cuski 29.08.05, 23:55 Korzystajac z wolnego dnia, postanowilem opracowac DEKALOG FORUM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cuski I. Uzywaj Forum z rozwaga i ostroznoscia ! 29.08.05, 23:57 I. Uzywaj Forum z rozwaga i ostroznoscia ! Odpowiedz Link
cuski II. Nie uzywaj Forum, aby szkodzic innym ! 29.08.05, 23:58 II. Nie uzywaj Forum, aby szkodzic innym ! Odpowiedz Link
cuski III. Nie zaklocaj rozmow innym ! 30.08.05, 00:00 III. Nie zaklocaj rozmow innym ! Odpowiedz Link
cuski IV. Kazdy uzytkownik ma prawo do ... ! 30.08.05, 00:03 IV. Kazdy uzytkownik ma prawo do posiadania i wyrazania wlasnych opinii i pogladow ! Odpowiedz Link
cuski V. Zanim cos wyslesz, przemysl to ! 30.08.05, 00:05 V. Zanim cos wyslesz, przemysl to ! Odpowiedz Link
cuski VI. Forum nie zalozono po to ... ! 30.08.05, 00:07 VI. Forum nie zalozono po to, abys odreagowywal swoje frustracje - nie wszyscy maja ochote sluzyc za "worki treningowe" ! Odpowiedz Link
cuski VII. Pomoz ludziom, ktorzy ... ! 30.08.05, 00:09 VII. Pomoz ludziom, ktorzy wlasnie zaczynaja swoja przygode z Forum ! Odpowiedz Link
cuski VIII. Uzywaj Forum, aby ... ! 30.08.05, 00:10 VIII. Uzywaj Forum, aby zdobywac przyjaciol, nie wrogow ! Odpowiedz Link
cuski IX. Pamietaj, ze ... ! 30.08.05, 00:11 IX. Pamietaj, ze po drugiej stronie jest takze myslacy i czujacy czlowiek ! Odpowiedz Link
cuski X. Baw sie i daj bawic sie innym ! 30.08.05, 00:12 X. Baw sie i daj bawic sie innym ! Odpowiedz Link
speranzaa Re: Nasz Dekalog ! 30.08.05, 01:59 a nie lepiej bylo to napisac w jednym watku? musialam otwierac kazdy po kolei, a z ebrak mi cierpliwosci to juz mnie to zdrqaznilo)))))) Odpowiedz Link
himera24 Re: Nasz Dekalog ! 30.08.05, 02:01 speranzaa napisała: > a nie lepiej bylo to napisac w jednym watku? musialam otwierac kazdy po kolei, > a z ebrak mi cierpliwosci to juz mnie to zdrqaznilo)))))) cuski otworzyl pod-posty dla kazdego przykazania bo zapewne pomyslal ze mozemy miec jakies opinie do do poszczegolnych przykazan bardzo madrze. Odpowiedz Link
cuski Speranzoo ... ! 30.08.05, 02:06 Speranzoo, podobno przy pomocy cierpliwosci, mozna rozwiazac najwieksze problemy, he he he... Odpowiedz Link
renata379 Re: Speranzoo ... ! 30.08.05, 21:26 Uważam , że Dekalog jest bardzo fajny! Ważne są wszystkie " przykazania" , można by je zastosować w praktyce. Szczególnie przykazanie IX jest warte głębszego zastanowienia. Super!!! Ps.Musisz mieć więcej wolnych dni)) Odpowiedz Link
speranzaa Re: Speranzoo ... ! 31.08.05, 00:38 pewno , ze fajny, tylko we mnie czasem legat wchodzi by czytac. chyba sie cuski nie zafukal? co? Odpowiedz Link
cuski Dziewczyny ... ! 31.08.05, 02:35 Dziewczyny, musze sie Wam do czegos przyznac... mam zajebista slabosc do kobiet i rzadko kiedy obrazam sie na ktorakolwiek Odpowiedz Link
renata379 Re: Dziewczyny ... ! 31.08.05, 02:38 No to fajnie ,ze jesteśmy dziewczynami )) Odpowiedz Link
cuski Re: Dziewczyny ... ! 31.08.05, 02:45 Tylko sobie mnie wokol palca nie owincie, he he he... Odpowiedz Link
renata379 Re: Dziewczyny ... ! 31.08.05, 02:47 Myślę, że z tym "obwinięciem wokół palca" to wcale niezła myśl) Odpowiedz Link
cuski Re: Speranzoo ... ! 31.08.05, 02:33 Speranzoo, jasne, ze nie zafukalem sie na Ciebie ! Bylas pierwsza osoba, ktore odwiedzila to forum i nigdy Ci tego nie zapomne ! Czuje duzy sentyment do Ciebie, bo pomimo ostatnich zawirowan na forum nie opuscilas NAS i nadal jestes z nami ! PS. 1 W sumie, to bardzo ciesze sie z tego co sie stalo, bo teraz wiem tak naprawde, na kogo moge liczyc w kryzysowych sytuacjach. PS. 2 Serdeczne dzieki dla TYCH NAJWYTRWALSZYCH ! Odpowiedz Link
cuski Reniu ... ! :-) 31.08.05, 02:24 Reniu, nie jest tak zle !!! Mam wolny, co drugi poniedzialek, he he he... Odpowiedz Link
pawlo36 Re: Nasz Dekalog ! 10.09.05, 10:48 witaj tomek nie wiem czy dostaniesz cos co ci pisze pewnie nie ale staralam sie zycze ci slodkicj snow spij slodko u nas juz grzeje sloneczko zapraszam wspadnij na chwilke pozdrawiam magdalena Odpowiedz Link
cuski Czesc Madziu ! 10.09.05, 15:20 Czesc Madziu ! Najwczesniej w Polsce bede za rok )) Odpowiedz Link
tenzinn Re: Czesc Madziu ! 11.09.05, 01:17 punkt XIIII Nie bedziesz banowal forumowiczow nadaremnie. Dlaczego smiechy nie maja juz dostepu?? Odpowiedz Link
cuski Jaki punkt ??? 11.09.05, 01:22 Jaki punkt ??? Smiechy obrazila mnie i kilku innych uzytkownikow !!! Odpowiedz Link
tenzinn Re: Jaki punkt ??? 11.09.05, 01:24 Ale mnie nie obrazila, wiec domagam sie przywrocenia smiechow do uzytkownictwa. Odpowiedz Link
cuski Pod 3 warunkami ! 11.09.05, 01:29 Moge przywrocic Smiechy do uzytkownictwa, pod 3 warunkami: 1. Przeprosi mnie i wiadomych uzytkownikow forum. 2. Przyrzeknie, ze nie bedzie wiecej obrazala, ani prowokowala innych. 3. Sama zglosi swoj akces do forum. Odpowiedz Link
tenzinn Re: Pod 3 warunkami ! 11.09.05, 01:33 Cuski ale smiechy jest kobieta!!!!!! I sam nie wiesz jak aktracyjna. Odpowiedz Link
cuski Nie obchodzi mnie ... 11.09.05, 01:44 Nie obchodzi mnie jej atrakcyjnosc ! Obchodza mnie natomiast ludzie, ktorych obrazila ! Traktuje ich, jak przyjaciol i bede za nimi stal zawsze murem ! Odpowiedz Link
tenzinn Re: Nie obchodzi mnie ... 11.09.05, 01:50 hmmm i tu jest pewiem blad. osoby takie jak smiechy tworzyly to forum, pisaly posty, watki itd. Majac pewien wklad w to forum maja tez pewne prawa (wyrazanie swoich obaw), Ty ich pozbawiles tych praw. Poswieciles ludzi z Chicago na to by pomogli zbudowac to forum, a kiedy nastal czas Twoich przyjaciol wyciales wszystkich w pien. Zastanawiam sie co na to bogusia, magda, a nawet speranzza. znajac zycie pewnie nic. Jutro znow dostaniesz 600 postow o tym jak bardzo jestes ......cuski Odpowiedz Link
cuski I tu jest pewien blad ! 11.09.05, 02:01 I tu jest pewien blad ! Smiechy tworzyla, ale to drugie forum... to forum tworzyli inni uzytkownicy (nie pytaj jacy, bo sam dobrze wiesz). A co do Bogusi, Magdy, Speranzy, Agi itd. to masz racje... wole je, bo dziewczyny te maja po prostu KLASE ! Moja prosba - nie wciagaj innych uzytkownikow do tej dyskusji. Odpowiedz Link
tenzinn Re: I tu jest pewien blad ! 11.09.05, 02:08 Czyli jestes wyrachowanym kurwiem, ktory za pomoca innych zbudowal swoje czatoforum. Odpowiedz Link
cuski Teraz to juz przesadziles ! 11.09.05, 02:33 Sorry, Tenzinn... teraz to juz przesadziles ! I tak dlugo tolerowalem Twoje prowokacje ! PS. Milo bylo, ale skonczylo ! Odpowiedz Link
aga309 Re: Teraz to juz przesadziles ! 11.09.05, 13:48 Dla Tenzina: Kochaj , szanuj bliźniego swego , jak siebie samego! Nie obrażaj, a sam nie zostaniesz obrażony! Odpowiedz Link
mysza_81 Teraz to sie wkurzylam!!! 11.09.05, 19:42 I mam do tego prawo!!!!Nic nie mysle bo nie jestem w temacie>Nie bede sie wypowiadac bo to i tak nic nie da ,ale widze , ze wkradl sie tu chochlik jakis. PS.Coz nie znasz mnie ani reszty i nie mozesz pisac, ze my na to nic!!A odpowiedz dostales wyzej.Ulzylo mi!!! Odpowiedz Link
cuski Bogusia 11.09.05, 20:03 Bogusia, wcale nie jestem zaskoczony Twoja reakcja ! Wez gleboki oddech i pomysl sobie o czyms milym... bardzo czesto sam tak robie... zajebiscie pomaga ! PS. Pamietaj, jestem po Twojej stronie Odpowiedz Link
mysza_81 Zastanawiam sie!!! 11.09.05, 20:07 Tak sie zastanawiam co ja tu wogole robie? PS."Co ja tutaj robie uuu....." Odpowiedz Link
cuski Jestes tutaj, bo ... !!! 11.09.05, 20:13 Jestes tutaj, bo przyjelas moje zaproszenie !!! Nie ukrywam, ze bardzo sie z tego ciesze i nie pozwole na to, aby ktos zniechecal Ciebie, czy tez innych uzytkownikow do spedzania czasu na tym forum !!! Odpowiedz Link
maja0106 rada 11.09.05, 21:56 Grunt to nie przejmowac się byle ferajną. Zawsze znajdzie się ktoś taki, kto będzie bruździł Odpowiedz Link