Gość: zafsze z leszkiem IP: *.205.78.133.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 03.08.11, 22:38 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wierny Re: Lech - Wisła IP: *.ip.xcore.pl 30.08.11, 09:18 lech poznań wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecz TV online Lech - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 17:50 www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?aid=/20110511/sport_nozna/432294078 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Expert Lech - Wisła IP: 212.122.223.* 09.09.11, 12:15 Lech nie przegra. Wisła odpóści przed Ligą Europy. Moje prywatne darmowe typy bukmacherskie: darmowepewniaki.pl Zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TY Amica - Skisła... IP: 194.165.48.* 09.09.11, 12:24 Wielki mi hit. Buuaahhhhaaahaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
w-oparach-absurdu Lech - Wisła 09.09.11, 12:49 Bawią Cię idiotyczne produkty sprzedawane w telezakupach i katalogach wysyłkowych? Tobie również zdarzyło się napotkać jakieś niesamowite perełki, którymi pragniesz się podzielić z innymi? Jeśli tak, to zapraszamy ;] www.facebook.com/#!/pages/W-oparach-absurdu/131288773636811 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xoxo transmisja online IP: 178.73.48.* 09.09.11, 18:03 Lech Wisła na mecze na na żywo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czapa Lech - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.11, 21:56 gratulacje dla kibiców za doping...:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lech Lech - Wisła IP: 82.160.132.* 09.09.11, 22:09 co za kretyn pisze tą relacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baron Re: Lech - Wisła IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 22:22 lech wygral cieniasami LKS i belchatow i sie podniacali wsz przyszly lepsze zespoly i nie ma lecha bakero to zaden trener czym szybciej odejdzie tym lepiej dzisiaj moglobyc z 0-4 dla wisly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Lech - Wisła IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 09.09.11, 22:21 lech zdechł amica wronki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjj Re: Lech - Wisła IP: *.171.23.97.static.crowley.pl 09.09.11, 22:25 kuchenki poległy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ghg Lech - Wisła IP: *.dynamic.chello.pl 09.09.11, 22:39 Co za idiota pisal tą relacje??! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mateo a tak pięknie grali z ŁKS :)) IP: *.home.aster.pl 09.09.11, 22:44 pierwszy przeciwnik z prawdziwego zdarzenia i z pyrek zostały obierki Odpowiedz Link Zgłoś
chateaux Lech to kpina. Ciesze sie ze nie kupiułem karnetu 09.09.11, 22:47 I nie kupie dopóki Bakero nie zrobi czegos z tymi partaczami. W pierwszych trzech meczach sezonu, Lechowi mecze wygrywali jedynie Stiilic i Rudniew. Wystarczyło ze zobaczyli to trenerzy innych drużyn, wyłączyli tych dwóch z gry i już nie ma Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Lech to kpina. Ciesze sie ze nie kupiułem kar IP: *.net 09.09.11, 23:00 Obawiam się, że największym problemem jest tu Bakero. W jego ojczyźnie - kraju który jest mistrzem Świata i Europy, którego drużyny klubowe seryjnie zdobywają europejskie i światowe trofea nie zatrudniono by go do podawania piłek. Za to w naszym kraju nie zwraca się uwagi na opinie wyprzedzającego nas o tysiąclecia świetlne piłkarsko kraju i upatruje się w Bakero drugiego Mourinio. Jestem ciekawy ile czasu minie zanim ktoś w Poznaniu pójdzie po rozum do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: Lech to kpina. Ciesze sie ze nie kupiułem kar IP: *.icpnet.pl 10.09.11, 02:01 Niestety większym problemem od Bakero ą pseudo piłkarze, w tym meczu jak i w meczu z Górnikiem nie widziałem u nich woli walki. Dobra dostaliśmy bramę ale wychodzimy na 2 połowę i gramy do przodu nie cofamy nogi jak rywal atakuje to się n ie cofamy całym zespołem w swoje pole karne tylko na niego wychodzimy tego mi tutaj zabrakło zero walki i chęci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legun Lech - Wisła IP: *.cable.net-inotel.pl 09.09.11, 22:58 no,no .... dziennikarzyna rb, gdy Wisła strzelila bramkę, miał najwspanialszy orgazm.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tim Lech - Wisła IP: *.net 09.09.11, 23:04 Tak się psioczyło nieraz na Zielińskiego, ale w porównaniu do Bakero był on trenerskim geniuszem. Bakero wykończy Lecha. Odpowiedz Link Zgłoś
ramyus To nie trener ciota, toi piłkarze paralitycy 09.09.11, 23:19 Gość portalu: Tim napisał(a): > Tak się psioczyło nieraz na Zielińskiego, ale w porównaniu do Bakero był on tre > nerskim geniuszem. Bakero wykończy Lecha. Takji Kriwets? Co on sobą prezentuje na boisku? A Wilk? W ogóle grął w tym meczu? A na prawym skrzydle kto grał w ataku? Nie zauważyłem tam dzisiaj żadnego prawego ofensywnego pomocnika. Ślusarski to do jakiej roli był dzisiaj zaangażowany na lewej stronie? Kopnę, pobiegnę - może uda się dogonić jeśli nikt nie przetnie lotu piłki - i kopne drugi raz,może ktoś sie napatoczy. A Wojtkowiac jaką rolę mial dzisiaj spelnic? Podpisac liste obecnosci? Wywiązał się z zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
miroskom Frekfencja do dupy. Po co taki wielki stadion. 09.09.11, 23:23 Lech gra z Wisłą Kraków, z mistrzem Polski a stadion jest pusty. To samo na Lechii, Wiśle. Tak samo będzie na Śląsku Wrocław. Po prostu stadiony dla polskich klubów są za duże. Lech, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ass Co to jest Frekfencja? Anaflabeto! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 08:46 ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rak Re: Frekfencja do dupy. Po co taki wielki stadio IP: *.aster.pl 10.09.11, 15:28 co za gosc ale zes gupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: no to wygral :p IP: *.man.bydgoszcz.pl 10.09.11, 07:46 To kara dla Lecha za demolkę stadionu w Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
quaga Wisła wskazała Lechowi miejsce w szyku 10.09.11, 07:58 Po nieudanych dla Wisły eliminacjach do Ligi Mistrzów rozległy sie glosy o wielkości Lecha i marności Wisły. Ostatni mecz zweryfikował te twierdzenia bardzo boleśnie dla kibiców Lecha. Wydaje się jednak że Wisła jest dotknięta syndromem Lecha z zeszłego sezonu. Zagrała dobre mecze z Polonia i Lechem a ma klopoty z mniej renomowanymi rywalami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DSD Re: Wisła wskazała Lechowi miejsce w szyku IP: *.231.15.32.koba.pl 10.09.11, 08:18 No właśnie. Ja od razu pomyślałem o fanach Lecha domagających sie miejsca z automatu dla Kolejorza w pucharach kosztem Jagiellonii, piszących że Lech na pewno wyeliminowałby APOEL etc. Po przeprowadzeniu empirycznego testu wygląda raczej że dostałby większe wciry od Wisły. Równie dobrze Tottenham mógłby domagac się miejsca kosztem Man City no bo my pokonaliśmy Milan i dotarliśmy do 1/4 LM a ci przegrywali z jakimś Lechem w marnej LE... BYĆ MOŻE Lech wypadłby lepiej od Wisły ale to tylko kwestia wiary... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warta Rulez! Obierkowo w szoku, taka porażka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.11, 08:03 widać że pseudo piłkarze a prawdziwe dziadostwo z poznania jest na swoim miejscu. Warta Rulez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FERNANDO Lech - Wisła IP: 89.228.8.* 10.09.11, 08:08 CAŁE SZCZĘŚCIE ŻE LECH TO NIE APOEL NIKOZJA BO BY WISEŁKA POPŁYNEŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d7b Re: Lech - Wisła IP: *.b-ras1.lmk.limerick.eircom.net 10.09.11, 08:49 właśnie - całe szczęście bo Kuchenki pasterzom z Cypru do pięt nie sięgają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maupa Re: Lech - Wisła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 09:55 Jonasza nie było i od razu Wisełka wygrywa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdsds Szkoda że polski zespół przegrał z przeciętniakiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.11, 08:46 z Krakowa. Legia cudzoziemska znów górą na Polską. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balumbalum Re: Szkoda że polski zespół przegrał z przeciętni IP: *.home.aster.pl 10.09.11, 09:27 Bruma, Injac, Djurdjevic, Stilic, Kriwiec, Tonev, Rudnjew.... same polaki..... sieroto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede [...] IP: *.aster.pl 10.09.11, 10:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buchhaaaaaaaa A gdzie była Patrycja ? Ze swoim chlopakiem ? IP: *.aster.pl 10.09.11, 10:22 Może modlił się ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kris Patryś, Patryś ... pokaż Papieża ! No pokaż ! IP: *.aster.pl 10.09.11, 10:23 A poźniej strzel samobóje K..wie z Krakowa tak jak to zrobiles w meczy z APOEL ! No strzel ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krak Patryś, wyrzuć jeszcze raz pikników ze stadionu... IP: *.aster.pl 10.09.11, 10:34 może w Końcu wrócisz do Suwałk ..., pls. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Patryś, wyrzuć jeszcze raz pikników ze stadio IP: *.man.bydgoszcz.pl 10.09.11, 11:08 Euro z Poznania do Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś