Gość: Widzewiak IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.09.11, 15:59 Znowu to samo, czyli strata bramki w pierwszych minutach meczu. Brak koncentracji? Brać się do roboty i jazda za lubińskim frajerami! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Zagłębie - ŁKS IP: *.187.239.147.ip.abpl.pl 24.09.11, 16:07 Gdy dojdzie do derbów Łodzi, to powinien być wynik 6:0 dla Widzewa!!! ŁKS do niższej ligi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: Zagłębie - ŁKS IP: *.xdsl.centertel.pl 24.09.11, 17:38 byle tylko spadła wtreszcie crakowia ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sea Re: Zagłębie - ŁKS IP: *.centertel.pl 24.09.11, 18:35 Jest tego blisko niestety razem z wami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SS-CK Re: Krotki traktat o chamstwie IP: *.as13285.net 24.09.11, 17:49 Swoją wypowiedzią sprawiłeś(aś) wielką przyjemność i wiarę że jeszcze są ludzie w tym zakłamanym i uciemiężonym kraju którzy zdają sobie sprawę z zagrożenia ze strony żydków tych polskich i tych nie polskich.Pisanie prawdy na forum jest jak walka z wiatrakami albo ktytykują cię "przygłupy niemający pojęcia o problemie,albo ich potomkowie obszczekują i wyzywają od pieprzonych katolików no i wreszcie cenzura GW. Prawda na nich działa jak płachta na byka. To najbardziej zakłamana ,zachłanna i pozbawiona honoru nacja świata która za szmal "wyliże" najbrudniejszą dupę świata!!! Icki to temat rzeka,myślę że jeszcze spotkamy się na forum.ps.pozdro-SS-CK. Wczoraj skrobnołem parę słów na temat tego piłkarzyny Meliksona i jego ziomów. Jestem w szoku że jeszcze "ekonom" z cenzury tego nie wypieprzył! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ap no i powrót bezdomnych dla swoje miejsce a... IP: *.play-internet.pl 25.09.11, 01:00 oszustka Hanna Z. może im dalej budować stadion miejski na I ligę hehehehe i co panie Probierz, mocny w gębie a na boisku to samo co zwykle hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś