Dodaj do ulubionych

Do adminow portalu

02.11.03, 22:52
Drodzy admini,

Bywanie w Waszym portalu dla wielu nas jest przyjemnoscia, jednak ta
przyjemnosc jest psuta przez uzytkownikow, ktorym bardzo sie nie podoba ze na
tym medium ludzie przychodza z przyjemnoscia, zawierane sa przyjaznie i w
ogole ludzie dobrze sie bawia.

Pojawiaja sie uzytkownicy nasladujacy nicki stalych uzytkownikow. Bardzo
prosimy o wypowiedzenie sie, co zamierzacie zrobic w tej sprawie.

Chodzi mi o takie nicki jak:
piere_dolinsky_paris )
p.a.d.a.l.c.o.vv.a
soczevva
analhella

pozdrawiam
anahella

ps. do uzytkownikow tego forum. Wpisujcie tu inne nicki, ktore sie pod Was
podszywaja, bo moglam kogos pominac.

pozdrawiam
anahella

ps. do uzytkownikow tego forum: jezeli poja
Obserwuj wątek
    • pierre_dolinsky_paris Re: Do adminow portalu 02.11.03, 23:12
      anahella napisała:

> Drodzy admini,
      >
      > Bywanie w Waszym portalu dla wielu nas jest przyjemnoscia, jednak ta
      > przyjemnosc jest psuta przez uzytkownikow, ktorym bardzo sie nie podoba ze na
      > tym medium ludzie przychodza z przyjemnoscia, zawierane sa przyjaznie i w
      > ogole ludzie dobrze sie bawia.
      >
      > Pojawiaja sie uzytkownicy nasladujacy nicki stalych uzytkownikow. Bardzo
      > prosimy o wypowiedzenie sie, co zamierzacie zrobic w tej sprawie.
      >
      > Chodzi mi o takie nicki jak:
      > piere_dolinsky_paris )
      > p.a.d.a.l.c.o.vv.a ( pisana przez dwa v v ( bez spacji ) zamiast przez " w "
      > soczevva
      > analhella
      > redakcja_bravo_opowiada ( zamiast: odpowiada )

• moniorek1 Re: Do adminow portalu 02.11.03, 23:16
      Moim zdaniem powinnismy ich kasowac. Jak chca pisac to niech zmienia nicka
      albo w ogole zablokowac im dostep do tego forum do czasu az zmienia nicka.Ja
      nie bede sie przygladac uwaznie kazdej literce nicka czy ktos czasem nie
      podszywa sie pod kogos innego.
      • julla Re: Do adminow portalu 02.11.03, 23:27
        Raz ktos się podszył pod mój nick, dziwne bo zalogował się identycznie jak ja.
        Nie wiem jak to wytłumaczyć, ale ponieważ ten post nie był obraźliwy ani
        wredny, to postanowiłam potraktowac to jako incydent. Czekam na powtórkę, jeśli
        znów ktoś się tak zaloguje- chyba zmienię nicka:)
        • anahella Re: Do adminow portalu 03.11.03, 01:12
          Mozliwe, ze byl to nick Jvlla - przez V i nikt nie zauwazyl roznicy, albo sie
          nie zalogowal, co jest mozliwe.
          • julla Re: Do adminow portalu 03.11.03, 01:56
            anahella napisała:

> Mozliwe, ze byl to nick Jvlla - przez V i nikt nie zauwazyl roznicy, albo sie
            > nie zalogowal, co jest mozliwe.
            No nie wiem, nie wiem... Ale postanowiłam mieć dystans do forum i ogólnie do
            internetu, więc dopóki nikt nie wylewa pomyj w moim imieniu na kogoś innego,
            to mało mnie to obchodzi:)) A jak zmienię nicka to Wam zakomunikuję i tyle.
            >
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Do adminow portalu 03.11.03, 00:06
        moniorek1 napisała:

> Moim zdaniem powinnismy ich kasowac.

ale jak MY możemy ICH kasować??? Przeciez to nie na Dekameronie, gdzie nawet ja
        jestem admin. Tu sobie mogę kasować ile dusza zapragnie, jeno jakos dusza nie
        pragnie. A ty kasujesz na F.K ?? tam , gdzie klony robią zawieruchę? To
        respekt, Moniorku.
      • anahella Moniorku 03.11.03, 01:10
        Nie ma ich na Dekameronie, ale sa na FK
        • moniorek1 Re: Moniorku 03.11.03, 06:37
          A ja glupia myslalam ,ze sie tu przedarli :)
    • tebe Re: Do adminow portalu 03.11.03, 08:50
      Nie można zabronić założyć loginu tylko dlatego, że jest podobny do innego.
      Możecie natomiast dopisywać osoby znajome, z którymi chętnie rozmawiacie do
      listy przyjaciół. Będą na zielono a podszywacze nadal na czarno.
      • sherlock_holmes Re: Do adminow portalu 03.11.03, 08:54
        No dobrze,a nie mozna zablokowac kont osobom lamiacym netykiete? Przeciez to
        zgodne z regulaminem forum.
      • anahella Re: Do adminow portalu 03.11.03, 09:08
        Tebe, rozumiem, na roznych forach widze dziewczyny z nickiem oka4 i oka5. One
        wspolistnieja. Jednak uzytkownik uzywajacy nicka padalcowej przez dwa v jest
        osoba na tyle bezczelna, ze uzyl jej sygnaturki - to celowe dzialanie wbrew
        netykiecie i na szkode wizerunku naszego padalca.
      • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Do adminow portalu 03.11.03, 11:18
        tebe napisał:

> Nie można zabronić założyć loginu tylko dlatego, że jest podobny do innego.
        > Możecie natomiast dopisywać osoby znajome, z którymi chętnie rozmawiacie do
        > listy przyjaciół. Będą na zielono a podszywacze nadal na czarno.

Bardzo dziwna odpowiedź . Zupełnie się nie zgadzam z takim stanowiskiem , tym
        bardziej, ze nie jest zgodne z netykietą , ale cóz, widocznie tak jest
        prawidłowo jak napisała Tebe. :(((
        • tebe Re: Do adminow portalu 03.11.03, 12:21
          Są dwie rzeczy.
          Jedna to sprawdzanie loginu przed założeniem czy nie jest do czegoś podobny i o tym nie może być mowy.
          Druga, to blokowanie za podszywanie. To możemy robić tylko na podstawie zgłoszeń i po ich weryfikacji. Pamiętajcie jednak, że to nie rozwiązuje problemu. Lepsza znana padalcovva wpisana do "wrogów" niż 10 klonów blokowanych kolejno.
          • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Do adminow portalu 03.11.03, 12:34
            tebe napisał:

> Są dwie rzeczy.
            > Jedna to sprawdzanie loginu przed założeniem czy nie jest do czegoś podobny i
            o
            > tym nie może być mowy.
            > Druga, to blokowanie za podszywanie. To możemy robić tylko na podstawie
            zgłosze
            > ń i po ich weryfikacji. Pamiętajcie jednak, że to nie rozwiązuje problemu.
            Leps
            > za znana padalcovva wpisana do "wrogów" niż 10 klonów blokowanych kolejno.

to , co robi " mój" klon - czyli osobnik logujący sie przez podwójne " v " w
            miejsce " w " , plus DODANIE TEJ SAMEJ SYGNATURKI uważam za chamstwo, perfidię
            i złamanie netykiety.Zgłaszałam to na Wasz adres reklamacyjny - jak dotąd bez
            skutku i odpowiedzi.Jest ta sprawa tym bardziej niesmaczna, ze osobnik ten
            bynajmniej kulturalnych wpisów "nie popełnia". Obraża moich netowych
            przyjaciół, którzy -niezauważając róznicy między zdublowanym vv i zwykłym w
            mają do mnie słuszne pretensje, których odzwierciedleniem są ich listy na mój
            pryv. mail.
            Jest mi przykro to mówić, ale nie zgadzam się nadal ze stanowiskiem Tebe w
            sprawie tu dyskutowanej.
          • anahella Re: Do adminow portalu 03.11.03, 12:50
            tebe napisał:

> Druga, to blokowanie za podszywanie. To możemy robić tylko na podstawie zgłosze
            > ń i po ich weryfikacji.

Zatem tutaj, oficjalnie prosze o przyjrzenie sie dzialasnosci osoby z nickiem
            p.a.d.a.l.c.o.vv.a . Ty widzisz kto z jakiego adresu wchodzi, wiec zapewne
            nietrudno Ci bedzie zobaczyc, ze nie tym jednym nickiem ta osoba sie zabawia.
            Jest jeszcze piere_dolinsky_paris. Mam dziwne podejrzenie, ze stoi za tym ta sama
            osoba. Masz tu Tebe wladze, wiec male ostrzezenie na "stale" konto wlasciciela
            moze powstrzymac go od dalszych dzialan. Slowa bywaja magiczne, ale bardziej
            magiczni sa ci, kotrzy je wypowiadaja - a juz najbaradziej magiczne sa ich
            funkcje:)
            • ralston Re: Do adminow portalu 03.11.03, 12:56
              Tutaj trudno mówić o przypadkowym podobieństwie nicków. Nick jest tak bardzo
              charakterystyczny, że oczywistym jest, że komuś chodziło o upodobnienie się do
              kogoś innego. Co więcej ten ktoś robi ewidentnie szkodę. To się kwalifikuje do
              zablokowania konta bez dwóch zdań.
            • p.a.d.a.l.c.o.w.a Re: Do adminow portalu 03.11.03, 13:05
              anahella napisała:

>
              > Zatem tutaj, oficjalnie prosze o przyjrzenie sie dzialasnosci osoby z nickiem
              > p.a.d.a.l.c.o.vv.a . ****PISANEJ przez DWA v v .*****
              Ty widzisz kto z jakiego adresu wchodzi, wiec zapewne nietrudno Ci bedzie
              zobaczyc, ze nie tym jednym nickiem ta osoba sie zabawia.

Jest jeszcze piere_dolinsky_paris.*** pisany przea jedno "r" **** Mam dziwne
              podejrzenie, ze stoi za tym ta sama osoba.
              *** TAKŻE TA SAMA OSOBA LOGUJE SIĘ JAKO: redakcja_bravo_opowiada****

Masz tu Tebe wladze, wiec male ostrzezenie na "stale" konto wlasciciela moze
              powstrzymac go od dalszych dzialan. Slowa bywaja magiczne, ale bardziej
              magiczni sa ci, kotrzy je wypowiadaja - a juz najbaradziej magiczne sa ich
              funkcje:)
    • sherlock_holmes Re: Do adminow portalu 03.11.03, 08:53
      Popieram! Za niedlugo trzeba bedzie z lupa czytac forum, zeby poznac kto
      jest "prawdziwy", a kto nie.
      Drodzy admini, apeluje jeszcze o zablokowanie kont klonow Greenblacka:
      - Grenblack
      - Greenblock

A tak w ogole to istnieja programy do porownywania slow, jesli nick bedzie sie
      pokrywal np. w 90%, mozna zablokowac takiego uzytkownika.
      • sloggi Re: Do adminow portalu 03.11.03, 14:08
        karmazynowy_sloggi to podróba.
        Moje nicki:
        sloggi
        lawendowy_sloggi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka