Gość: EGON IP: *.idea.pl 25.06.04, 20:50 Udało mi się podliczyć kilka drużyn bez awansu,po trzech kolejkach to wychodzi 217 punktów. niestety nie mi. U mni max to 180. Ale gram dalej z 3 drużynami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: acrossi Re: MAX. WYNIK IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 26.06.04, 09:55 Spokojnie gra zaczyna się dopiero teraz-myślę że o 1 miejsce mogą rywalizować ekipy które zajmują po fazie grupowej b.odległe miejsca-nawet 20 tys i dalsze!!!! Francji już nie ma-Francuzi już nie zapunktują a wielu z tych którzy obecnie prowadzą mają ich w składzie.Prawdziwe liczenie zacznie się od półfinałów!!!-za udział w finale 8 punktów-można wszystko odrobić!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibibobi Re: MAX. WYNIK IP: *.pl / *.kursor.pl 27.06.04, 10:06 Dokładnie tak jak pisze acrossi. Konkurs wygrają ci co mają Portugalczyków,Greków ( ? ), Holendrów i jedna z dzisiejszych ekip tj. Czechy/Dania. Kto tak typował półfinał ma szanse na zwyciestwo. Stawianie na Francuzów, Anglików, Hiszpanów czy Niemców okazało sie błedne. Tym bardziej, że Francuzi po raz kolejny ( po nieudanych mistrzostwach świata ) pokazali że czas dominacji to juz przeszłość, z kolei Niemcy nie potwierdzili swojego fuksa z MŚ, a Hiszpanie po raz kolejny pokazali, że na duzej imprezie nie sa w stanie osiągnć przyzwoitego wyniku. Anglicy zreszta tez! Co do wyników to po 3 kolejkach mam odpowiednio 198, 196 i 195 pkt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VOYTECH Re: MAX. WYNIK IP: *.toya.net.pl 29.06.04, 23:47 Max. wynik po 3 kolejkach to 235 punktów (licząc wg punktacji podanej w GW) ;-) Najlepszy skład: Barthez (17) - Panucci (16), Andrade, G.Neville, Puyol (po 15) - Zidane (34), Lampard (21), Poborsky (20), Scholes (18) - Rooney (33), Baros (31) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: MAX. WYNIK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 03:45 To spróbuj policzyć taki skład: podstawowi: Barthez Monteiro, Valente, Carvallo, Terry Zidane, Lampard, Poborsky, Smicer Baros, Koller rezerwowi: dowolny Puyol, Edman, Seitaridis, Lucic Scholes, dowolny, dowolny, dowolny Rooney, dowolny Ta ekipa daje 272 pkt za grupowe + 32 za awans czyli razem 304 pkt pozdrawiam Jurek Odpowiedz Link Zgłoś
ryku1 Re: MAX. WYNIK 30.06.04, 18:11 Brawo Jurek, też mi tak wyszło. Kolega VOY... liczył maks. noty piłkarzy punktujących we wszystkich trzech meczach stąd 235 pkt., a zniknięcie niektórych Czechów w trzeciej kolejce przy odpowiednich rezerwowych wyszło na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś