malatron 05.04.10, 22:42 sądzę, że w Gdańsku może wygrać Lechia albo paść remis, ale w Białymstoku zdecydowanym faworytem będzie Jagiellonia. i myślę, że to Jagiellonia awansuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eeee Moim zdaniem faworytem jest Lechia IP: *.rev.pro-internet.pl 06.04.10, 00:39 Lechia gra słabo u siebie ale dobrze na wyjazdach. Jagielonia u siebie gra średnio a na wyjazdach bardzo słabo. Myślę, że w Gdańsku będzie 1-0 albo 2-0, i jak nie pojadą do Białegostoku się bronić to wygrają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hbuahaa Moim zdaniem.... IP: *.centertel.pl 06.04.10, 08:27 ""Jagielonia u siebie gra średnio a na wyjazdach bardzo słabo"" -napisał eeee Od razu widać jak znasz polską ligę. Jesli twoim zdaniem Jagiellonia gra średnio u Siebie ( 7 zwycięstw, 3 remisy, 1porażka- 3 miejsce jesli chodzi o gę u Siebie) to LECHIA gra katastrofalnie u siebie (3 wygrane, 4 remisy, 4 porażki - zajmuje 13 miejsce). Chcę tez poddkreslic ze rundą wiosenną Lechia zajmuje 12 miejsce a Jagiellonia 6. Jesli uwazasz ze jagiellopnia gra bardzo slabo na wyjezdzie to obejrzyj sobie mecz Lech poznań- Jagiellonia Białystok ; Jak juz obejrzyc wtedy mozesz sie wypowiadac na ten temat. jesli chodzi o faworyta spotkania półfinałowego to sądze ze Lechia u siebie jest na równi z jagiellonia na wyjeździe, ale Jagiellonia u Siebie rozbija lechię . POzdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jay Re: Moim zdaniem.... IP: *.chello.pl 06.04.10, 14:28 powiem w skrócie opierdol se kutasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Moim zdaniem.... IP: *.centertel.pl 06.04.10, 16:41 patrze ze nastepne dziecko zbuntowanej rewolucji. Nie ma to jak silna argumentacja i pisanie na temat :" opierdol se kutasa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M W Gdańsku będzie 1:0 dla Jagi IP: *.nat0.sta.nsm.pl 06.04.10, 00:53 W Białymstoku 3:1 dla Lechii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziggy Przed półfinałem PP. Lechia faworytem? IP: *.hsd1.il.comcast.net 06.04.10, 01:55 uwarzam ze padnie remis ostatnio choc przewiduje sytuacje z cwiercfinału z cracovia jaga pierwszy mecz przegrała ale drugi pokazala klase co potrafi moj typ 1:1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wtf!? Re: Przed półfinałem PP. Lechia faworytem? IP: *.euro-net.pl 06.04.10, 10:47 Z Koroną a nie Cracovią. Co poniektórzy do szkoły won a nie z polskiego uciekacie :| Odpowiedz Link Zgłoś
kolggie Przed półfinałem PP. Lechia faworytem Tuska? 06.04.10, 16:10 widze to sedziowanie. Jaga -nie daj sie Bandzie Trojga! Poznaniak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Przed półfinałem PP. Lechia faworytem Tuska? IP: *.chelmnet.pl 06.04.10, 17:30 porąbany nagłówek. przekladanie polityki w sfere sportu dla mnie zupelnie nie zrozumiale... Odpowiedz Link Zgłoś
skrzypek1010 Re: Przed półfinałem PP. Lechia faworytem? 06.04.10, 16:52 Zgadzam sie z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Przed półfinałem PP. Lechia faworytem? IP: *.chelmnet.pl 06.04.10, 17:47 w gdansku 2:0 dla lechii a w bialymstoku 0:1!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdanski fest kibic Przed półfinałem PP. Lechia faworytem? IP: *.bialystok.vectranet.pl 06.04.10, 22:37 no i wszystko sie ryplo ,nasza lechiunia kochana umoczyła z jaga... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKANDAL!! Jagiellonia faworytem do pucharu IP: *.centertel.pl 06.04.10, 22:40 Pan sędzia z mazowsza chyba za bardzo chcial zeby wynik sie zmienil na korzysc lechii. To co sie dzialo w 92 minucie to parodia. TUSK dał mu w łape przed meczem. masakra, obraz polskiej piłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Przed półfinałem PP. Lechia faworytem? IP: *.centertel.pl 06.04.10, 22:41 KTO WYBIERA ZESPÓŁ SĘDZIOWKI Z MAZOWSZA NA MECZ JAGIELLONII!!?!?!?!! Odpowiedz Link Zgłoś