bandytą i dilerem, to chyba bym nie zdzierżył i dał w dziób, chociaż ogólnie brzydzę się przemocą i w życiu codziennym z zasady jej nie stosuję. I o takie właśnie kłamstwa chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.ists.pl 12.03.11, 21:04 Ok, poczytam, oczywiście. Dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.ists.pl 12.03.11, 21:05 Not found. Pewnie usunęli manipulatorzy. A niech to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 22:13 Jest jak przewiniesz wyżej w komentarzach pod tym artykułem. Nie wiem, czemu link nie zadziałał.Ja już muszę uciekać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.ists.pl 12.03.11, 20:35 E tam. Nie jest mi ten tekst aż tak potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba83 Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 20:45 Cieszy mnie Twoje podejście niezmiernie!! Teraz już tylko jeden krok, kup bilet... i napisz co myślisz. Naprawdę po 10 latach uczestnictwa w wielu imprezach masowych widzę zmianę. Nawet nie dlatego, że liczba niedorozwiniętych na stadionie sie zmieniła. Ich zawsze było ok.50-100 osób, teraz są poprostu bardziej "rozwodnieni" używając określenia z bankowości inwestycyjnej:) Odpowiedz Link Zgłoś
mistrz.prostej Re: Kibol odbił stadion Legii 12.03.11, 19:52 Gość portalu: obii napisał(a): (...) Bywam też w teatrze - ale jeśli wybiera > m się na stadion, chcę i oczekuję innych przeżyć. (...) 10/10! Dokładnie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol odbił? żart. IP: *.jmdi.pl 12.03.11, 23:21 nie oszukujmy się gdyby nie "kibole" liga by zdechła. -10 C śnieg i wieje jak cholera. no kto normalny przyjdzie na powiedzmy mecz eliminacyjny Pucharu Polski. tylko Fanatycy. przez ostanie lata boiska przypominały gruzowiska porośnięte chwastami, na boiskach marnii grajkowie kopali się po czołach. kto przychodził na stadiony i pałcił za bilety?. kto płacił abonament c+. dzięki komu była ogloądalność na tyle że stacje telewizyjne chciłay coś płacić za trasmisje?. a teraz co wy..... wszystkich ? to będzie tak jak w Portugalii. na ligę pies z kulawą nogą nie chce przyjść, stadiony pełne tylko gdy liga mistrzów. będą powoli te wyremontowane obiekty musieli zamknąć, bo nie ma kasy na ich utrzymanie. na disko polo "pełna kultura" no i drużyna tez nie najgorsza. tylko nikt tam jakoś nie przychodzi nawet za 5zl :) kibole opanowali tylko jedną trybunę żyletę. reszta nas nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ludendorf dziennikarki chcą ciszę i popcorn zamiast dopingu 12.03.11, 17:21 Jeśli na meczach kibice mieliby siedzieć jak w Operze czy kinie z popcornem i colą to ja chrzanie takie kibicowanie. Przekleństwa? Sport to skrajne emocje! A pewnych skrajnych emocji nie da się wyrazić inaczej niż przekleństwami czy komuś się to podoba czy nie! Piepszona hipokryzja dziś wszystkie grupy społeczne i zawodowe klną dziś na potęgę. Dlaczego taki Kuba Wojewódzki może bezkarnie klnąc na antenie TVN, a na mieście mogą wisieć banery z hasłem "zimo wypie...j" a tylko kibicom (według GWna) odmawia się całkowicie do tego prawa? Żałosna nagonka której celem jest zabicie widowiska na trybunach. Żeby było tak jak w Barcelonie albo innych zachodnich klubach gdzie na 100000 osób na stadionie śpiewa 1000 a reszta to siedzące hamburgery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Skrajne emocje. Chyba od Zagrzebia po Szczecin IP: *.ists.pl 12.03.11, 19:27 Skrajne emocje? Tępa plemienna agresja? Wygramy, wygramy, wygramy, k...y z przeciwnej drużyny pokonamy? To jest normalne i takie fajne? Spoko, współczuję Ci. Jeśli takie masz poczucie normalności, to ja wolę się w takim miejscu nie pojawiać. Trudno, może stadion w Europie tzw. Środkowo-Wschodniej to nie jest miejsce dla normalnej klasy średniej, tylko dla motłochu z deficytem umiejętności społecznych. Można przecież śpiewać na zachodnich stadionach, ostatnio Stec pisał też o śpiewach w Dortmundzie, więc nie chrzań. Twoje poczucie normalności to raczej rządy ciemnych typów na trybunach. No, ale okej, w końcu postsoviet block, CEE, to zobowiązuje. Tu musi być tak fajnie bandycko na stadioniku. Jak śpiewasz, to przecież tylko wulgarnie i przecież po to tylko, żeby powiedzieć światu jacy nieludzie są po przeciwnej stronie. W końcu skrajne emocje. Gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba83 Re: Skrajne emocje. Chyba od Zagrzebia po Szczeci IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 20:29 Naprawdę IDŹ na stadion, na trybunę rodzinną popatrz na "Żyletę" nawet nie od środka tylko przez długość boiska. Oceń na FAKTACH!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Agresja, strzelcie k.... gola etc. IP: *.ists.pl 12.03.11, 20:40 I usłyszę tę samą plemienną agresję, co w próbce jutubkowej? Po ci mi to? Co niby nowego zobaczę na żylecie? Flagi z kim mają kosę lub sztamę? Weź, pfff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Agresja, strzelcie k.... gola etc. IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 20:47 jestes ograniczonym nieudacznikiem, wiec gap sie dalej w szkiełko, tak przecież najłatwiej. gamoniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Agresja, strzelcie k.... gola etc. IP: *.ists.pl 12.03.11, 20:56 I co Ci z tego przyszło, że zakipiałeś i mnie obraziłeś? To samo robisz z kibicami przeciwnej drużyny zapewne i nie dziw się, że ktoś inny nie chce uczestniczyć w tym. Mnie Wasze kibolskie kosy i sztamy nie jarają, są właśnie dla ludzi pozbawionych umiejętności społecznych. Tylko tacy widzą w tym sens życia. To banalne jest. Nie rozumiem tych wszystkich uważających się za normalnych, którym się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibo Re: Agresja, strzelcie k.... gola etc. IP: *.jmdi.pl 12.03.11, 23:59 Polska liga nie rożni się w cale od niemieckiej czy francuskiej. te same piosenki i przyśpiewki "szmaty na kiju" koszulki szaliki. myślisz że oni tam nie przeklinają ? nie są agresywni?. to tylko skala mniejsza, mniejsze stadiony mniej ludzi i pieniędzy, słabsi piłkarze. jesteśmy biedniejszym krajem. taka jest piłka. prosta gra dla pospólstwa. wygoń to a nikt inny i tak nie przyjdzie. a pan Stec bzdury pisze. stadion w zapowiedzi miał być dla wszystkich. każdy miał sobie znaleźć miejsce. dla kiboli też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AMF Re: Agresja, strzelcie k.... gola etc. IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 21:52 Dokładnie. W Angli i Francji w dalszym ciągu dochodzi do rozrób, "kibole" (w sumie dla mnie to jest bardziej powód do dumy być tak nazywanym i nie widzę, żadnych negatywnych odniesień do tego słowa, dla mnie jest to symbol fanatyzmu ;) - dziękuje GW za konstrukcję tego słowa!! :D) bluzgają i nie są to pojedyncze przypadki ich też można naliczać w dziesiątkach tysięcy. Tylko, że w polskich mediach się o tym nie mówi, bo padłby wtedy mit kreowany przez takich pseudopismaków jak pan Stec, że to w Polsce tylko światek piłkarski tak wygląda na trybunach. Prawda jest taka, że gdyby nie Ci kibole to stadion Legii z aktualnej pojemności trzeba byłoby ograniczyć do max 3-4 tysięcy, bo nikt więcej by na ten stadion nie przyszedł. Co do Derbów Warszawy proponuję panu Stecowi jeszcze raz posłuchać trybun przez pełne 90 minut meczu, bo pisać takie farmazony o ponad 90 minutowych bluzgach to każdy potrafi, a być obiektywnym już nie, co zresztą w przypadku pana Steca mnie nie dziwi, skoro krucjata trwa! Piłka nożna jest dla wszystkich! Kiboli i pikników, a jak ktoś nie chce słuchać bluzgania to niech ogląda mecze w tv przy wyłączonym dźwięku. Stadion to nie kino ani opera i szczekacze poprawni politycznie mogą sobie dalej szczekać, a i tak nic nie zmienicie na polskich stadionach! Zresztą internet to jedyne miejsce, gdzie możecie się wypłakać, bo na stadionach to nie macie absolutnie nic do gadania i pewnie to was boli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaja Re: Skrajne emocje. Chyba od Zagrzebia po Szczeci IP: *.jmdi.pl 13.03.11, 01:41 Nie tylko w Europie Środkowo- wschodniej, ale chyba na całym świecie. Tu masz przykład z Anglii: www.youtube.com/watch?v=6rDH9iDbvzs Na Liverpool też się nie wybierzesz. Na każdym chyba stadionie na świecie są takie przyśpiewki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Skrajne emocje. Chyba od Zagrzebia po Szczeci IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 10:23 My to wiemy ale barany które realia kibicowskie znają z GóWna będą gadać bzdury! Ludzi nie wypowiadajcie się o czymś o czym nie macie zielonego pojęcia! mam pytanie ilu z was było kiedyś na meczu? pewnie żaden bo takich głupot byście nie pisali! ja sam znam taki przykład mój sąsiad po czytaniu idiotyzmów w prasie miał złe zdanie o kibicach i tym co się dzieje na stadionach ale kiedyś namówiłem go żeby poszedł na mecz i od tamtej pory jest stałym bywalcem stadionu i przyprowadza tam cała rodzinę która się dobrze bawi a z takich wypocin jak ta pana S tylko się śmieje i zastanawia się co ćpają te pismaki! Bluzgi na stadionie. a gdzie ich niema? chciałbym posłuchać jakich panowie z GóWna słów używają w pracy jak coś idzie nie tak!. jak dziennikarz na antenie przeklnie to była wpadka bo nie wiedział że kamera włączona jak piosenkarz czy aktor w filmie klnie to jest sztuka itp ale jak kibic klnie na stadionie to jest bandytą chuliganem ogólnie wyrzutkiem społeczeństwa! przecież to jest śmieszne! jak w pracy gdzie pracuje dużo ludzi złapią kogoś na kradzieży to jego każą a nie wszystkich bo to normalne nie ma czegoś takiego jak kara zbiorowa ale już jak na trybunie na której siedzi 7 tysięcy kibiców 5 z nich rzuci race lub petardę to trzeba zamknąć całą trybunę i 6995 kibiców ukarać za 5 pseudo kibiców to jest właśnie myślenie dziennikarzy GóWna! Dlaczego nie napiszą jak kibice pomagają dzieciom z domów dziecka, kombatantom. dla czego nie piszą jak robili zbiórki dla powodzian! dlaczego nie piszą że na stadion przychodzi coraz więcej rodzin z dziećmi powiem wam dlaczego dlatego bo byłoby to sprzeczne z tym co wypisują od dawna że kibol do najgorsze zło! jakby to wyglądało że ten zły kibol wozi paczki dla dzieci czy dla powodzian! Dlatego napisze jeszcze raz najpierw poznajcie temat z obu stron dopiero się wypowiadajcie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Skrajne emocje. Chyba od Zagrzebia po Szczeci IP: *.ists.pl 13.03.11, 12:47 "Bluzgi na stadionie. a gdzie ich niema? chciałbym posłuchać jakich panowie z GóWna słów używają w pracy jak coś idzie nie tak!" Zrozum, że nie o bluzgi same w sobie chodzi, tylko o troglodycką agresję. Słowa to tylko jej narzędzie. Gdy klniesz, bo Ci się kawa na klawiature np. wyleje, jest to zupełnie co innego jak bluzgasz na nieludzi, w Twoim przekonaniu siedzących po drugiej stronie boiska. Te Wasze argumenty są strasznie miałkie. Człowiek, którego Wasze kosy i sztamy nie jarają nie pójdzie na stadion, bo go będzie to zawsze razić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Skrajne emocje. Chyba od Zagrzebia po Szczeci IP: *.ists.pl 13.03.11, 13:40 Poza tym, "walcie (bardziej wulgarnie p*****cie) się Chelsea FC, nie macie żadnej his-tor-ii" to brzmi bardziej jak Monty Python niż polskie z pełną powagą i na zabój wyśpiewywane k...y pod adresem tych nielubianych. Jeżeli człowieku nie rozróżniasz poziomu agresji i nasycenia nią całego stadionu, to jest coś z Tobą nie w porządku. Gdybyś spisał katalog przyśpiewek to Premier League by została zmiażdżona przez polską ekstrę. Na polską ekstrę chodzą głównie ludzie, którzy chcą wyrazić tępą nienawiść. Wygrzebiesz jakiś incydencik, który przy nawale polskich materiałów jest niczym. Dodatkowo wkleiłeś link do tak nieśmiałego śpiewu, że przez polskich kibiców te nieśmiałe strofki by zostały potraktowane, jak zawodzenie "ciot". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Skrajne emocje. Chyba od Zagrzebia po Szczeci IP: *.ists.pl 13.03.11, 12:56 Weź. To jest na serio nieporównywalne. Wystarczy sobie włączyć telewizorek i porównać polską Ekstraklasę z Premier League. Ktoś raz na jakiś czas zaśpiewa delikatne F**k off Chelsea FC i to sobie spokojnie ginie w różnorodności na stadionie. U nas cały doping przez całe 90 minut jest z tego skonstruowany. Weź sobie to porównaj do festiwalu polskich przyśpiewek kipiących agresją typu: "zaraz ich za....emy". Byłem na Newcastle w latach 90tych, na Nou Camp w 99, na polskich rozgrywkach drugiej ligi i ekstraklasy jakieś 10 lat temu. Gdy oglądam z kimś mecz w TV, widzę, że nic się nie zmieniło. Serio, nie przekonasz mnie i Stec mi nie jest do tego potrzebny. Polskimi trybunami rządzi motłoch i nimi dyryguje. Nic nie jest inicjatywą innego sektora, niż skrajnie kibolskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Skrajne emocje. Chyba od Zagrzebia po Szczeci IP: *.ists.pl 13.03.11, 12:58 "zaraz ich za....emy" A, od razu, żeby nie było czepialstwa - nie cytuję tu przyśpiewki konkretnej, tylko staram się opisać myśl i nastawienie kibolskie. Przyśpiewki doskonale znam, są tak monotonne i te same od 15 lub więcej lat. Normalnemu człowiekowi przez gardło taka tępa agresja nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + hahaha IP: *.jmdi.pl 13.03.11, 20:06 znawca kibicowskich myśli i uczuć się znalazł. haha. przez telewizję wyczuwasz złe moce? jak kaszpirowski, tylko że w drugą stronę. a może miszcz yyoda ? nie chcesz to nie przychodź, wystarczy wariatów. trzeba normalnych trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Stara k..., strzelcie k.. gola i całą rodzinę jego IP: *.ists.pl 14.03.11, 01:25 Nie czepiaj się słówek. Wszyscy normalni ludzie wiedzą, że agresji stadionowej w Europie Środ-Wsch., w tym w Polsce, nie da się porównać do tej z trybun Europy Zach i to usilne szukanie takich przyśpiewek jak F**k off Chelsea FC, jest tylko tego potwierdzeniem. I nie prowokuj, bo zacytuję taki katalog przyśpiewek z Polski, że wreszcie może zauważysz różnicę. To wszystko wystarczy usłyszeć kilka razy na żywo, potem tylko w niezliczonej ilości wariantów pojawia się przy każdym włączeniu telewizorka. OK, może dzisiaj było okej na Zagłebiu Lubin, nie dało się wyczuć, że wszystkich chcą kibice pozabijać, ale za to tak właśnie jest w 90% spotkań ligowych. Nie trzeba być wielkim znawcą, by gołym okiem i uchem ocenić różnicę w poziomach agresji i nienawiści. Chelsea FC u ain't got no history, no weźcie może dajcie sobie siana, pff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camp Nou gorsze?! Re: dziennikarki chcą ciszę i popcorn zamiast dop IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 20:38 Z Twojej wypowiedzi wynika, że widowisko na Camp Nou jest gorsze, niż na Łazienkowskiej, bo na Legii większy odsetek ludzi śpiewa. Zastanów się jeszcze raz, czy na pewno tak uważasz :P Stadion piłkarski to jednak miejsce, gdzie chodzi się oglądać futbol, a nie słuchać piosenek o "starych k...ach". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakpragnezdrowia Re: dziennikarki chcą ciszę i popcorn zamiast dop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 16:12 Najwyraźniej takie fanatyczne kibicowanie będzie musiało przenieść się do 1 ligi. W ekstraklasie nie ma szans, jest za dużo krzesełek do sprzedania. A ja już się nie mogę doczekać na stadionach piłkarskich kibiców z siatkówki i od Małysza. Bandyci niech sobie kibicują w 1 i 2 lidze, tam stadiony akurat pasują klimatem do tego kibolskiego menelstwa wywleczonego z różnych slumsów. Porównywanie kibiców Barcelony do polskich to czysty debilizm. Normalni ludzie przychodząc na mecz chcą zobaczyć dobrą grę a nie "ładną oprawę" na trybunach oi kaszanę na boisku. Bandyta stadionowy tego nie zrozumie dlatego pałką, gazem i wszelkimi dostępnymi środkami należy go wykurzyć do niższych lig. Założę się, że na miejsce jednego wykurzonego bandyty stadionowego przyjdzie pięciu normalnych kibiców. Tylko trzeba wreszcie zrobić z tym porządek. A po Euro wziąć się za gangsterów z PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antydrech Re: dziennikarki chcą ciszę i popcorn zamiast dop IP: *.play-internet.pl 13.03.11, 17:17 myśle, że bezrobocie i brak wychowania prospołecznego, blokersi - zwyrodnialce mają taką opinię na ten temat jak ty- pamiętam wspaniałe dopingi na Wiśle jeszcze jako szczyl i nie trzeba było ku...wać a 40 tys. ryczało jak w ulu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Żałośni hipokryci z tych pseudodziennikarzyn z GW IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 18:25 Krucjata wybiórczej przeciwko kibicom, krucjata zniechęcania ludzi do polskiej piłki trwa. Ciekawi mnie, czy to naprawdę aż tak podnosi nakład, żeby osoby chcące się mienić "dziennikarzami" decydowały się aż tak szmacić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Hodowla choroby IP: *.ists.pl 12.03.11, 19:34 Żadna krucjata. I żadne zniechęcanie. Zdrowi ludzie na stadion, na meczyk ligowy w Polsce nie chodzą. Właśnie Stec by chciał żeby przychodzili tacy. Na razie chodzą miłośnicy "skrajnych emocji", jak to jeden z ziomali powyżej określił. Popieram Steca, nie szmaci się, a pisze, wyraża swoje zdanie, które wielu podziela, zwłaszcza po filmikach, które można sobie oglądać z trybunek. Oczywiście, żałośni paranoicy będą pisać jak nakręceni o "manipulacji GW". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Hodowla choroby IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 20:00 Widzę, że Ty nie chodzisz na stadion. Ja chodzę, w tym często na Żyletę (aczkolwiek nie do samego młyna, za stary już na to jestem), a myślę, że mogę się uznać za przeciętnego przedstawiciela klasy średniej. I widzę, że chodzą tam w większości tzw. "zdrowi" wg Twojej nomenklatury ludzie, czyli jak rozumiem "nie-ultrasi". A zresztą ultrasi też są potrzebni, żeby prowadzić doping i stwarzać atmosferę, dla której chce się pójść na stadion, a nie zostać przed telewizorem. I do tego w większości też są to normalni ludzie, a nie jacyś bandyci, więc budowanie wizerunku kibiców (zarówno ogółu przychodzącego na stadiony, jak i samych ultrasów) na podstawie kilku czarnych owiec jest niczym więcej niż manipulacją i zakłamywaniem rzeczywistości. Niestety "manipulacja" to od dawna drugie imię zarówno Steca, jak i kilku innych "dziennikarzy" z GW, a dla mnie stanowi to odrzucenie podstaw dziennikarskiej rzetelności i nie boję się tego nazwać zeszmaceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Hodowla choroby IP: *.ists.pl 12.03.11, 20:18 Trudno, możesz bronić takich zachowań, jakie mamy na polskich stadionach. Ja swoje wiem. 10 lat temu jechałem metrem wypełnionym kibicami Barcelony, do mpk, czy tramwaju z polskimi kibicami bym natomiast nie wsiadł. A to, że takie grupy, z którymi bym się brzydził jechać tramwajem rządzą na trybunach, to jest fakt. Ja płakał z powodu nieobecności na ligowym kopaczestwie polskim "live" nie będę. Trudno, może wschodnia Europa już tak ma, że najpopularniejszy sport musi kipieć plemienną agresją. Tyle tylko, że stadioniki były budowane z pieniędzy podatników. I stąd ludziom się nie podoba przysłowiowy Edek z Tanga, lub jawny Jekyll/Hyde, który sobie opluje drugiego człowieka, jeśli ten wejdzie na "jego" sektorek. Może to są dla Ciebie odizolowane czarne owce. Chyba jednak coś Ci umyka w analizie, bo są to raczej prominentne osoby w całym futbolowym środowisku. Dziw się dalej, że ktoś o tym piszę i nazywaj to nierzetelnością i wyolbrzymianiem. Ja mam na ten temat inne zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Hodowla choroby IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 20:25 Próbowałem Ci tylko opowiedzieć, jak sytuacja wygląda faktycznie, od środka, jako osoba, która chodzi na mecze, jeździ autobusami pełnymi kibiców Legii i nie czuje z tego powodu żadnego dyskomfortu, nie mówiąc o zagrożeniu. Jeśli pomimo niechodzenia na stadion uważasz, że wiesz lepiej i wolisz wierzyć czerpiącym z tego sobie tylko znane korzyści manipulatorom pokroju Steca, to nie zamierzam Cię dłużej przekonywać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryjan Re: Hodowla choroby IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 20:29 P.S. Piszę tylko o Legii; o sytuacji na innych stadionach nie mogę się wypowiadać, bo nie bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Stec mi nie jest aż tak potrzebny. IP: *.ists.pl 12.03.11, 20:33 Wystarczą mi sample z jutubek. Zobaczysz do czego to wszystko doprowadzi, jaka będzie kompromitacja w 2012r., jeśli dalej trybunami będą rządzić Ci, co rządzą obecnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakpragnezdrowia Re: Stec mi nie jest aż tak potrzebny. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 16:43 Spokojnie, kompromitacji nie będzie. Nawet jeśli połowa polskich kibiców to bandyci, to jaka jest szansa, że akurat oni wylosują bilety? Większość biletów trafi do kibiców z całego świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba83 Re: Hodowla choroby IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 20:10 Tak na Legii na mecz przychodzi 20T nie normalnych ludzi w tym ja. Na Żylecie siedzę spiewam, jak chcę rzucać mięsem to rzucam nie chcę to nie. Siedzę tam z moją dziewczyną nikt mi nigdy nic nie powiedział. Jednak jak w każdej społęczności są zasady, jak się wchodzi na młyn to nie można ubrać się na czarno, jak wszyscy siedzą w "klubowym" białym. Jak kilkadziesiąt osób przygotowuje oprawę, to nie można nie podnieść kartonika czy nie machać flagą....nikt nikomu rac nie wciska w dłonie. Na tej trybunie siedzi 6500 osób... różnych jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: + Re: Hodowla choroby ??? IP: *.jmdi.pl 13.03.11, 20:10 bo on bzdury pisze. albo z głupoty albo coś kombinuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Kibol odbił stadion Legii IP: *.xdsl.centertel.pl 12.03.11, 18:47 Panie Rafale, po przeczytaniu Pańskiego artykułu śmiem twierdzic, że nie było Pana na stadionie podczas niedawnych derbów Warszawy i tylko powtarza Pan opinie zasłyszane od innych, nieprzychylnych Legii kibiców. A jeśli jednak był Pan na meczu, to w takim razie uważam że jest Pan uwikłany w silny emocjonalny związek z innym klubem ekstraklasy lub w ogóle ma Pan awersję do polskiej piłki klubowej. Otóż ja na stadionie byłam i w przeciwieństwie do Pana nie uważam aby doping był chamski. Wprost przeciwnie - akurat kibiców Legii uważam za jednych z najbardziej kreatywnych w polskiej lidze. A oprawa na Żylecie na początku meczu jest moim zdaniem godna pokazywania nawet poza granicami naszego kraju. Owszem, słowo na k... słyszałam nie raz. Ale było to jedyne przekleństwo skandowane w tym dniu na stadionie. Przyznam że ostatnio w teatrze na sztuce usłyszałam dużo bogatszy repertuar podwórkowej polszczyzny. A trudno domagać się, aby na stadion przychodził ten sam garnitur ludzi co do teatru - inne emocje, inne potrzeby. Dlatego na przyszłość bardzo proszę o bardziej wyważone opinie z Pana ust (a właściwie spod Pańskiego pióra). A zanim zabierze Pan głos prosiłabym o odwiedzenie kilku zagranicznych stadionów podczas meczów derbowych albo innych meczów o wielką stawkę - wówczas miód z ust nie płynie, ale są wielkie emocje które muszą mieć swoje ujście. I niech Pan wierzy - dużo lepiej gdy są to utarczki słowne.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny człowiek Kibol odbił stadion Legii IP: *.home.aster.pl 12.03.11, 18:58 Pani Stec. Żałosne. Dodam, że jako kibic chodzący na mecze od ponad 10 lat widzę znaczną poprawę jeśli chodzi o kulturę dopingu. I to jest fakt. Jeśli chodzi o przekleństwa, zapewne był Pan na kilku stadionach za granicą i nie słyszał Pan tam brzydkich słów, a to za sprawą, chyba jednej ważnej rzeczy: NIE MÓWI PAN W ŻADNYM INNYM JĘZYKU. (?) Mieszkałem w Barcelonie przez pewien dłuższy czas. I wiem, że czy to na stadionie Espanyolu, czy FC Barcelony bluzgi były, są i będą. Bo wszyscy jesteśmy ludźmi i każdy z nas musi jakoś rozładować emocje, które się pojawiają podczas oglądania swojego ukochanego klubu. I były też bluzgi przed meczem i po meczu. A pamięta Pan może jak w stronę Luisa Figo poleciała świńska głowa? Albo czy wie Pan, że podczas derbów Chelsea- Arsenal, w stronę Ashley Cola lecą nie tylko bluzgi ale i całe garście monet? I na koniec zapytam się jeszcze? Czy jak grała reprezentacja Polski na któryś mistrzostwach, to nie rzucił Pan ani jednej ku...wy? Np. w meczu z Niemcami? Jeśli nie, to najwyraźniej minął się Pan z powołaniem i kompletnie nie rozumie specyfiki sportu. P.S. Gdy wczoraj zobaczyłem tragedię, jaka się stała w Japonii pierwsze słowa jakie wypowiedziałem były: O ku....wa..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Poprawa, pfff. IP: *.ists.pl 12.03.11, 19:44 "Dodam, że jako kibic chodzący na mecze od ponad 10 lat widzę znaczną poprawę jeśli chodzi o kulturę dopingu. I to jest fakt". Nie rozśmieszaj mnie. Wystarczy włączyć sobie byle jaką jutubkę z meczyku, które w takiej sporej obfitości, wy-kibole, wpychacie na jutub. 10 lat to okres, w którym można się przyzwyczaić, faktycznie, poprzez zadżumienie. I teraz byle felieton i od razu pianka. Wypieramy, wypieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba83 Re: Poprawa, pfff. IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 20:20 Zapraszam na Legię!! YouTube to nie to samo:) chcesz oceniać, wyrób sobie zdanie na faktach a nie na tekstach "faktu" "SE" czy "GW" wszystkie prezentują podobny poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Poprawa, pfff. IP: *.ists.pl 12.03.11, 20:31 "YouTube to nie to samo:)" Bardzo mi przykro, ale po tych króciutkich samplach z jutubek jednak jestem w stanie zorientować się, ze nic się kompletnie nie zmieniło. To wszytko jest takie do bólu przewidywalne - pojawia się jedno hasło agresywne i od razu wiem, co za moment usłyszę. Poza tym race, pełno dymu i prymitywizm. Nie mój gust, niestety. Na serio, niepotrzeby mi jest Stec do wyciągnięcia wniosków. A w ramach promocji futbolu wśród klasy średniej proponuję więcej pochodów kibolskich oraz ustawek wrzucać na jutubki. Mi pozostaje wciąż opera, jak poinstruował jakiś ziomal wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba83 Re: Poprawa, pfff. IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 20:49 Ok rozumiem, poprostu inne zainteresowania... ale ja siedzać przez 10h dziennie i licząc w pracy potrzebuję oderwania, stadion idealnie się nadaje!! mogę krzyczeć ile chcę...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Poprawa, pfff. IP: *.ists.pl 12.03.11, 22:50 To dobrze, że bez odbioru, bo ciężko by mi było polemizować z człowiekiem o takiej interpunkcji. Sama się podpisz, szpilo. Podpisuję się 2012, bo to sądny rok dla polskiej piłki kopanej i skończy się skandalem i kompromitacją, tak przewiduję. Skąd ta pewność jakiej i czyjej prawdy ja bronię, skoro nawet podpisany nie jestem. Może jestem po prostu też pismakiem, a do tego konkurencyjnym wobec Steca i już zacieram rączki, bo na pisaniu o kompromitacji kibolskiej w 2012 roczku będę sobie czesał wierszóweczkę. Mogę sobie być równie dobrze wrednym trollem i wysysać emocje z takich jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila-3 Re: Poprawa, pfff. 12.03.11, 23:08 CZEPIASZ SIE MOJEJ INTERPUNKCJII---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Poprawa, pfff. IP: *.ists.pl 12.03.11, 23:18 Sample to próbka. Napisałem w języku globalnym/default/angielskim, tak dla kaprysu. Twój "rewanż" za moją słuszną uwagę o Twojej interpunkcji jest żałosny. Dodam, że oglądałem próbki prawdziwe - przez kiboli o kibolach dla kiboli. Zniechęciły mnie niestety i już. Nie wydam złotóweczki na żadne takie widowisko. Nie moja wina, że Ty nie potrafisz nawet po polsku i nie da się czytać tego, co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila-3 Re: Poprawa, pfff. 13.03.11, 00:52 CO ZNACZY " SAMPLE" - WIEM , ALE MA ONO JESZCZE INNE ZNACZENIA , ALE TO DLA CIEBIE WYZSZA SZKOLA JAZDY , ZA WYSOKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2012 Re: Poprawa, pfff. IP: *.ists.pl 13.03.11, 03:07 "WIEM , ALE MA ONO JESZCZE INNE ZNACZENIA , ALE TO DLA CIEBIE WYZSZA SZKOLA JAZDY" Oczywiście, jakże mogło być inaczej. Nigdy się z innym samplem niż próbką kibolstwa nie zetknąłem. To bardzo trudne w dzisiejszych czasach. Przecież mało kto woli Herbalisera od chłopaków z Molesty. Cieszę się, że moja jedna wstawka tak Cię rozsierdziła. Niech to Cię pocieszy, skoro polska interpunkcja jest Ci obca i słabo sobie radzisz z budowaniem dłuższych wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
szpila-3 Re: Poprawa, pfff. 13.03.11, 23:07 ZACZYNA MI SIE TO PODOBAC ....; ZAWSZE INTERESOWALA MNIE INZYNIERIA GENETYCZNA ... ; TY SOBIE " ...PISZESZ W JEZYKU GLOBALNYM , TAK DLA KAPRYSU ..." --- Odpowiedz Link Zgłoś
szpila-3 Re: Poprawa, pfff. 12.03.11, 23:18 MOJEJ INTERPUNKCJII SIE CZEPIASZ ???-----" SAMPLISTO Z JUTUBEK ...." ???---- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: staj Kibol odbił stadion Legii IP: *.ibd.gtsenergis.pl 12.03.11, 19:22 Najlepiej zamknąć całkowicie stadion i kibolkom warszawskim pozwolić zapłacić za budowę, na którą poszły pieniążki z całego kraju. Idioci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Re: Kibol odbił stadion Legii IP: *.acn.waw.pl 12.03.11, 20:18 Prowincjonalne kompleksiki się odzywają? Dla twojej wiadomości - na budowę stadionu Legii pieniążki poszły tylko z budżetu miasta Warszawy, a nie całego kraju, a więc wara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szadkowska Kibol odbił stadion Legii IP: *.client.duna.pl 12.03.11, 20:27 Stec czy Kloc oto jest pytanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warszawiak Prawda kiboli w oczy kole !! IP: *.multi-play.net.pl 12.03.11, 20:31 Nie lubię Steca, ale tutaj opisał fakty. Cytat z ryku wodzireja na Żylecie jest autentyczny. Krótko, za stadion zapłacili podatnicy, mało, większość tych kiboli pracuje na czarno, a co zarabia legalnie, to mało. A uważają stadion za swój!! A grożą innym! G... Wam do tego wieśniaki, kto przychodzi na stadion. Mam prawo siąść wszędzie, gdzie wykupię bilet, mam prawo siedzieć spokojnie, przyprowadzić żonę ,dzieci, g... Wam do tego!! Płacę bilet. Z moich podatków jest ten stadion. A Wy potraficie tylko robić zadymy, grozić. Tam, gdzie sobie z Wami poradzono, są sukcesy (Anglia, Hiszpania, Niemcy), tam gdzie nie, jest bida. Won ze stadionów buraki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKS-MP Brawo Stec IP: *.echostar.pl 12.03.11, 20:54 Starą kurwę czas wyeliminować ze społeczeństwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rfrf Kibol odbił stadion Legii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 21:57 Panie Rafale, kibicuję Panu od wielu lat. W Polsce nie znam żadnego dziennikarza sportowego o takim jak Pana poziomie znajomości tematu. Problem kiboli, a tym bardziej stosunek do nich ludzi z tak zwanego "środowiska sportowego", jest dla mnie wytłmaczalny tylko w jeden sposób: są to grupy powiązane ze sobą biznesowo. Jeśli dołączymy do tego faktu informacje o handlu narkotykami oraz kantaktach kiboli z mafią pojawia się dość jasny obraz. Zainteresowani zbyt dużo mają do stracenia, aby "normalny" człowiek mógł włączyć się w kibicowanie. Z tego powodu namawiam do uprawiania sportu amatorskiego - jakiegokolwiek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Kibol odbił stadion Legii - nie kibol lecz bandyta 12.03.11, 22:36 I trzeba z tym skonczyc. To co sie dzieje na stadionie Legii, to bandycka zabawa na wiejskiej potancowce. Gdzie norma sa siekiery, kosy i sztachety. I ja rozmie, ze ten bezmuzgowiec nie pojmuje w co sie bawi, ale jest miasto z calym aparatem represji i kodeksem karnym. No chyba ze, "miasto" to tez kolesie z tej samej gminy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee Re: Kibol odbił stadion Legii - nie kibol lecz ba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 23:48 ah nie ma to jak te kosy maczety i strzelaniny na stadionie Legii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1234 Re: Kibol odbił stadion Legii - nie kibol lecz ba IP: *.108.152.186.wlantech.pl 14.03.11, 15:24 człowieku chyba nigdy nie byłes na stadionie;/ idź i sam sprawdź jak jest a nie wypisujesz głupoty;/ Odpowiedz Link Zgłoś