Gość: Przybyl IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:33 Na Interia.pl zrobili taką samą zabawę tylko (sorry gazeta...) wygląda to 100 razy lapiej, jest funkcjonalniejsze i w ogóle, przykro mi to pisać, ale po prostu lepsze!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Przybyl Re: Widzieliście IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:39 Ja gram od 2 kolejek ale wygląda na to, że konkurs trwa od początku rundy, a na stronie interii piszą, że to już 3 edycja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przybyl Re: Widzieliście IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 22:45 Proszę Ciebie bardzo!!! www.ruletka.interia.pl/ Miłej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
istred Re: Widzieliście 21.03.02, 22:50 dzieki. gey jeszcze nie widzialem ale serwis maja bardzo dobry. a gazeta reklamuje sie ze ma najlepsze i jedyne statystyki dotyczace ligi polskiej :))) na pewno bede tam czesto zagladal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc stara gra IP: *.waw.cdp.pl 22.03.02, 12:29 To już 3 edycja ruletki. Generalnie gra jest dużo bardziej funkcjonalna, prostsza w obsłudze i zawierająca lepsze rozwiązania techniczne. Poza tym nie ma jakichś głupich prowizji za sprzedaż piłkarza. Jedyny mankament to mało realistyczne ceny niektórych piłkarzy... A najwiekszym plusem jest to, że ruletka już ponad rok jest w sieci, a GazWyb już kilka lat każe sobie karteczki wysyłać (kto ma czas chodzić na pocztę?) i dopiero teraz wpadli na pomysł gry w sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MuTa_NT Re: stara gra IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 18:19 Sorry, ale jak sie wam gra PILKARZYKI nie podoba to nikt was do grania w nia nie zmusza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ??? Re: stara gra IP: *.lanl.gov 22.03.02, 19:02 > To już 3 edycja ruletki. Generalnie gra jest dużo > bardziej funkcjonalna, prostsza w obsłudze i > zawierająca lepsze rozwiązania techniczne. Moze to dobry pomysl ze by REDAKCJA gazety zerknela na to co maja inni i dorzucila pare pomyslow do swojej strony. Bylo by to tylko z porzytkiem graczy. > Poza tym nie ma jakichś głupich prowizji za sprzedaż > piłkarza. Prowizje sa jednym z wysjc zeby CWANIAKI takie jak ty nie wysprzedawali calego zespolu przezd kolejka tylko dlatego ze np w danym meczu ich druzyna nie ma zadnych szans. Trzeba miec jakas konsekwencje z tego ze wybralo sie takich a nie inncyh graczy. Jak chcesz zamienic swoja druzyne to tracisz 11 punktow i moze zyskasz 70 w nastepnej kolejce - to twoj wybor > Jedyny mankament to mało realistyczne ceny niektórych > piłkarzy... to prawdza np. za Zielinskiego placi sie jakies 300 tys a za Kucharskiego 8 mln. Mysle ze cena Zielinskigo pochodzi z okresu gdy mial kontuzje. Wiec pomysl gazety zeby aktualizowac cene pilkarza na bierzaco jest bardzo dobry. > GazWyb już kilka lat każe sobie karteczki wysyłać > (kto ma czas chodzić na pocztę?) i dopiero teraz > wpadli na pomysł gry w sieci... Nie wiem czy jestes az takim dzieckiem TECHOLOGII 21 wieku ze nie zdajesz sobie sprawy z realiow tego swiata? DO komputera z internetem ma dostep niestety niezbyt duzy procent Polakow a na poczte moze isc kazdy tym badziej ze skrzynki pocztowe (dla twojej informacji to takie czerone pudelka do ktorych wrzuca sie listy) mozna znalezc na co drugiej ulicy pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazeta Re: Widzieliście IP: *.stacje.agora.pl 22.03.02, 21:17 Gość portalu: Przybyl napisał(a): > Na Interia.pl zrobili taką samą zabawę tylko (sorry gazeta...) wygląda to 100 > razy lapiej, jest funkcjonalniejsze i w ogóle, przykro mi to pisać, ale po > prostu lepsze!!! Jeśli pograsz w obie gry i interesujesz się trochę piłką to szybko się zorientujesz, że gra gazety.pl, choć być może jeszcze nie dopracowana (to wersja beta, czego nie ukrywamy!) jest dużo bardziej wciągająca i bardziej powiązana z tym, co naprawdę dzieje się na ligowych boiskach. Po prostu jest bardziej piłkarska! Jeśli chodzi o funkcjonalność, grafikę i różne dodatkowe pomysły, to właśnie w czasie obecnej - pierwszej edycji - zbieramy Wasze głosy i kolejna edycja będzie bez wątpienia jeszcze lepsza. Pozdrawiamy graczy „Piłkarzyków" i „Ruletki". Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Widzieliście 23.03.02, 13:57 ja wole pilkarzyki, po pierwse dlatego, z gazeta.pl jest dla mnie portalem nr jeden, dwa, ze pilkarzyki sa latwe w obsludze, a ruletka doprowadzala mnie do szalu, a trzy, ze sa bardziej realistyczne. no i ten skuter... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gracz Re: Widzieliście IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 19:55 uważam, że piłkarzyki są lepsze z wielu względów np. 1.punkty ujemne dla bramkarza i obrońców za stratę gola 2.prowizja za transfery 3.punkty za asysty 4.bardziej realistyczne ceny piłkarzy Odpowiedz Link Zgłoś