Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Typujemy mistrza NBA!

03.02.12, 13:32
    Zabawa start :-)
    Obserwuj wątek
      • maleate NBA już miało mistrzów 08.02.12, 11:32
        Obecnie nikt starym bykom i LA do pięt nie dorasta!
        • Gość: Drazan Petrovic Re: NBA już miało mistrzów IP: 10.203.52.* 28.02.12, 09:33
          Brakuje takich pojedynków, prawda?
          www.youtube.com/watch?v=MiFdhGOG6M4&feature=related
        • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: NBA już miało mistrzów IP: *.play-internet.pl 12.03.12, 16:43
          prawda
        • Gość: żal Re: NBA już miało mistrzów IP: *.slupsk.vectranet.pl 08.04.12, 21:48
          Lakersy to cioty a wygra Oklahoma City Thunder:brawo:
        • Gość: JOZEK Re: NBA już miało mistrzów IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.12, 20:45
          OKLAHOMA bedzie mistrzem !!!!!!!!! Chociaz jestem za BYKAMI Go Bulls!!]:->
        • szuszek1able Re: NBA już miało mistrzów 15.04.12, 00:46
          maleate napisała:

> Obecnie nikt starym bykom i LA do pięt nie dorasta!
          chyba jednak dorasta, bo Lakersi w tym sezonie nic nie ugrają. prędzej clippersi (i mówię to serio choć 20 lat temu by mnie wyśmiano) stawiam na finał miami - oklahoma.
      • Gość: SHADY Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.adsl.inetia.pl 14.03.12, 17:59
        Ja jestem za Heat ;-)
        • Gość: gosc Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.akademiki.uni.torun.pl 15.03.12, 13:17
          Ktoś z Zachodu: Thunder, Clippers, w ostateczności Lakers
          • manddia Re: Typujemy mistrza NBA! 15.03.12, 17:09
            Gość portalu: gosc napisał(a):

> Ktoś z Zachodu: Thunder, Clippers, w ostateczności Lakers

Obydwie drużyny z Los Angeles są za słabe na mistrzowski tytuł.
            Wygrają Thunder, Bulls lub Heat - inny zespół byłby sporą niespodzianką.
            • Gość: Tomek Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.astral.lodz.pl 21.03.12, 21:10
              to jesat nieprawda bo puki co jest jeszcze san antonio spurs,dallas mavericks czy nawet boston gdyby lekko zmienił skład i pozbył się tuch słabiaków i zbędnych leni a zatrudnił by dobrego centra bo pierce,rondo,ray allen i garnet to solidni gracze ale reszta to tragedia czas na zmiany tylko jakie ainge niema pomysłu i tutaj jest duży problem bo robi całyczas złe kroki np perkins śrotkowy niegra dla celtics tylko teraz dla oclachoma city thunder .celtics jest na skraju młota a kowadła to jest problem co będzie jutro pojutrze a może w 2020r:sciana
        • Gość: IGOR Świebodzin Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.swiebodzin.vectranet.pl 16.03.12, 19:20
          Heat nie mają szans bo LBJ nie jest gotowy na mistrzostwo,natomiast faworyci do finałow nba 2012 to : 1.Chicago Bulls:-) 2.Los Angeles Lakers ,bo Kobe jest gotów poprowadzić po raz kilkanasty po mistrzostwo:-D :sc 3.OKC świetnie grają od początku sezonu ,wkońcu mają DURANTA I WESTBROKA 4.MIAMI HEAT ,dopiero 4 bo LBJ nie jest gotów "Jazz pokonali Heat (James podał)" "Nba all star game:Zachód wygrywa James podaje " tylko nagłówki ]:->:sciana::shock:
        • Gość: kaDD Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.12, 08:24
          j/w Miami Heat. :scared:
          • Gość: ada Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.dynamic.chello.pl 04.04.12, 19:19
            Chicago Bulls
        • Gość: bilicz Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 18:46
          new york knicks mistrzem!
      • Gość: Niko Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.03.12, 19:50
        Moim zdaniem w tym roku jednym z kandydatów do mistrzostwa będzie Chicago Bulls, ale podkreślam z kandydatów, bo przecież praktycznie każda drużyna z NBA się liczy w walce o tytuł. Bulls jednak od początku prezentują bardzo wysoki poziom i świetnie sobie radzą na czele z Derrickiem Rose.
        • Gość: Predzio Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.dynamic.chello.pl 12.04.12, 20:39
          A ja typuję Mephis Grizzles. Co prawda niedawno zacząłem interesować się NBA, ale ta drużyna zrobiła na mnie do tej pory największe wrażenie. Lakersi niestety nie, bo ez Bryanta ta drużyna nie istnieje, Miami Heats moim zdaniem grają bezbarwnie, a chicago tez bym mistrzostwa nie dał. Tak więc mowie, ja typuje Memphis Grizzles
      • Gość: F8 Re: Typujemy mistrza NBA! IP: 83.1.81.* 18.03.12, 20:55
        Według mnie to Ocklahoma zostanie mistrzem. Ma Duranta Westbrooka Hardena na ławce , Ibakę blockmena także jest to zespół na mistrza.
      • Gość: glos_z_sumienia Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.12, 01:42
        OKC nie zdobedą mistrzostwa. To jeszcze nie ta liga. Brakuje im ogrania w play-offs i wytrzymywania presji.

Heat mogą zdobyć mistrzostwo jak wpadną w finale na OKC. Jak wpadną na bardziej doświadczoną ekipę to znowu ich przewiozą przez finały. LBJ jest kiepskim zawodnikiem. Umiejętność zdobywania dziesiątek punktów to nie wszystko. Jeszcze trzeba być liderem. LBJ jest kreowany na lidera nie wiem dlaczego. A Pat Riley powinien spojrzeć na to szerzej. W 2006 D-Wade był liderem i pierścienie zdobyli. Teraz wydaje się, że LBJ jest kreowany na lidera a D-Wade na pomocnika. Powinno być odwrotnie.

Ekipy z LA to z jednej strony dinozaury (Lakers) i powiew jutra (Clippers). LAC jeszcze nie są gotowi na siedmio meczowe serie. Nie wytrzymają presji. Ale jakby ze dwóch trzech weteranów im dodać to kto wie. Za to Lakers są za słabi. Sam Bryant tytułu nie wygra, a jak pokazuje ten sezon są za słabi na ten kolejny tytuł.

Jest jeszcze kwestia Bulls. D-Rose może poprowadzić Bulls do zwycięstwa. Zesmuciło mnie tylko to, że niestety nie wzmocnili się na środku przed końcem okna transferowego. Rozumiem, że Howard chciał zostać w Orlando, ale moim zdaniem można było powalczyć o jakiegoś dobrego centra. Albo chociaż o mocniejszego zamiennika dla Noaha.

Jestem fanem Bulls i ich typuję na mistrzostwo.

Ale co będzie jak będzie finał San Antonio - Orlando? Obydwie ekipy pokazują, że chcą się włączyć do walki i będą mocno o to walczyć. Dla Orlando jest to walka o Howarda, a San Antonio ma sobie coś do udowodnienia.

I na koniec nie zapomnijmy o Mavericks. Jak patrzę na nich to przypominają mi się finały z lat 1994 - 1995 i Houston Rockets
      • Gość: lakers13 Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.204.44.246.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 20.03.12, 09:19
        Mimo,że jestem kibicem Lakers to na mistrza typuje San Antonio.przemawia za nimi doświadczenie(Duncan,Manu,Parker) świetny trener i forma.

• Gość: Paranoix Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.12, 19:12
          Kandydatów jest wielu,
          Obawiam się, że tym razem Miami rozwalą wszystkich na swojej drodze.:-/
          Widać jak rośnie im forma.
          Kto może zagrozić Miami? Bulls, albo Thunder.
          Na staruchów typu SAS, LAL już bym nie liczył.:>
      • Gość: zibi Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.007.c89.petrotel.pl 22.03.12, 12:24
        mistrz oklahoma city , odpalą w tym roku i moze zaczna nawet dynastie
      • Gość: Kobe Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.toya.net.pl 27.03.12, 16:01
        LaL !!! :DD
      • zelaznyszczygiel Re: Typujemy mistrza NBA! 02.04.12, 12:18
        finał: Bulls vs. Spurs
        mistrz: BULLS

Dlaczego? Efekciarstow nigdy nie dawało tytułu. Dlatego nie wierze w Heat i Thunder. Stawiam na solidność i obronę. Gdyby SAS byli trochę młodsi to pobiliby Bulls w finale, ale do tego czasu za bardzo zmęczą się we wcześniejszych fazach.
        • Gość: cahuna Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.12, 07:28
          Chicagowskie Byki zdobędą tytuł i co najważniejsze nie oddadzą go przez minimum 3 sezony!!! Drużyna kompletna, bardzo wyrównana, świetni starterzy jak i rezerwowi, a co najważniejsze młody (stażem) trener z głowa pełną pomysłów. ich obrona to poezja.
          CHICAGO BULLS!!!]:->
          • Gość: dawid Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 09:24
            Memphis Grizlies :D randloph gay gasol.... rozwalą okc itd
      • Gość: Miki Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.adsl.inetia.pl 04.04.12, 15:34
        Oklahoma City Thunder
      • Gość: Gooner Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.12, 16:00
        Oczywiście że Dallas Mavericks, a potem w barze :piwo:
      • napwow Re: Typujemy mistrza NBA! 04.04.12, 17:35
        Chicago Bulls/Oklahoma City Thunder/Miami Heat
        • Gość: goscio susi Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.cdma.centertel.pl 06.04.12, 09:51
          atlanta hawks
        • Gość: edziu Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.12, 14:11
          Oklahoma City Thunder , Miami Heat , Boston Celtics :-)
      • Gość: a Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 11:20
        • ronie23 Re: Typujemy mistrza NBA! 06.04.12, 12:50
          san antonio spurs
      • Gość: celt Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.home.aster.pl 06.04.12, 12:52
        OKC:-)
      • pawloo136 Re: Typujemy mistrza NBA! 06.04.12, 12:54
        Oklahoma City Thunder
      • Gość: tomek Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.12, 15:13
        LAL & OKC z zachodu i Heat & Celtics & Knicks z wschodu a dlatego że Bulls znowu natrafią sobie na Miami i nie mają szans , Knicks mogą być rewelacją jak Memphis w tamtym roku jak Amare wróci , myślę także że Lakers czy Clippers czy Spurs sobie poradzą z OKC w półfinale konferencji i OKC nie awansują nawet do finału konferencji , zresztą to nie ma znaczenia.. i tak wygra Heat albo Lakers , jestem tego pewny ;p
      • Gość: Tomcio Re: Typujemy mistrza NBA! IP: 78.9.86.* 06.04.12, 17:38
        Boston Celtics:-P
      • bebel95 Re: Typujemy mistrza NBA! 06.04.12, 22:42
        Mistrzostwo nba w tym sezonie wywalczy Miami Heat
      • Gość: Janek Re: Typujemy mistrza NBA! IP: 89.231.149.* 07.04.12, 15:02
        Bardzo bym chciał ,zeby mistrzem NBA został zespół któremu nikt nie wróży mistrzostwa. Pamiętacie w 2004 roku Detroit Pistons? Dal jednych szok a dla niektórych po prostu fart i tyle. Teraz każdy typuje , a to Heat , a to Bulls , a to Oklahoma. A może lepiej będzie jak wygra ktoś kto nie uplasował się na ,,liście typerów'' ?
        pzdr :-)
      • Gość: go spurs go Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.icpnet.pl 07.04.12, 19:03
        - na dzis ock jest forma jest mlodosc jest niespartolone koncowki sa
        - w miami wywalilbym wade'a/leba za solindnych centra i rozgrywke to moze ten ktory by zostal przejalby dowodzenie w koncu bo poki co tkwia w prozni decyzyjnej przez to 4te kwarty obrywaja
        - chica ladnie bronia i nic poza tym boozer lepiej niz rok temu ale ciagle za malo i nie wiadomo czego sie spodziewac po rosie
        - sercem za sasami ale gdyby w serie byly do 3 meczow :-) marzec kwiecien prawie zawsze wygladal u nich jak obecnie nie ma co tego przeceniac
        - dallas odpadaja calkowicie wygrali wylacznie przez to ze mieli mega forme a reszta zespolow grala ponizej oczekiwan bardzo delikatnie mowiac
        - lalki juz sie zgraly bynum to nie shaq a swiezosci maja tyle jak wtedy gdy zniszczylo ich detroit
        - bos moga przejsc jedna z druzyn mia/chic dwoch nie dadza rady
        - orl mem utah lac phi ewentualna niespodzianka z dziadkami typu sas/bos
        - pajace typu den/nyk nie wygraliby nawet dokladajac im do skaldu jordana z najlepszych lat - druzyny z idiotami w skaldzie nie wygrywaja...
        z innej beczki w zla strone idzie lac ktorzy sciagneli martina tam jak najszybciej wywalic deandre w pakiecie z kenyonem zanim griffin zglupieje przy nich do reszty dorzucic jeszcze rezerwe i sprowadzic PF zeby nauczyl go podstaw - optymalnie garneta a za dwa lata mielibysmy polaczenie kempa z malonem :cool:
        • Gość: pb Re: Typujemy mistrza NBA! IP: 62.244.135.* 09.04.12, 16:02

jordan z najlepszych czasów ? on miał same najlepsze czasy
          ;-)
      • Gość: ass Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.nplay.net.pl 07.04.12, 20:40
        oklahoma
      • Gość: Iverson Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.xdsl.centertel.pl 08.04.12, 09:47
        Philadelphia 76ers :-D
        • Gość: Krzysiek Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.play-internet.pl 08.04.12, 17:29
          Chicago Bulls
      • Gość: Grand Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.dynamic.chello.pl 09.04.12, 10:45
        Niestety Miami Heat
      • Gość: Dante Re: Typujemy mistrza NBA! IP: *.cli.nitronet.pl 09.04.12, 19:00
        Bulls !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka