Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Buty do kosza

IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.13, 10:40
    Witam

Planuję zakup nowych butów do koszykówki. Gram około 9 lat czyli od 11 roku życia.
    Dokładnie rok temu skręciłem sobie kostkę w butach nike hyperfuse. Spodobał mi się buty Nike zoom kobe VII , tylko nie wiem czy po skręconej kostce nie zdarzy się to szybciej w butach low niż w butach high. Mam 185cm i 85kg. Na buty mogę przeznaczyć 350+zł. Gram na 1,2.

Proszę o rady

Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • mmoonn24 Re: Buty do kosza 02.03.13, 21:55
        ja gram w adidasach, dlugo szukalam odpowiednich i znalazlam je tutaj superstar-originals.pl/
      • kamjan1 Re: Buty do kosza 21.03.13, 09:04
        Z low butów miałem Nike blazin, To wszystko siedzi na górze solidnej gumowej podeszwie ze zmodyfikowanym wydruku Słoń wzoru crackle dla doskonałej trakcji wielokierunkowego na boisku, w hight polecam Nike Jordany :)
      • Gość: Gość Re: Buty do kosza IP: *.tvk3.pl 21.03.13, 14:03
        Fajna impreza się szykuje. Zajrzyjcie na stronkę:

www.dwojkikoszykarskie.com.pl
        • 0panpawlik Re: Buty do kosza 23.07.13, 16:22
          Nie wiem czy Ci to pomoże, tutaj są 4 sklepy sportowe www.favore.pl/search/?q=sklep+sportowy&sdescr=1&&cid=1911 jednak ich oferta jest bardzo ruchoma. Ja preferuje Nike Nike Nike. Nie wiem czy jest lepsza firma produkująca buty do koszykówki. Z tym, że w naszy kochanym kraju ciężko teraz o porządny but do kosza.
      • Gość: Krawczyy Re: Buty do kosza IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.13, 16:47
        To masz Nike Zoom'y teraz w promocji - oryginalnebuty.pl/nike-zoom-hyperquickness-62237 solidne buciska, skoczne ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka