Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

osoba towarzysząca

26.03.03, 20:21
    Mam mały problem związany z osobą towarzyszącą. Bardzo lubię się wspinać,
    Zaczynałam gdzieś 2 lata temu na Jurze. Teraz bardzo bym chciała chodzić na
    sztuczną ściankę, ale nie mam partnera/partnerki. Przez pewien czas chodzilam
    sama trawersować, ale wolałabym wspinać sie z parnerem. Jakie mam szanse
    ogłaszając sie na miejscu, bądź na czatach czy innych kawiarenkach że taką
    osobę znajdę? I jeszcze jedno pytanie: czy na szcztuczną ściankę warto
    kupować nowe "porządne" buty czy lepiej zaczekać z tym wydatkiem na wyjaz w
    teren?
    Obserwuj wątek
      • skaleczka22 Re: osoba towarzysząca 10.04.03, 19:25
        hej..ja zaczełam wspinaczke w te wakacje ...bardzo chetnie bym sie
        powspinala ,ale rowniez nie mam kogos z kim moglabym sie wybrac..
        Tylko nie wiem skad jestes..???..Czekam na odpowiedz i pozdrawiam-Basia
        • ulicja Re: osoba towarzysząca 21.04.03, 20:56
          hej!... przepraszam że dopiero teraz odpisuje, ale nie miałam dostępu do netu :
          (( jestem z Warszawy i przez pewien czas chodziłam na ściankę na Nowowiejską,
          także jeśli jesteś nadal zainteresowana to czekam -z niecierpliwością!- na
          odpowiedź
          pozdrawiam ;))
          • skaleczka22 Re: osoba towarzysząca 24.04.03, 20:26
            oj ja tez zapomnialam sprawdzic forum..myslalam ,ze sie nie odezwiesz juz..ja
            jestem z katowic:(to daleczko,no ale dla chcącego nic trudnego...bo to w
            gruncie rzeczy nie jest proste kogos zachecic do wspinaczki..pozdrawiam i
            odezwij sie jesli masz ochote
            • ulicja Re: osoba towarzysząca 25.04.03, 21:23
              oczywiście że się odezwę! szkoda że z Katowic,no ale może by wyszło coś na
              wakacje sie spotkac na Jurze??? no i życze powodzenia w dalszym szukaniu osoby
              do towarzystwa (a może już znalazłaś?), bo mi niestety coś nie wychodzi... :((
              pozdrawiam!
              • skaleczka22 Re: osoba towarzysząca 25.04.03, 22:03
                hej!teraz jestem strasznie zajeta i mam malutko czasu a wiem ,ze w maju beda
                cieple dni i super by bylo sie wybrac na skalki ..nadal nie mam nikogo chetnego:
                (moze ktos na tym forum sie jeszcze odezwie i bedzie wieksza grupka:)Jesli
                chodzi o Jure to chetnie na weekend sie spotkac:)pozdrawiam
                • ulicja Re: osoba towarzysząca 26.04.03, 20:56
                  ja też mam teraz pełno roboty :(( i jeśli chodzi o mnie to na ten długi weekend
                  raczej wyjechać bym nie mogła (nauka!!!!!), więc mi pozostają tylko wakacje
                  niestety. Ale bardzo mnie cieszy Twoja chętna postawa co do wyjazdu ze mną! no
                  i też mam cichą nadzieję że kogoś jeszcze sie namówi...
                  pozdrawiam i czekam na dalsze wiadamości!!! ulka
                  • skaleczka22 Re: osoba towarzysząca 27.04.03, 10:03
                    ..fajnie ,ze sie odezwalas...naprawde szkoda ,ze dzieli nas taka odleglosc...no
                    to czekamy na chetnych do wspolnej wspinaczki!Ale wydaje mi sie ,ze malo osob
                    tutaj zaglada:( pozdrawiam basia
                    • kicia7 Re: osoba towarzysząca 27.04.03, 13:30
                      Ja dla odmiany jestem z Łodzi ale chętnie bym się przyłączyła do wypadu na Jurę
                      w czasie wakacji. Może się jakoś umówimy? Pozdrawiam-Magda
                      • ulicja Re: osoba towarzysząca 29.04.03, 18:18
                        witaj Madziu!! bardzo sie cieszę że napisałaś!! to juz jest nasz 3!!! Biorąc
                        pod uwagę obecne tempo to może to lipca jescze ze dwie osoby namówimy... a to
                        już by był całkiem wesoły wypad!
                        a jak długo się już intersesujesz skalkami??
                        pozdrawiam - ula
                        • kicia7 Re: osoba towarzysząca 30.04.03, 08:33
                          Nawet we trójkę może być całkiem wesoło. Już sobie ostrzę ząbki. Ja się
                          zaczęłam wspinać trzy lata temu. Zrobiłam wtedy kurs w Rzędkowicach i tak 2-3
                          razy w roku jeździłam tamże. Miałam nadzieje, że pojadę w tym roku na majówkę,
                          ale dopadła mnie robota. Mam nadzieję, że uda nam się zrobić w
                          lipcu "międzymiejski" babski wypad. Nie straćmy kontaktu! Pozdrawiam - Magda
                          • ulicja Re: osoba towarzysząca 05.05.03, 21:03
                            witam dziewczyny!!!
                            oj, dlaczego się nagle tu tak cicho zrobiło??? żadna nić nie pisze... mam
                            nadzieje że wszystko w porządku? ja także przepraszam że długo nie pisałam,
                            ale, chmmmmm, siedze i poprawiam wszystko w szkole, pozatym moja siostrzyczka
                            pisze maturke no i trzeba ją wspierać duchowo!
                            proponuje przejść na inną metodę komunikacji... oto mój mail:
                            figaa@tenbit.pl
                            pozdrawiam i czekam !
                            • rooda24 Re: osoba towarzysząca 06.05.03, 23:56
                              hej, hej!
                              ja troszkę się wspinam, i na dodatek jestem z W-wy
                              • ulicja Re: osoba towarzysząca 09.05.03, 14:26
                                hej!!!
                                o!! jak miło że ktoś sie pojawił z warszawki!! ;)) może szukasz kogoś do
                                towarzystwa żeby się powspinać? (choć na sztucznej ściance....) a w wakacje....
                                JURA!!
                                • rooda24 Re: osoba towarzysząca 09.05.03, 15:29
                                  oki, możemy się kiedyś umówić
                                  niezbyt często na ścianki chadzam (kasa),
                                  wspinam się od 4 latek, choć bez większych sukcesów

jak by co to pisz- rooda24@gazeta.pl
                                  • skaleczka22 Re: osoba towarzysząca 09.05.03, 18:41
                                    witam ponownie!czekam na kogos z katowic albo okolic..i nadal mam nadzieje na
                                    jakis wydad na jure ...ja praktycznie jestem wielka amatorka jesli chodzi o
                                    wspinaczke ..pozdrawiam -Basia
                                    • ulicja Re: osoba towarzysząca 10.05.03, 19:36
                                      no ja też mam wielką nadzieje że uda nam się w wakacje zorganizować ten
                                      wyjazd ;))
                                      pozdrawiam i nie straćmy kontaktu!
                                      ulka
      • marcin.gala Re: osoba towarzysząca 16.04.03, 12:40
        Ja w sprawie butów:)
        myślę, że na ścianę lepiej zabrać te najtańsze. Kiedy widzę ludzi wspinających
        się w 5.10, to myślę sobie że szkoda ścierać na chwytach delikatną gumę. To
        jednak spory wydatek, a właściwości butów nie wykorzystasz. Także swoją nową
        parę trzewików zostaw sobie na "mydełko Rzędkowickie".
        Tylko błagam, odtrąbmy już koniec ery korkerów!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka