Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Platini chwali Ukrainę: "Wiele się tutaj zmieni...

IP: *.128.46.178.static.crowley.pl 27.09.11, 11:47
    dobre ;-) w zeszły czwartek byłem pod stadionem we Lwowie i jakoś z zewnątrz nie widać by był on na ukończeniu nie mówiąc o pospolitym ruszeniu jakie panowało w okolicy tegoż obiektu karczowanie krzaków wycinanie drzew koszenie chwastów (teraz już wiem dlaczego) wyjazd z Lwowa do Medyki chłopcy zrobili z 20 km nowej drogi reszta to ichniejszy standard , ciekaw jestem jak rzesze kibiców będą wyjeżdżać z tegoż urokliwego kraju mnie zajęło to tylko 8 godzin
    oczywiście jak ktoś opłaci policje i ich naganiaczy jedynie 100zł można ten czas lekko skrócić
    Obserwuj wątek
      • khair.el.budar Re: Platini chwali Ukrainę: "Wiele się tutaj zmie 27.09.11, 12:28
        Co do stadionu we Lwowie - po jego obejrzeniu trudno uwierzyć, że kosztował 930 mln złotych - a więc znacznie więcej niż areny w Gdańsku, Poznaniu czy Wrocławiu. Oglądałem stadion w Kijowie, i jestem pod wrażeniem szybkiego tempa jego wykańczania. Nie ma porównania do tego co działo się i dzieje w Warszawie przy stadionie narodowym. Z drugiej strony stadion w Kijowie, to bardzo prosta arena, nieporównywalna z tym w Warszawie (choć prawie równie droga - 1.7 mld złotych - jak ktoś oglądał oba stadiony to wie, że ten na Ukrainie jest mocno przepłacony). Jedno jest dla mnie pewne - jeśli chodzi o stadiony Ukraińcy będą szybsi, ale nie dlatego, że mają lepsze stadiony czy lepszych budowniczych, ale dlatego, że nie mają tak rygorystycznego nadzoru budowlanego, i takich odbiorów jak u nas. Jeśli chodzi o infrastrukturę to są lata świetlne od nas - nie chodzi tu o drogi, a transport publiczny, a przede wszystkim hotele i jeszcze raz hotele. W jednym nas na pewno pobiją - w cenach alkoholu, dla wielu kibiców z krajów Zachodu - podstawy dobrej zabawy.
      • Gość: marqiz Bryan Adams? IP: *.icpnet.pl 27.09.11, 12:46
        Aż z ciekawości wszedłem na stronę Bryana Adamsa i w jego planach koncertowych niespecjalnie widzę Lwów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka