magic391 11.12.07, 22:15 Hej.Pisalam do ciebie w "komisja" proszę jak możesz odezwij się. Albo ktokolwiek kto zna dobrego endokrynologa we wrocławiu. z góry dziękuje!!!!!! Magda&Mela Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super-emilka Re: Do reniusia 241 12.12.07, 12:46 Hej, wydaje mi sie ze dr Basiak z Wronskiego jest dobry. Masz jeszcze jakies inne namiary? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
magic391 Re: Do reniusia 241 12.12.07, 20:02 Hej.Jak narazie nie potrzebuje juz namiarów. Dodzwonilam sie dzisiaj do dr Anny Maj.w pon ma mi dać znać czy bede mogla leczyć dziecko u niej bo nie mieszkam w woj dolnośląskim. Nie wiem czy to ma jakies duże znaczenie. 3 majcie kciuki.pozdrawiem dzieki super-emilka jak cos nie wyjdzie bede dzwonic do dr Basiaka Odpowiedz Link Zgłoś
reniusia241 Re: Do reniusia 241 14.12.07, 22:56 Witaj. Bardzo dobra jest Dr.Bieniasz z Hoene Wrońskiego we Wrocławiu.Napewno będziesz mogła leczyć ja jestem z Opola i nie ma problemów.Z tej lekarki jestem bardzo zadowolona.Wszystko wyjaśni i odpowie na wszystko o co zapytasz Odpowiedz Link Zgłoś