Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nowa edycja

IP: *.play-internet.pl 05.02.13, 19:50
    Będzie w ogóle nowa edycja? 2,5 tygodnia do startu ligi a tu Bartek pod ziemię się zapadł i ciiiisza zapanowała. A z tego co czytam to kaska za zeszłą edycję jeszcze wisi.
    Obserwuj wątek
      • wygrajlige_pomoc Re: Nowa edycja 06.02.13, 10:40
        Już jestem :)

Nowa edycja będzie - czekam na potwierdzenie terminu by móc oficjalnie poinformować. Proszę o jeszcze chwilę cierpliwości.

Nagrody za poprzednią edycję rzeczywiście jeszcze nie doszły, ale mam informację, że niedługo przelewy zostaną wykonane.

[Bartek]
        • Gość: Gracz Re: Nowa edycja IP: *.play-internet.pl 08.02.13, 16:34
          Dwa tygodnie do startu ligi a tu żadnego komunikatu. Przypomina mi to poprzednie edycje organizowane wiadomo przez kogo. Stare demony powracają?
          • Gość: Maniu Re: Nowa edycja IP: *.net.pbthawe.eu 08.02.13, 17:32
            Wygrane nie wypłacone wątpię ze wystartuje konkurs
        • Gość: barti Re: Nowa edycja IP: *.tczew.vectranet.pl 09.02.13, 08:30
          słabo zarzadana wtedy jest ta gra, skroo nie wypłaca nagród i tak sie opóźnia, a graczy przecież jest sporo.

Może ja mam zarządząć tą grą?
      • Gość: DiiXoX Re: Nowa edycja IP: *.polaniec.czajen.pl 08.02.13, 23:20
        Kiedy zostaną w końcu wypłacone te nagrody, ile żesz mozna na to czekac? Dzisiaj minal dokladnie miesiac.
      • elvr nie ma przypadku 09.02.13, 11:14
        sponsorem chyba był Król Ireneusz
        • Gość: Gracz Re: nie ma przypadku IP: *.beskidmedia.pl 09.02.13, 13:19
          Dokładnie wygląda to identycznie jak w Poloni Warszawa pieniądze już będą wysłane już są wysłane na na koncie pusto
      • Gość: Tomasz W sprawie wypłaty nagród IP: *.sieradz.vectranet.pl 10.02.13, 16:22
        Chyba powoli trzeba zacząć zadawać pytanie - czy jest wśród nas, zwycięzców jakiś prawnik?
        • Gość: zxcv Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.play-internet.pl 10.02.13, 16:49
          Jeżeli do środy nie będzie pieniędzy to myśle że trzeba już podjąć jakieś kroki. Już nie wspominam o tym że po 30 dniach od przesłania danych do Organizatora należą nam sie odsetki. Ja zamierzam wysłać do Organizatora wezwanie do zapłaty jeśli nie będzie pieniążków do końca tygodnia. Już nawet nie chodzi o te pieniądze tylko o uczciwe podejście do sprawy.
          • Gość: piast78 Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.elpos.net 10.02.13, 19:57
            no niezły pasztet funduje gazeta wyborcza, ja to raz miesiąc czekałem na wygrana koszulkę w jednym z konkursów i to już mnie nieźle zdenerwowało aż zadzwoniłem do sponsora, który miał wysyłać wygrane fanty, no ale ponad dwa miesiące jak tu? nie no to już poza wszelkimi normami przyzwoitości

a w zeszłym sezonie ucieszyłem się, że będzie tyle konkursów w necie do wyboru...
            • Gość: dani Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.13, 00:03
              na wiosnę to chyba wszyscy pójdą w ślady Fantasy Liga Mistrzów na wp.pl,zero
              odzewu żadnych nagród nawet nie przeproszą że nie mogą wypłacic założą nowe
              firmy i dalej będą organizowac następne gry
              • Gość: Marek Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.13, 09:56
                Fantasy Liga nie ma tak łatwo
                słyszałem że założono Wp sprawę sądową
                niby chcieli umyć ręce ze organizatorem był ktoś inny ale oni swoim logiem konkurs firmowali wiec pewnie teraz za to zapłacą
                • Gość: Karol Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.13, 12:10
                  Panie Bartku jakieś konkrety w sprawie wypłaty nagrody ?
                  czy już tylko droga sądowa pozostaje jak ktoś wyżej pisał ....
                  • Gość: DiiXoX Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.polaniec.czajen.pl 12.02.13, 16:28
                    Sąd bedzie Cie jeszcze wiecej kosztował niz ta nagroda, ale trzeba walczyc o swoje...

Juz jest 4 dni po terminie, ile mam jeszcze czekac ???!!!
                  • wygrajlige_pomoc Re: W sprawie wypłaty nagród 13.02.13, 10:51
                    Prezesi, nagrody zostały wczoraj wypłacone (poszły przelewy wczoraj, 12.02).

Nowa edycja ma ruszyć pod koniec tego tygodnia acz nie mam potwierdzonego nowego terminu.

W każdym razie gramy na pewno i to znowu ja będę tu z Wami rozmawiał :-)
                    [Bartek]

• Gość: gracz Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 14:24
                      A jaka będzie pula nagród? Tak komiczna jak na FL( 5000)?? To już niestety zmierzch tych gier. Czasy, kiedy pule nagród oscylowały w okolicach 100 tysięcy zł już nie wrócą. Teraz serwuje nam się 5000:))
                      • Gość: semik Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.szczecin.mm.pl 13.02.13, 15:43
                        a sms- iki kosztują, kosztują:-/
                        • Gość: Marcin Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 15:50
                          semik napisał(a):

> a sms- iki kosztują, kosztują:-/

ta gra była darmowa, więc nie wiem skąd płacze o smsy, no chyba że Gazeta.pl szykuje jakiś zmiany i Ty wiesz już o tym.
                          • Gość: gracz Re: W sprawie wypłaty nagród IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 17:26
                            Jeśli o mnie chodzi sms-ki mogłyby być tak jak to było za Kowala. Oczywiście warunkiem jest powrót puli nagród w okolice tak jak było wtedy czyli ok 60000. No ale na to szanse są żadne:). Niestety nastały takie czasy, że sukcesem jest jak gra wystartuje. A jak już wystartuje i się skończy to trzeba się modlić o to aby wypłacili nagrody. Nie mówię oczywiście o WL bo tu z płatnościami problemu nie ma tylko o innych grach. A jakich to wszyscy wiedzą:).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka