Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

FLAGA NA KIJU

IP: *.icpnet.pl 18.03.02, 13:58
    mam zamiar uruchomić mechanizm wytwórczy min 2. konkretnych flag na kiju.
    Wymiary 3 m na 3 m.
    Jedna z nich będzie prezentowała charakter tylko V SEKTORA
    Druga WIARY LECHA (być może w połączeniu z 80-tą rocznicą powstania klubu)
    czekam na koncepcje,projekty no i jeśli ktoś zechce to symboliczne składki
    Choć postaram się przeprowadzić zrzutkę na V-tce
    Obserwuj wątek
      • Gość: makon Re: FLAGA NA KIJU IP: 192.168.1.* 19.03.02, 13:53
        Pomysł ciekawy tyle tylko, ze juz jest (bylo) troche takich flag ale gdzie sa
        teraz???? Moze warto by sprobowac je odnalezc. Kiedys sam widzialem
        (reagowalem) jak ludzie wynosili je ze stadionu mimo, ze to nie byly ich :(
      • Gość: guerra Re: FLAGA NA KIJU IP: *.icpnet.pl 19.03.02, 15:39
        raz że te będą niebo lepsze graficznie
        dwa że te będą identyfikowalne i utożsamione z konkretną ekipą co pozwoli
        uniknąć ich ginięcia i niewykorzystywania(dużo flag leży do dziś w magazynie i
        brakuje ludzi do machania nimi)
        • gb-lech Re: FLAGA NA KIJU 19.03.02, 15:44
        • misza01 Re: FLAGA NA KIJU 19.03.02, 16:00
          jesli chodzi o kwestie graficzne- żaden ze mnie grafik, ale pałam wielką
          miłością do wszelkiego rodzaju biało niebieskich "szachownic" może z
          projektowanym herbem stowarzyszenia, może z herbem Lecha na środku-tak po
          prostu.(choć na dziś powinna się tam chyba znaleźć postać opuchniętego żula
          wygrażającego palcem w kierunku boiska- taki symbol piątki, he, he)
          • Gość: Alchem Re: FLAGA NA KIJU IP: *.rogozno.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 16:13
            misza01 napisał(a):

> choć na dziś powinna się tam chyba znaleźć postać opuchniętego żula
            > wygrażającego palcem w kierunku boiska- taki symbol piątki, he, he
            kurde smutne, ale prawdziwe :{ zgadza sie, ze zdarzaja sie takie kwiatki,jednakze
            polemizowalbym ze stwierdzeniem,ze to symbol piatki. Ja to rozumiem, ze to zart,
            ale forum czytaja takze ci, ktorzy na V nie byli i nigdy nie beda. Po co maja
            miec takie zdanie o naszym sektorze? >:{

Faktem jest, ze nie ma zadnego problemu zeby na stadion wszedl koles ledwo
            trzymajacy sie na nogach, ze nie ma problemu by wniesc flaszke - szczegolnie
            jesli sa to cwiartki upchane po roznych zakamarkach. Przeciez ktos po meczu
            sprzata sektory i klub nie wie ile takich butelek zostaje? Dlaczego tego nie
            pilnuja?

Zastanawia mnie jedna sprawa... oto cytat z linku z postu "Ultra Force i ich
            bluzy:
            "Warto w tym miejscu dodać, że dzięki UF wyłapano kilkunastu cwaniaków, którzy
            próbowali się wkręcić za darmo na mecz. Tym razem skończyło się tylko na
            uprzejmym "do widzenia". Następym rezem nie będzie już tak "serdecznie" i
            działania te będą powtarzane dopóki nie skończy się z buractwem wśród fanów,
            którzy mienią się kibicami ŁKS, a w jawny sposób próbują naciągnąć kulub i samych
            UF na koszta."

Jezeli ochrona nie potrafi przefiltrowac pijanych zuli, to moze bysmy im pomogli?
            Nie chodzi o przeszukiwanie, bo do tego nie mamy prawa, ale mozna by nie
            wpuszczac baranow na stadion.

pozdro
            • misza01 Re: FLAGA NA KIJU 19.03.02, 16:42
              Gość portalu: Alchem napisał(a):

> misza01 napisał(a):
              >
              > > choć na dziś powinna się tam chyba znaleźć postać opuchniętego żula
              > > wygrażającego palcem w kierunku boiska- taki symbol piątki, he, he
              > kurde smutne, ale prawdziwe :{ zgadza sie, ze zdarzaja sie takie kwiatki,jednak
              > ze
              > polemizowalbym ze stwierdzeniem,ze to symbol piatki. Ja to rozumiem, ze to zart
              > ,
              > ale forum czytaja takze ci, ktorzy na V nie byli i nigdy nie beda. Po co maja
              > miec takie zdanie o naszym sektorze? >:{
              >
              > Faktem jest, ze nie ma zadnego problemu zeby na stadion wszedl koles ledwo
              > trzymajacy sie na nogach, ze nie ma problemu by wniesc flaszke - szczegolnie
              > jesli sa to cwiartki upchane po roznych zakamarkach. Przeciez ktos po meczu
              > sprzata sektory i klub nie wie ile takich butelek zostaje? Dlaczego tego nie
              > pilnuja?
              >
              > Zastanawia mnie jedna sprawa... oto cytat z linku z postu "Ultra Force i ich
              > bluzy:
              > "Warto w tym miejscu dodać, że dzięki UF wyłapano kilkunastu cwaniaków, którzy
              > próbowali się wkręcić za darmo na mecz. Tym razem skończyło się tylko na
              > uprzejmym "do widzenia". Następym rezem nie będzie już tak "serdecznie" i
              > działania te będą powtarzane dopóki nie skończy się z buractwem wśród fanów,
              > którzy mienią się kibicami ŁKS, a w jawny sposób próbują naciągnąć kulub i samy
              > ch
              > UF na koszta."
              >
              > Jezeli ochrona nie potrafi przefiltrowac pijanych zuli, to moze bysmy im pomogl
              > i?
              > Nie chodzi o przeszukiwanie, bo do tego nie mamy prawa, ale mozna by nie
              > wpuszczac baranow na stadion.
              >
              > pozdro

pewnie ,że żart do tego głupi i w nienajlepszym guście. Ale faktem jest,że takie
              zdanie o piątce już jest. Rozmawiałem ostatnio z kolesiem dość nieregularnie
              odwiedzającym Bułgarską i pierwsze zdanie było "Ale żulernia się na tą piątkę
              złazi". Ja naprawdę rozumiem,że mogą na stadion przyjść ludzie z poupychanymi
              piersiówkami i się "porobić" w trakcie meczu, jak napisałeś, ale do ciężkiej
              cholery, przeciez nie można na stadion wpuszczać opuchniętych żuli z ulicy!!! To
              chyba nie jest problem,żeby takiego kolesia na stadion nie wpuścić. Będę do tego
              w głupi i idiotyczny być może sposób nawiązywał co rusz, bo mnie to spieniło w
              cholerę. Jak na ten stadion mają przyjść rodziny z dzieciakami, jak koło nich
              usiądzie narąbany klient, którego na ulicy obchodzą na 10 metrów??? I tylko
              patrzy,żeby mu się taki jeleń na szyję nie rzucił po strzelonej bramce przez
              Lecha??? Jesli to forum od czasu do czasu odwiedza ktoś z Lecha to niech to czyta
              przy każdej okazji. NIE WPUSZCZAĆ ŚMIERDZĄCYCH DENATEM ŻULI Z OPUCHNIĘTYMI
              MORDAMI NA STADION!!!!!! A niestety w piątce jest ich sporo.
              • misza01 Re: FLAGA NA KIJU 19.03.02, 16:46
                aha i jeszcze jedno- nie my chyba jesteśmy upoważnieni do robienia zamieszania
                przed wejściami. Od tego jest Zarząd, ochrona. jest regulamin i mają zatrudnić
                takich ludzi, którzy go będą przestrzegać- osób nietrzeźwych nie wpuszcza się
                na stadion. A teraz wejdzie tu guerra i nas opier..(słusznie zresztą),że mu
                zaśmiecamy wątek- sorry.
                • Gość: xxx Re: FLAGA NA KIJU IP: *.futuro.pl 19.03.02, 17:14
                  Zboczyliście z tematu i to znacznie.
                  Co do flag to róbcie ich jak najwięcej bo sa zajebiste. Jak ktoś sam robi to ja
                  szanuje i pilnuje jej. Na pewno nie będą juz robione flagi masowo, bo nie ma to
                  sensu. Do dzisiaj mamy 5 wilekich flag, którymi nikt nie chce machać
      • Gość: mat2807 Re: FLAGA NA KIJU IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 20:22
        Jezeli flagi leza nieuzywane w magazynie to nie wierze, ze nie znajda sie
        ludzie, ktorzy beda chcieli nimi machac (trzeba tylko w pewien sposob sprawdzic
        ich wiarygodnosc, zeby nie dochodzilo do ich wynoszenia z obiektu). Popatrzcie -
        nawet w takich zapyzialych wRONKACH na kazdym meczu jest przynajmniej 5 flag...
        • Gość: xxx Re: FLAGA NA KIJU IP: *.futuro.pl 19.03.02, 21:08
          Jestes chętny? To zapraszam do machania mogę Ci jedną wydać już na njblizszym
          meczu.
          • Gość: vivacee i o to chodzi... IP: *.cgs.poznan.pl 19.03.02, 22:01
            szukamy jednej osoby (lub dwóch w razie choroby pierwszej na zastępstwo),
            spisujemy dane i robimy ich odpowiedzialnymi za daną flagę i po robocie. Na
            przykład grzeda i ja chodzimy nie do 5 tylko do i my możemy zabrać po jedenej
            fladze własnie do kotła. niech kompetentna w tej sprawie osoba skontaktuje sie
            z guerrą, on da nam znać i po sprawie...
            pzdr
            vivacee
            • Gość: xxx Re: i o to chodzi... IP: *.futuro.pl 19.03.02, 22:20
              Tych flag sie nie ukraśc:)
              5 na 5 metrów
              • Gość: vivacee nie da się ukraść??? IP: *.cgs.poznan.pl 19.03.02, 22:22
                a dlaczego niemieccy żołnierze na manewry na polskich poligonach
                instalują w czołgach autoalarmy? Polak wszystko ukradnie!
                pzdr
                vivacee
                • Gość: Fanatico Re: nie da się ukraść??? IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 09:25
                  Ja tez chodze do kociolka to jedna moglbym sie zaopiekowac, tyle ze sa one
                  zajebiscie ciezkie i jest trudnosc w operowaniu nimi. Mozna jednak zrobic tak
                  jak np. we Wloszech, gdzie flagi ida w ruch glownie po bramkach, lub przy
                  odpalaniu rac itp.
                  Ps. Moja wiarygodnosc moze chyba potwierdzic guerra.
      • Gość: Fanatico Re: FLAGA NA KIJU IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 09:49
        Z tego co pamietam to byly jeszcze dwie flagi: jedna z czaszka (taka jak na
        fanie "Ultras Lrch") druga z klałnem z "Desperados". Sa one mniejsze
        gabarytowo, wiec jesli jeszcze istnieja, to ja bym sie jedna mogl opiekowac na
        meczach.
        • Gość: guerra Re: FLAGA NA KIJU IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 09:55
          tak więc robimy nowe i ratujemy stare
          • Gość: Feelgood Re: FLAGA NA KIJU IP: 195.216.121.* 20.03.02, 10:02
            Mam pytanie: co się stało z kilkudziesięcioma mniejszymi flagami, które bywały
            jeszcze w zeszłym sezonie? Wszystkie rozkradziono? Przyznam, że również mógłbym
            pomachac w kotle taką flagą...
            nARKA
            • Gość: xxx Re: FLAGA NA KIJU IP: *.futuro.pl 20.03.02, 10:20
              Są 4 flagi 5 na 5 metrów i flaga Desperados trochę mniejsza. MAchać nimi można
              tylko co jakis czas i to przy bezwietrznej pogodzie, bo są za ciężkie.
              Mniejszych flag zosatło ok 20 ale taka liczba prezentuje się żenująco więc ich
              nie używamy. Możnaby je brać na jakieś wyjazdy tylko różnie jest z wejściem z
              nimi.
              • Gość: Fanatico Re: FLAGA NA KIJU IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 10:32
                To ja sie pisze na Desperados. Guerra jak zechce to za mnie poswiadczy.
              • Gość: grzeda Re: FLAGA NA KIJU IP: *.wsb.poznan.pl 21.03.02, 13:56
                Gość portalu: xxx napisał(a):

> Są 4 flagi 5 na 5 metrów i flaga Desperados trochę mniejsza. MAchać nimi można
                > tylko co jakis czas i to przy bezwietrznej pogodzie, bo są za ciężkie.
                > Mniejszych flag zosatło ok 20 ale taka liczba prezentuje się żenująco więc ich
                > nie używamy. Możnaby je brać na jakieś wyjazdy tylko różnie jest z wejściem z
                > nimi.

Zabrac flagi na wyjazd (ale autokarem!!!!!!!!!!!!!!!!!!) to juz lepszy pomysl, a
                jak nas z nimi nie wpuszcza to mozna je zostawic w autokarze.................
          • Gość: Fanatico Re: FLAGA NA KIJU IP: *.icpnet.pl 20.03.02, 10:36
            A i na marginesie to guerra poslalem Ci projekty ktore chce wykonac, tylko
            bedziecie musieli mi troche pomoc w kwestii produkcji i moze troche finsowo,
            jesli cena wykonania przerosnie moje moliwosci.
            • Gość: makon Re: FLAGA NA KIJU IP: 192.168.1.* 20.03.02, 13:33
              Witam
              Jestem ciekaw gdzie jest "trupia czacha" przeciez jest to jedna z lepszych flag
              i na pewno znajdzie sie ktos chetny do machania nia.
      • cromm Re: FLAGA NA KIJU 21.03.02, 13:48
        Cromm to w mitologii Celtyckiej czaszka....he,he to mogę sobie
        pomachać "braciszkiem"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka